SVT > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 13:21

SVT - 22 apr 19 kl. 21:07

Nu slutar ännu fler butiker sälja engångsgrillarEngångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar. – Vi tycker inte att produkten är tillräckligt bra helt enkelt, säger Coops presschef Tobias Rydergren till Expressen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Coop, Coops, Tobias Rydergren,  expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu slutar, ännu, fler, butiker, sälja, engångsgrillar
Sydöstran - 14 apr 19 kl. 09:00

Fler butiker ska börja med söndagsöppet

Satsningen på söndagsöppet i flera butiker och gratis parkeringar på söndagar har varit lyckad, enligt centrumledaren Anna Stridsjö. Till sommaren ska ännu fler butiker i centrum börja med söndagsöppet..

Opinionen.se - 14 dec 13 kl. 11:40

Fler butiker väljer kort


Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant. Tanken är att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering. Men kunderna bestämmer till slut, enligt Svensk Handel.

BT - 14 dec 13 kl. 11:40

Fler butiker väljer kort

Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant. Tanken är att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering. Men kunderna bestämmer till slut, enligt Svensk Handel.

Skånskan - 11 maj 19 kl. 05:00

Bygger broar för att kunna hjälpa ännu fler

HÖRBY Frivilligarbetarna i de sociala föreningarna i kommunen bygger broar till varandra, och till politikerna, för att kunna hjälpa och stötta ännu fler i samhället.
Ett nätverk har nyligen bildats. På torsdagskvällen arrangerade föreningarna en workshop i kommunhuset.

E24 - 27 jan 11 kl. 09:19

Nygammalt recept: Fler butiker

H&M:s kvartalssresultat föll ut långt under marknadens förväntningar och inledningen på nuvarande år är svag. Motmedlet är som vanligt fler butiker och det mesta krutet läggs i Kina, Storbritannien och USA..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 12 kl. 15:54

Allt fler butiker anpassar sig till miljardrullningen

Med riktade erbjudanden och extravolymer av efterfrågade livsmedel vill allt fler butiker profilera sig under ramadan..

DN - 22 okt 13 kl. 11:00

?Fler butiker kommer att stänga?

Fler butiker kommer att stänga och elektronikbranschen måste hitta nya sätt att tjäna pengar på. Det tror Lena Larsson, vd för HUI research..

SVT - 08 nov 13 kl. 20:06

Allt fler butiker tar bort kontanter

Allt fler butiker avskaffar möjligheten för kunden att betala kontant. Detta för att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering..

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 11:31

Fler butiker väljer kort


Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant - minskad rånrisk och inga kostnader för kontanthantering är orsaken.De kontantfria butikerna är än så länge ganska få, men enligt Bengt Nilervall, betalansvarig vid Svensk Handel, finns ett ökat intresse bland handlarna. Men kunderna bestämmer om butikerna ska ta hela steget ut.

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 13 kl. 11:31

Fler butiker väljer kort


Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant - minskad rånrisk och inga kostnader för kontanthantering är orsaken.De kontantfria butikerna är än så länge ganska få, men enligt Bengt Nilervall, betalansvarig vid Svensk Handel, finns ett ökat intresse bland handlarna. Men kunderna bestämmer om butikerna ska ta hela steget ut.

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 12:43

SAS nobbas ersättning för strejken – missar hundratals miljoner

SAS blir snuvat på hundratals miljoner kronor i konfliktersättning. Orsaken är att flygbolaget i uppgörelsen med de strejkande piloterna överskred det så kallade lönemärket..

SVT - I förrgår: 14:32

Svenska kronan rekordusel – så mycket dyrare blir din semester

Ska du ut och resa i sommar? Då behöver du spara betydligt mer än du gjorde inför förra årets semester. Värdet på den svenska kronan har nämligen rasat, och det riskerar att slå hårt mot din semesterkassa.

SVT - 17 maj 19 kl. 20:49

Skattekonsulten: ”Fler kan flytta till Malta och Frankrike”

I torsdags skrev finansminister Magdalena Andersson (S) på ett nytt avtal med Portugal som sätter stopp för alla svenskar som bosätter sig i landet och tar ut sin tjänstepension skattefritt. – Jag har några kunder som är tveksamma till att fullfölja sina planer att flytta till Portugal, kommenterar skattekonsulten Göran Andersson..

SVT - 16 maj 19 kl. 20:42

Ny undersökning: Allt fler unga sparar till pensionen

Unga sparar allt mer och lägger ett stort ansvar på sig själva vad gäller pensionen, visar en ny undersökning. – Vi ser att fler och fler unga sparar till pensionen, för att de känner att de behöver spara själva, säger Ulrik Hoffman, vd på Ungdomsbarometern som gjort undersökningen på uppdrag av Alecta..

SVT - 14 maj 19 kl. 08:20

Spionprogram upptäckt i Whatsapp

Användare av applikationen Whatsapp som gör det möjligt att ringa och skicka meddelanden kan ha blivit övervakade via ett spionprogram, skriver Financial Times..

SVT - 13 maj 19 kl. 18:11

Pristak för mobilsamtal mellan EU-länder

Från och med onsdag den 15 maj gäller ett nytt pristak för internationella samtal och sms inom EU. Taket ligger på högst 19 eurocent (2:05 kronor) per minut för samtal och 6 eurocent (0:65 kronor) per sms, skriver EU-kommissionen i ett pressmeddelande. Pristaket gäller avgiften exklusive moms..

SVT - 12 maj 19 kl. 14:23

Experternas spartips till unga

Vad ska unga tänka på när de ska börja spara? Tre experter ger sina bästa råd: Börja i tid, sätt upp ett mål och välj rätt sparform för att nå dit..

SVT - 12 maj 19 kl. 10:49

Börja spara i tid och bli rik – Alexander Norén förklarar ”snöbollseffekten”

Vad har mångmiljardären Warren Buffett och vetenskapsmannen Albert Einstein gemensamt? En förkärlek till ränta-på-ränta-effekten, eller ”snöbollseffekten” som den också kallas. Men hur funkar det?

SVT - 12 maj 19 kl. 10:47

Allt fler unga sparar till pensionen

Flera undersökningar visar på samma trend: Unga känner ett behov av att själva spara till pension och andra längre sparmål som att köpa egen bostad. Men många sparar på fel sätt, varnar experter..

SVT - 10 maj 19 kl. 22:31

Experterna: Så påverkas du av handelskriget

​Handelskriget mellan USA och Kina har redan sänkt Stockholmsbörsen och försvagat kronan. Om konflikten eskalerar hotas även jobb och tillväxt. Dessutom kommer många varor bli dyrare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.