Expressen > Nyheter

Saturday, 25 May, 08:55

Expressen - 21 apr 19 kl. 12:08

Väg avstängd efter mc-olyckaPolis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en singelolycka med en motorcykel.Föraren har skadats och kommer att köras till sjukhus..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väg, avstängdefter , mc-olycka
YA - 30 jan 19 kl. 05:37

Nattens händelser: E4 avstängd efter olycka med två lastbilar

E4 avstängd efter olycka. Explosion på balkong i Malmö. Singelolycka i Kristianstad och flera fall av rattfylleri..

Kristianstadsbladet - 30 jan 19 kl. 05:37

Nattens händelser: E4 avstängd efter olycka med två lastbilar

E4 avstängd efter olycka. Explosion på balkong i Malmö. Singelolycka i Kristianstad och flera fall av rattfylleri..

Skånskan - 25 sep 15 kl. 08:38

Väg 108 avstängd efter olycka

Lund På fredagen körde en personbil in i mitträcket på väg 108 från trafikplats Gunnesbo till Felsmosse. Vägen är nu avstängd. Väg 108 är avstängd efter morgonens olycka från Felsmosse till trafikplats Gunnesbo i riktning mot Trelleborg.

GT - 13 dec 16 kl. 11:00

E6 avstängd efter olycka

En olycka på E6 har gjort att vägen är avstängd.Enligt polisen har en personbil kraschat in i en buss.Vägen är avstängd under räddningsarbetet på plats..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 12:14

E22 avstängd efter olycka vid Gårdstånga

En olycka gör att E22 är avstängd i södergående riktning mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra.Strax innan klockan 12 inträffade en trafikolycka mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra. Olyckan har medfört att E22 är avstängd mellan de båda trafikplatserna och trafikanter uppmanas ta en annan väg.

Expressen - 28 jan 19 kl. 15:27

E22 avstängd efter olycka – öppnas tidigast klockan 16

E22 avstängd mellan Åryd och Bräkne Hoby efter en olycka.Vägen beräknas vara avstängd till 16.15, enligt Trafikverket..

YA - 13 aug 13 kl. 08:01

Väg 9 var avstängd efter olycka

Foto: Per Nilsson
Väg 9 öster om Ystad har nu öppnats för trafik igen. Under morgonen stod trafiken stilla på grund av en olycka.
Vägen var avstängd från finarondellen och österut på väg 9.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 06:41

Väg 11 avstängd efter olycka

Tomelilla Väg 11 är just nu avstängd mellan Lunnarp Ö till Smedstorp till följd av en tidigare olycka.Trafikverket räknar med att vägen eventuellt kommer att kunna öppnas för trafik igen vid klockan 08.00.

Expressen - 15 aug 16 kl. 16:57

Inre ringvägen avstängd efter olycka

Inre ringvägen i Malmö är avstängd efter en olycka med flera bilar inblandade. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg tillplatsen. – Informationen jag har är att det är helt avstängt vid Sege, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral..

Expressen - 02 mar 17 kl. 17:08

E22 avstängd efter olycka

E22 är avstängd vid Lund efter en olycka.Vägen är helt stängd för trafik i södergående riktning i höjd med trafikplats Gastelyckan medan bärgning och sanering pågår, enligt polisen..

Kristianstadsbladet - 30 sep 12 kl. 13:17

Väg 119 avstängd efter olycka

På söndagseftermiddagen fick väg 119 stängas av sedan en traktor med släp välte på vägen.
Olyckan inträffade i Glimåkra-korset mot Sibbhult. Enligt tidiga uppgifter hade timmer från släpet spritts ut över vägen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Färre personer får antibiotika i onödan

Under de senaste tio åren har antalet antibiotikarecept minskat kraftigt, rapporterar Sveriges Radio Ekot.Enligt Västerbottens smittskyddsläkare Stephan Stenmark är det ett ihärdigt informationsarbete som har gett resultat..

Expressen - 30 minuter sedan

Tygkassen stor miljöbov – jämfört med plastpåse

En bomullskasse måste användas flera tusen gånger för att uppväga den miljö- och klimatkostnad som en vanlig plastpåse innebär.Den lite "finare" kassen av ekologisk bomull är värst av dem alla..

Expressen - 1 timme sedan

Amanda försvann – hittades vid liv efter två veckor

35-åriga Amanda Eller försvann för över två veckor sedan när hon var ute och vandrade i ett skogsreservat på Hawaii.Nu berättar familjen att att Amanda har hittats vid liv.– Jag kan inte ens beskriva det med ord, jag är så otroligt tacksam, säger Amandas mamma Julia Eller till Hawaii News Now..

Expressen - 1 timme sedan

Silvias hyllning till Greta: ”Beundrar henne”

När kungen och drottningen under fredagen avslutade sitt hektiska statsbesök på Irland samlades ett stort pressuppbåd för en presskonferens. Efter en fråga från en lokaljournalist passade drottningen på att hylla Greta Thunberg för hennes arbete med klimatet. – Jag beundrar henne, sa drottningen under presskonferensen skriver Aftonbladet.

Expressen - 1 timme sedan

Domare blockerar ny abortlag i Mississippi

En federal domare, Carlton Reeves, har blockerat den amerikanska delstaten Mississippis skärpta abortlag.I sitt utlåtande skriver han, enligt NBC News:”Så drar det i gång igen. Mississippi har röstat igenom ännu en lag som förbjuder aborter innan fostret är livskraftigt”..

Expressen - 1 timme sedan

Valet är ditt: Blir det ansvar – eller gränslös migration?

Valet i morgon står inte mellan höger eller vänster. Det står mellan de som respekterar nationellt självbestämmande eller de som stöder EU:s oansvariga migrationspolitik.Låt er inte luras av KD, de har varit med och öppnat upp för ännu generösare regler, skriver Jessica Stegrud (SD).

Expressen - 1 timme sedan

Britta, 64, blåste staten på 168 miljoner kronor

64-åriga Britta Nielsen rekordsvindlade sin egen arbetsgivare, danska socialstyrelsen, på 168 miljoner svenska kronor.Pengarna skulle ha betalats ut till nödlidande, men hamnade i stället på hennes eget konto. Nu åtalas tjänstemannen för en 25 år lång brottslighet - samtidigt letar polisen fortfarande efter merparten av pengarna..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Tre skadade i knivdåd • Bakslag för Trumps mur • Familj flydde lägenhetsbrand

Tre personer blev knivskurna i en villa i Haninge under fredagskvällen. Poliser som kom till platsen tvingades skjuta ihjäl en aggressiv hund.***Donald Trumps utlovade mur mot Mexiko möter nya bakslag.

Expressen - 2 timmar sedan

Mays ord till personalen efter tårfyllda farvälet

”Förlåt”.  Det var Storbritanniens premiärminister Theresa Mays första ord till sin personal efter att hon meddelat sin avgång utanför Downing Street nummer 10 skrivet Daily Mail. .

Expressen - 2 timmar sedan

Irlands regeringsparti ser ut att vinna EU-valet

Irland har gått till val till EU.Nu visar en vallokalsundersökning att det EU-positiva partiet Fine Gael går starkt och leder i två valkretsar – medan Gröna partiet leder i den tredje.Även i Nederländerna blåser vindarna för de EU-positiva..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.