DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:06

DI - 21 apr 19 kl. 10:58

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än mänStyrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skåne, HD, Sydsvenskans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allbrightsvd Vi , bedömer, kvinnliga, ledare, hårdare, än, män
HBL - 22 aug 13 kl. 15:15

Polisen bedömer studieframgången

En student från ett icke EU-land vid Åbo Akademi har studerat för lite och ska utvisas ? anser polisen. Mäkta orättvist säger professor Elina Pirjatanniemi som tycker att man kräver snabbare studietakt av utländska studenter än de finländska.

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:57

”Handeln är på tårna och vi bedömer att Black Friday kommer att fortsätta att växa kraftigt”

Årets Black Friday inträffar 23 november och är handelns näst viktigaste försäljningstillfälle under året. Nästan 4 av 10 handlare räknar med en ökad försäljning och bland konsumenterna planerar 47 procent att handla under Black Friday. Totalt beräknas dagen omsätta mellan 6,3 och 6,6 miljarder kronor.

YLE - 20 apr 13 kl. 09:00

Räddningschefen bedömer: Det värsta är över

Räddningschef Ole Wik drar en suck av lättnad när Yle Nyheters Roger Källman ringer upp. Nu har isen gått ur Kyro älv. Utloppet ut i havet drar också nu.

Expressen - 29 jul 13 kl. 08:47

"Man bedömer inte fotboll på stillbilder"

GÖTEBORG. Jakob Johansson gjorde 3-0 till Blåvitt - och IFK såg ut att ha häng på topplagen i allsvenskan. Men assisterande domaren Mehmet-Mohamed Culum vinkade för offside.

DalaDemokraten - 30 jun 14 kl. 11:02

"Vi bedömer personer individuellt"

– Oavsett Arbetsförmedling i landet så bedömer vi personer individuellt som vill gå utbildningar. Det gäller att hitta rätt människor till rätt utbildningar, säger arbetsförmedlare Marie Örjes på Arbetsförmedlingen i Borlänge..

DI - 26 jan 15 kl. 15:10

Guldrallyt snart över bedömer Barclays

Guldet har gått starkt på sistone men Barclays bedömer nu att den senaste tidens rally snart är över och att nedgången fortsätter under året. Det framgår av en analys från banken, rapporterar Mineweb..

Expressen - 03 mar 15 kl. 20:24

Polisen: "Vi bedömer att det var en bomb"

Polisen har gjort flera beslag i utredningen om den explosion i Brandkärr i Nyköping där två män omkom. Enligt polisen skedde explosionen i närheten av lägenhetens fönster. – Vi bedömer att det var en bomb, säger kriminalkommissarie Bengt Jansson, polisiär utredningsledare..

DI - 07 apr 15 kl. 09:25

Fidelity bedömer att Kanada kommer att få nollränta

David Wolf, som tidigare arbetat som rådgivare på Bank of Canada men som nu arbetar på fondjätten Fidelity, bedömer att Bank of Canada kommer att behöva sälla sig till de centralbanker som sänkt räntan till noll procent..

DI - 11 jan 16 kl. 08:51

Hedgefond bedömer att yuan kan tappa 15 procent 2016

Londonbaserade hedgefonden Omni Partners som under förra året tydligt riktade in sig på Kina bedömer att den kinesiska yuanen kan falla med 15 procent, uppger Bloomberg..

Realtid - 26 feb 16 kl. 15:43

"Jag bedömer chanserna som goda"

fre, 2016-02-26 15:43"Jag bedömer chanserna som goda"Moretimes rekonstruktion fick grönt ljus och rekonstruktören är optimistisk. "Finns en bra kundkrets och många som är intresserade", säger han..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Johan Hedin utses till ny styrelseordförande i ChromoGenics

Johan Hedin utsedd till ny styrelseordförande i ChromoGenics AB (publ)..

DI - 5 minuter sedan

Dagens kapning: Carnegie sänker riktkursen med 88 procent

Dagens stora riktkurskapning kommer från Carnegie och drabbar det norska oljeborrningsbolaget Seadrill. Banken ser risk för att bolagets likviditet snart torkar upp igen. .

DI - 15 minuter sedan

Löfvens ilska mot M:s agerande: ”Ett oansvarigt spel”

Statsminister Stefan Löfven angriper Moderaterna för att forcera fram en misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

DI - 30 minuter sedan

Virusangripen dator till salu för 10 miljoner

En bärbar dator angripen av de sex datorvirus som genom historien orsakat störst ekonomisk skada för mänskligheten finns nu till salu i en aktion för över 1 miljon dollar, omkring 9,6 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Scibase förväntar sig förbättrad bruttomarginal

First North-listade medicinteknikbolaget Scibase vd Simon Grant förväntar sig att bolagets bruttomarginal kommer att förbättras den kommande tiden. .

DI - 45 minuter sedan

Expert: Pinsamt att beskylla riksbanken för kronförsvagningen

Hur mår den svenska ekonomin? Inte så dåligt alls, anser Jonas Thulin från Erik Penser Bank..

DI - 1 timme sedan

Positiv analytikerkommentar ger stöd åt Sobi

Roche's försäljningstillväxt för Hemlibra väntas bromsa in i USA samtidigt som konkurrensen från läkemedlet väntas bli mindre intensiv för Sobi i Europa. Det skrev ABG Sundal Collier i en kommentar sent i fredags, enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Nytt rally i sikte – köp tre kursraketer: ”Aktien saknar motstånd”

Stockholmsbörsen har svängt rejält och balanserar nu nära kritiska nivåer, enligt Investtechs tekniska analys. Då ska du plocka upp tre vinnaraktier som rusat mellan 60 och 80 procent i år, rekommenderar analysfirman. Trion har nämligen goda förutsättningar att fortsatta rakt uppåt..

DI - 1 timme sedan

Börsrusning i Grekland efter EU-valet

Atenbörsen rusar på måndagen efter att Greklands premiärminister Alexis Tsipras utlyst nyval efter att hans parti Syriza gjort katastrofsiffror i EU-valet. Nu hoppas investerarna på ett marknadsvänligt parti vid rodret..

DI - 1 timme sedan

Vd:n: Kärnkraft är inte framtiden

REPLIK. Staffan Qvist argumenterar för en fortsatt drift av Ringhals 1 och 2 (Di Debatt 22/5). Det får han gärna göra, men ett antal osanningar och felaktigheter i Qvists resonemang kring vindkraft och förnybar energi måste bemötas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.