BT > Nyheter

Sunday, 26 May, 13:53

BT - 20 apr 19 kl. 23:55

Brand i flotte söder om KinnaStrax efter klockan 22 på påskaftonskvällen kom larm om en brand vid Krok söder om Kinna..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kinna, Krok

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , flotte, söderom , Kinna
Skånskan - 22 maj 17 kl. 14:05

Stor brand på Söderåsen

Röstånga Vid 15-tiden i söndags kom larm om en större brand i Söderåsens nationalpark. Räddningstjänst skickades från flera orter och vid 18-tiden var branden under kontroll. ERWP.

Kristianstadsbladet - 24 mar 13 kl. 08:45

Brand i hyreshus i Kinna


En brand utbröt på söndagsmorgonen i ett flerfamiljshus med åtta lägenheter på Villagatan i Kinna. - Vi fick in larmet vid åttatiden. Det är nu en fullt utvecklad brand som spritt sig och det brinner i hela fastigheten, säger Jon Pile, vikarierande insatsledare på räddningstjänsten i Borås, till TT.

BT - 24 mar 13 kl. 08:47

Brand i hyreshus i Kinna

En brand utbröt på söndagsmorgonen i ett flerfamiljshus med åtta lägenheter på Villagatan i Kinna. - Vi fick in larmet vid åttatiden. Det är nu en fullt utvecklad brand som spritt sig och det brinner i hela fastigheten, säger Jon Pile, vikarierande insatsledare på räddningstjänsten i Borås, till TT.

UNT - 24 mar 13 kl. 08:45

Brand i hyreshus i Kinna

En brand utbröt i morse i ett flerfamiljshus med åtta lägenheter på Villagatan i Kinna. Räddningstjänsten bekämpar nu den fullt utvecklade branden som startade i en lägenhet. Inga människa ska ha skadats.

BT - 31 dec 15 kl. 21:23

Förmodad brand i flerfamiljshus i Kinna

Räddningstjänsten är på väg till ett flerfamiljshus i centrala Kinna för ett larm om en brand i ett vardagsrum..

BT - 27 feb 18 kl. 09:30

Larm om brand i flerfamiljshus i Kinna

I en källare i ett flerfamiljshus på Snickaregatan i Kinna ska en brand ha brutit ut..

BT - 24 mar 13 kl. 08:47

Brand i flerfamiljshus i Kinna

Det brinner i ett flerfamiljshus på Villagatan i Kinna. En lägenhet uppges vara helt utbränd, och elden ska också ha spridit sig till taket på byggnaden. Huset är helt utrymt och inga uppges ha blivit skadade.

GT - 30 jan 14 kl. 13:12

Brand i industrilokal i Kinna – bekämpas nu

På torsdagseftermiddagen började det brinna i en industrilokal i Kinna. Räddningstjänst skickades till platsen för att bekämpa elden. – Vi har två styrkor och ett tiotal personer på plats ungefär, säger Mats Hermansson, jourhavande stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

BT - 08 aug 18 kl. 13:45

Brand på åker i Kinna – ”Fruktansvärd spridningsrisk i denna torka”

Runt klockan 13 larmades räddningstjänsten till en gräsbrand i Kinna. Räddningstjänsten har upplever att de har kontroll på branden men spridningsrisken är fruktansvärt stor överlag i denna torka. .

Skånskan - 16 dec 15 kl. 11:59

Brand i kläder tog kvinnas liv

Malmö Malmö
En 82-årig kvinna omkom efter att hennes kläder tagit fyr i bostaden på Kastanjegatan. Kvinnan fördes till sjukhus med brännskador på tisdagsmorgonen.
Vid 18-tiden kallades en polispatrull till Sus.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

BT - 30 minuter sedan

IS-svenska dömd till 15 års fängelse

En svensk kvinna har – mot sitt nekande – dömts av en domstol i Irak till 15 års fängelse för samröre med IS. Kvinnan är en i raden av utländska medborgare som har dömts för samröre med terrororganisationen i Irak..

BT - 15 minuter sedan

Larsson vidare i Franska – efter enkel seger

Tennisstjärnan Johanna Larsson behövde inte ta ut sig i Franska mästerskapens första omgång. Mot den högre rankade slovakiskan Magdalena Rybáriková vann Larsson två raka set och spelar därmed vidare i grand slam-turneringen..

BT - 15 minuter sedan

Kurder slutar hungerstrejka efter 200 dagar

Sedan november i fjol hungerstrejkar tusentals kurder i solidaritet med rörelsen PKK:s grundare Abdullah Öcalan, som har suttit fängslad i Turkiet i tjugo år. Nu är strejken över, efter en uppmaning från Öcalan själv..

BT - 1 timme sedan

Hård kamp väntar om toppjobben i EU

Själva EU-valet är bara första steget i kampen om hur EU ska utvecklas – och av vem. Nu väntar minst en månad av tuffa förhandlingar om topposterna i Bryssel i stället för Jean-Claude Juncker och Donald Tusk..

BT - 1 timme sedan

Svensktoppen: Bryant in på listan

Det är ruljans på Svensktoppen denna vecka då hälften av låtarna bytts ut. Miriam Bryants nya låt gick rakt in på fjärdeplatsen, men topp tre är dock oförändrad och Avicii är fortfarande kvar i topp..

BT - 1 timme sedan

Fula trick kan vänta i las-förhandlingar

Politikerna pressar fack och arbetsgivare att reformera arbetsrätten. Men tidsnöd, en parallell stor lönerörelse och oklara förväntningar riskerar att leda till att det inte blir någon uppgörelse mellan parterna, fruktar fackförbundet Unionens ordförande Martin Linder..

BT - 1 timme sedan

Nu får eleverna spetsutbildning

Nu ska eleverna på Kunskapskällans ekonomiprogram i Herrljunga få en extra attraktiv utbildning. Skolan har blivit certifierad för att utbilda diplomerade gymnasieekonomer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.