SVT > Utrikes

Sunday, 19 May, 11:01

SVT - 20 apr 19 kl. 21:53

Instagram överväger att dölja hur många likes din bild fått: ”Ska minska pressen”En ”like” i sociala medier kan utlösa en champagnesprudlande dopaminfest i din hjärna. Men ett inlägg utan likes kan i stället upplevas som en rejäl kalldusch – stressande och sorglig. Snart kan det vara slut med det, i alla fall på Instagram. En techbloggare har nämligen kikat närmare på sociala medier-appens kod, och upptäckt en version av Instagram där antalet likes är gömt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, övervägeratt , döljahur många , likesdin , bild, fått Ska minska pressen
HBL - 10 apr 15 kl. 17:58

Nokia överväger sälja karttjänst

Nokia överväger att sälja sin karttjänst Here, skriver ekonominyhetsbyrån Bloomberg baserat på uppgifter från en anonym källa. Nokia överväger att sälja sin karttjänst Here, skriver ekonominyhetsbyrån Bloomberg baserat på uppgifter från en anonym källa. Enligt Bloomberg förväntar sig Nokia att snart få erbjudanden för tjänsten.

YLE - 05 sep 16 kl. 11:48

Karleby stad överväger sälja Harrbåda fyr

Karleby stad överväger att försöka sälja Harrbåda fyr. I somras fick staden ett anbud på fyren, men spekulanterna ångrade sig. Nu lyder förslaget till stadsstyrelsen att fyren ska säljas.

Affärsvärlden - 18 sep 13 kl. 09:21

Peugeot överväger sälja andel till Dongfeng

PSA Peugeot Citroën överväger att sälja en del av bolaget till den kinesiska sektorkollegan Dongfeng..

SvD - 28 nov 14 kl. 19:51

Procter & gamble: ÖvervÄger sÄlja wella fÖr 7 mdr usd - rtrs

Procter & Gamble överväger att sälja sin hårvårdsverksamhet Wella i samband med att bolaget ser över sin produktportfölj..

SvD - 23 jan 15 kl. 15:03

SCA överväger sälja Henvålen och planen

Efter SvD Näringslivs granskning - nu överväger SCA att sälja den påkostade jaktanläggningen Henvålen. Dessutom ska bolaget utvärdera om det ska äga något affärsflyg framöver..

DI - 04 mar 15 kl. 12:15

EQT överväger sälja Classic Fine Foods

Private equity-firman EQT överväger att sälja den Sinaporebaserade livsmedelsimportören och distributören Classic Fine Foods för 300 miljoner dollar, rapporterar Dow Jones Newswires..

DI - 16 mar 15 kl. 17:07

Procter & Gamble överväger sälja eller börsnotera skönhetsprodukter

Procter & Gamble överväger att sälja eller börsnotera en rad av sina skönhetsprodukter. Det uppger insatta källor för Bloomberg..

DI - 20 jul 15 kl. 15:49

Ägaren överväger sälja Financial Times

Financial Times ägarbolag Pearson överväger att sälja tidningen efter att potentiella köpare har visat intresse, men kan också komma att behålla den..

SvD - 23 sep 15 kl. 08:02

Nordea överväger sälja sina Volkswagenaktier

Nu sprider sig Volkswagenskandalen till investerare. Nordea som fått se en kvarts miljard kronor sedan i torsdags försvinna i värde på sina Volkswagenaktier överväger att sälja sitt innehav som en direkt följd av miljöskandalen..

E24 - 10 nov 15 kl. 13:37

EQT överväger sälja bolag värt 28 miljarder

Svenska riskkapitalbolaget EQT överväger, bland andra alternativ, att börsnotera eller sälja tyska BSN Medical, som tillverkare sårvårdsprodukter..

DI - 30 mar 16 kl. 08:10

Tata Steel överväger sälja verksamhet

Stålgiganten Tata Steel överväger att sälja sin verksamhet i Storbritannien i spåren av den globala överkapaciteten och de låga priserna, uppger Bloomberg News..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Trump inte emot abort vid våldtäkt – går emot Alabamalagen

USA:s president Donald Trump har varit öppen med sin hållning mot abort. Men delstaten Alabamas lag – som inte ens tillåter abort i fall av våldtäkt eller incest – tycks gå längre än presidentens uppfattning. ”Som de flesta vet, och för dem som vill veta, är jag starkt Pro-Life, med de tre undantagen – våldtäkt, incest och skydd av moderns liv – samma ställning som Ronald Reagan tog” skriver Donald Trump på sitt twitterkonto..

SVT - 3 timmar sedan

Australisk valseger med brasklapp

Australiens premiärminister Scott Morrison har gratulerats av USA:s president Donald Trump, och den konservativa koalitionen firar en oväntad valseger..

SVT - 12 timmar sedan

Enad populistfront i Milano inför EU-valet

På lördagen samlade Italiens inrikesminister Matteo Salvini sina nationalistiska och högerpopulistiska kollegor i Milano för att visa upp en enad front inför EU-valet. Mötet överskuggades till viss del av den pågående politiska skandalen som involverar en av Salvinis främsta allierade – österrikiska Frihetspartiet (FPÖ)..

SVT - 17 timmar sedan

Här är videon som fick Österrikes vicekansler Heinz-Christian Strache att avgå

En berusad vicekansler som pratar med en kvinna som uppger sig vara släkting till en rysk oligark om att ta över en av landets största tidningar – något som skulle gagna hans parti. Här är skandalvideon från Ibiza som ledde till att Heinz-Christian Strache fick avgå..

SVT - 18 timmar sedan

Tusentals demonstranter kräver nyval i Österrike

Tusentals demonstranter samlades under lördagen utanför regeringsbyggnaden i Wien för att protestera efter avslöjanden om avgående vicekansler Heinz-Christian Strache. Demonstranterna kräver nyval, uppger nyhetsbyrån AP..

SVT - 19 timmar sedan

Laborledaren erkänner sig besegrad i australiska valet

Laborledaren Bill Shorten medger att partiet förlorat det australiska valet. – Utan att hålla fast vid några falska förhoppningar, medan det ännu är miljoner röster som ska räknas och viktiga mandat som ska fastställas, så är det uppenbart att Labor inte kommer att kunna bilda nästa regering, säger han enligt australiska ABC..

SVT - 20 timmar sedan

Flera skadade efter skjutning på fest i USA

Minst sju personer har blivit skjutna på en privat fest i Indiana i USA, rapporterar CNN..

SVT - 22 timmar sedan

Österrikes vicekansler avgår efter skandalvideo

Den österrikiske FPÖ-ledaren tillika vicekanslern Heinz-Christian Strache avgår efter en omtalad video som publicerats av tyska medier..

SVT - Igår: 11:01

Märtha Louises shamankärlek väcker kritik i Norge – uppmanas avsäga sig sin prinsesstiteln

Prinsessan Märtha Louise har en ny kärlek, kändisshamanen Durek Verett. Men att hon använder sin kungliga titel för att marknadsföra parets turné ”The princess and the shaman” har mötts av kritik i Norge. Kungahuset uppmanas också ta avstånd från shamanens uttalande om att leukemi beror på dålig balans i blodet..

SVT - Igår: 10:52

Valrysare väntar i Australien

Drygt 17 miljoner australier går under dagen till valurnorna. De sista opinionsmätningarna inför valet tyder på att det blir ett mycket jämnt val där Labor tar över makten efter sex år i opposition mot den styrande konservativa koalitionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.