Expressen > Nyheter

Sunday, 26 May, 13:00

Expressen - 20 apr 19 kl. 21:37

Larm om hög smäll i MalmöPolisen har fått in larm om en hög smäll på en adress i Malmö på lördagskvällen.Polis är på plats.– Vi har fått uppgifter om en hotsituation, säger Peter Kjällkvist vid polisen i region syd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Peter Kjällkvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom hög , smälli , Malmö
SvD - 16 feb 16 kl. 17:57

Larm från Malmö: "Barn har blivit en handelsvara"

Familjehemsbarn har blivit en handelsvara och kraven på familjehemmen har blivit så låga att barn kan fara illa. Larmet kommer från Malmö efter SvD:s granskning. – Jag har sett en kraftig försämring av kvaliteten på familjehemmen, säger John Roslund (M), vice ordförande i ett av socialutskotten som fattar beslut om familjehemsplaceringar i Malmö..

Sydsvenskan - 26 okt 18 kl. 09:33

Larm tvingade 585 Malmöelever att lämna Malmöskola

Lärare lyckades släcka brinnande plast före brandkåren..

Expressen - 15 minuter sedan

Larm om påkörd person

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka i Malmö.Enligt larmet har en person blivit påkörd..

Skånskan - 12 aug 16 kl. 06:59

Nya bilbränder i Malmö

Malmö Under natten till fredagen fortsatte bilbränderna i Malmö. Under natten inkom flera nya larm till polisen om bilbränder i Malmö. 23.

Skånskan - 17 aug 16 kl. 06:13

Bilbränder i Malmö och Lund

Malmö/Lund Under natten till onsdagen inkom tre nya larm till SOS om bilbränder i Malmö och Lund. Det första larmet inkom 01.34 och var från Tornfalksgatan i Malmö.

Skånskan - 11 aug 16 kl. 22:01

Nya bilbränder i Malmö

Under en timmes tid på torsdag kväll har polisen fått in ytterligare fem larm om nya bilbränder i Malmö.Strax efter klockan 20 larmades polisen till Nydala där en bil börjat brinna på Helenetorpsgatan. En skåpbil som står parkerad intill uppges ha fått sotskador.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 09:24

Larm om fågelinfluensa håller Stadsparksfåglar inlåsta

Lund Sedan i onsdags är alla fåglar i Fågelpaviljongen i Stadsparken inlåsta, rapporterar P4 Malmöhus. Detta för att förhindra en spridning hit - vilket har blivit aktuellt efter larm i veckan om fågelinfluensa bland fåglar i stadsparker i Malmö. ERWP.

Skånskan - 08 nov 16 kl. 15:28

Beväpnade poliser stormade skola – var falskt larm

Malmö Vid lunchtid under tisdagen fick polisen ett larm om att en beväpnad person rörde sig inne på Borgarskolan i Malmö. En stor polisinsats följde, men larmet visade sig snart vara falskt. ERWP.

Skånskan - 15 maj 16 kl. 14:22

Larm om explosion och brand i centrala Malmö

Malmö under söndagseftermiddagen kom flera larm till SOS om att en explosion skett i centrala Malmö. Första larmet kom vid tjugo i två. Enligt larmet har det skett en explosion och brand i en affär med adress Fabriksgatan/Baltzargatan i Malmö.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 06:00

Larm om råttor på anstalten i Fosie

MALMÖ Intagna på Fosieanstalten har slagit larm till Malmö stad om en stor råttinvasion.
- Det är fullt av råttor i golv och väggar. Och Anticimex kan inte göra mer, skriver en intagen i en ”rapport” till Malmö stad.

Skånskan - 15 nov 16 kl. 19:23

Flera väskryckningar i Malmö under tisdagskvällen

Malmö Under tisdagskvällen fick polisen in flera larm på kort tid om rån och rånförsök i Malmö. Samtliga var väskryckningar. ERWP.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Svensk kvinna döms för samröre med IS i Irak

Den svenska trebarnsmamma som har stått inför rätta i Irak döms nu till 15 års fängelse, rapporterar TV4.Hon har haft kopplingar med IS, enligt domstolen..

Expressen - 15 minuter sedan

Larm om påkörd person

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka i Malmö.Enligt larmet har en person blivit påkörd..

Expressen - 30 minuter sedan

Socialdemokraternas sista drag i slutkampen

Här är Socialdemokraternas sista minuten-drag i EU-valet under söndagen:Massutskick av sms – till över en halv miljon väljare.S ser enligt de senaste mätningarna ut att behålla sina fem mandat i parlamentet..

Expressen - 1 timme sedan

Federleys pik mot KD – liknar dem vid Trump

Stämningen mellan Kristdemokraterna och Centerpartiet är kyligare än någonsin.Och nu jämför C-toppen Fredrick Federley KD med Donald Trump.– Man har under de senaste dagarna pratat om ”statstelevision” och ”statsradio”.

Expressen - 1 timme sedan

Europa går till val: Så tycker väljarna

Det nalkas för EU-val – något som känns på flera håll runtom i unionen.I Ungern hoppas högernationalistiska Viktor Orbán på ett uppsving för sitt parti Fidesz.I Belgien väntas regimkris efter de nationella valen som hålls samtidigt som EU-valet.

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessans Sofias fina hälsning på mors dag

Här firar prinsessan Sofia mors dag med sina två små söner, prins Alexander och prins Gabriel.Trion njuter av våren och syrenblomningen.”Mors dag”, skriver prinsparet på Instagram – tillsammans med två stycken hjärtan..

Expressen - 2 timmar sedan

Löfven om Gucci-bråket: Är Skyttedals egna ord

En sportbil och en Gucciväska har hamnat i fokus i EU-valet.Nu svarar Stefan Löfven på det uppmärksammade bråket mellan Heléne Fritzon, S, och Sara Skyttedal, KD.– Det här är ett viktigt val om värderingar och det är därför vi stör oss, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Skottskadad man till sjukhus – kvinna hämtad till förhör

En man är förd till sjukhus med skottskador.Mannen hittades i en bostad i Göteborg. En kvinna som befann sig i bostaden har hämtats till förhör.

Expressen - 2 timmar sedan

Kraftig jordbävning i Peru

En kraftig jordbävning har inträffat i Peru.Enligt USGS har den en magnitud på 8.0..

Expressen - 2 timmar sedan

Skolbombare sökte hjälp - planerade dådet i två år

I två år planerade 21-åringen dådet mot gymnasieskolan i Hässleholm.Bomberna han placerade ut hade kunnat döda elever och lärare.På måndag inleds rättegången där bombmannen även åtalas för barnpornografi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.