SVT > Inrikes

Wednesday, 22 May, 12:47

SVT - 20 apr 19 kl. 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedelKosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, varnarför , kosttillskottkan , innehålla, dopningsmedel
SR - 28 apr 16 kl. 05:00

Dubbla budskap om kosttillskott innehåller metylhexanamin

Riksidrottsförbundet varnar för ett kosttillskott som kan innehålla ett förbjudet dopningsmedel. Men kommunens och polisens tester visar inga spår av substansen..

YLE - 22 okt 16 kl. 06:05

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin Kryptovalutan Onecoins budskap har spridits över Finland. Grandiosa möjligheter målades upp på rekryteringsmöten. I dag är det tystare.

Expressen - 08 jun 17 kl. 11:53

Potatissallad stoppas – kan innehålla skaldjur

Rydbergs återkallar potatissallad – mitt i grillsäsongen.Orsaken är att den kan innehålla skaldjur.Nu varnar producenten skaldjursallergiker för att äta av potatissalladen..

Politologerna - 30 apr 14 kl. 16:05

Vilka frågor ska en bra valkompass innehålla?

Det har nu lanserats flera olika sk valkompasser inför europaparlamentsvalet. Bland annat har Sveriges Television , Aftonbladet , och TT konstruerat valkompasser. TTs valkompass används av bland annat Svenska Dagbladet.

SvD - 10 nov 15 kl. 09:56

Populärt öl ska inte längre innehålla fisk

Visste du att en del parfym innehåller kattbajs? SvD listar några produkter som – överraskande nog – innehåller animaliska ingredienser. Detta med anledning av att Guinness i förra veckan meddelade att deras öl i framtiden inte kommer att innehålla spår av fisk..

SvD - 10 nov 15 kl. 09:56

Populärt öl ska inte längre innehålla öl

Förra veckan meddelade Guinness att deras öl i framtiden inte kommer att innehålla spår av fisk. Här är andra produkter som – faktiskt – innehåller animaliska ingredienser..

Dalarnas tidningar - 12 apr 16 kl. 08:49

Isglassar återkallas - kan innehålla mjölkprotein

Glassen kan innehålla spår av mjölkprotein utan att detta framgår av innehållsförteckningen, skriver expressen.se..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 17 kl. 17:05

Glass återkallas – kan innehålla ägg

Avelstaglass återkallar glassmaken Banana Split 450 milliliter eftersom den kan innehålla spår av ägg. "Vi ser allvarligt på det inträffade och vill uppmärksamma äggallergiker att inte äta produkten", skriver glassbolaget i ett pressmeddelande. I inneh.

Nerikes Allehanda - 15 sep 17 kl. 14:04

Tunnor som kan innehålla hormoslyr hittade i Hörken - nu ska fyndet undersökas

Ett antal tunnor som misstänks kunna innehålla det förbjuda bekämpningsmedlet hormoslyr har hittats i en lada i Hörken. Nu ska tunnornas innehåll fastställas i en undersökning..

DN - 21 mar 19 kl. 23:36

Risentas produkter återkallas – kan innehålla sesamfrön

Livsmedelskoncernen Paulig Foods återkallar alla produkter från varumärket Risenta som innehåller chiafrön eller solrosfrön, efter ett produktionsfel som medfört att produkterna riskerar att innehålla sesamfrön som kan vara skadligt för allergiker..

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 12 kl. 11:05

Älgfärsen kan innehålla bly

Viltkött från djur som har skjutits med blykulor kan innehålla mindre mängder bly. Det konstaterar Livsmedelsverket efter en studie. Men blyspåren finns främst där kulan har passerat genom kroppen, resten av köttet är säkert att äta.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Förundersökning inleds mot Peter Lundgren

Åklagare inleder en förundersökning om sexuellt ofredande mot Sverigedemokraternas toppkandidat till EU-valet, Peter Lundgren (SD). Det skriver Expressen..

SVT - 30 minuter sedan

Starta reaktioner efter avslöjande – Busch Thor (KD) håller torgmöte

Reaktionerna har varit starka efter Dagens Nyheters granskning som visar att KD:s Lars Adaktusson röstade emot aborträtten vid 22 tillfällen när han satt i Europaparlamentet..

SVT - 30 minuter sedan

EU-kandidaterna rasar mot Adaktusson: ”En krigsförklaring mot kvinnors rättigheter”

Efter uppgifterna om att Lars Adaktusson vid 22 tillfällen röstat emot aborträtten kritiserar nu flera svenska EU-kandidater KD-toppens agerande. – KD måste svara på om man står upp för aborträtten, och då kan man bara dra slutsatsen att han måste avgå, säger Socialdemokraternas Helene Fritzon till SVT Nyheter..

SVT - 1 timme sedan

Experten listar: Tre korruptionsskandaler som förändrade Sverige

Korruptionsexperten Louise Brown berättar om tre uppmärksammade fall som förändrade vår syn på korruption i Sverige..

SVT - 2 timmar sedan

Isabella Lövin om utsläppen: Det går inte ihop

Trots att utsläppen av växthusgaser måste minska drastiskt godkändes förra året nya utsläpp från svenska industrier som motsvarar vad hela inrikesflyget släpper ut på ett år. Företagen som fått tillstånd ingår i handeln med EU:s utsläppsrätter – och Sverige kan därför inte stoppa ökningen..

SVT - 16 timmar sedan

Här reagerar väljarna på Peter Lundgrens agerande

Tre väljare berättar hur de ser på Peter Lundgrens agerande..

SVT - 3 timmar sedan

Fortsatt minskning av aborter bland yngre

Tonårsaborterna minskar och de flesta aborter utförs före vecka 7 i graviditeten. Det visar Socialstyrelsens nya statistik om aborter..

SVT - 3 timmar sedan

Skicka in dina bilder på luddet som ”snöar” över Sverige

Ett enda aspträd kan sprida miljoner små luddiga frön med vinden och i årets blomning slår rekord. Vi på SVT vill se dina bilder på luddet – ett spännande naturfenomen enligt somliga och en oroande brandfara enligt andra..

SVT - 3 timmar sedan

Sara Skyttedal och Ebba Busch Thor reagerar efter granskningen om hur Adaktusson röstat i abortfrågan

Både partiledaren Ebba Busch Thor och KD:s toppkandidat i EU-valet Sara Skyttedal reagerar i sociala medier efter DN:s granskning om hur Lars Adaktusson röstat i abortfrågan. – Vi tycker inte att aborträtten och abortfrågan ska lyftas upp på EU-nivå, säger Ebba Busch Thor på Instagram..

SVT - 6 timmar sedan

SVT avslöjar: Trots klimatlarmen – svenska industrier får tillstånd att öka sina utsläpp

Under de närmaste åren måste utsläppen av växthusgaser minska drastiskt. Ändå godkändes förra året nya utsläpp från svenska industrier som motsvarar vad hela inrikesflyget släpper ut på ett år. Företagen som fått tillstånd ingår i handeln med EU:s utsläppsrätter – och Sverige kan därför inte stoppa ökningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.