DN > Ekonomi

Friday, 24 May, 12:51

DN - 19 apr 19 kl. 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschenI december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar. Syftet är att uppnå riksdagens mål om ett rökfritt Sverige 2025..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya rökförbudetdelar , krogbranschen
UNT - 18 feb 15 kl. 10:04

Krogbranschen tveksam till rökförbud

Tio år efter rökförbudet på krogen vill regeringen ta fler steg mot målet om ett rökfritt Sverige..

SvD - 18 feb 15 kl. 10:04

Krogbranschen tveksam till rökförbud

Tio år efter rökförbudet på krogen vill regeringen ta fler steg mot målet om ett rökfritt Sverige. Bland annat vill man se ett rökförbud på uteserveringar, något som branschen ställer sig tveksam till..

GöteborgsPosten - 18 feb 15 kl. 11:26

Krogbranschen tveksam till rökförbud utomhus

Tio år efter rökförbudet på krogen vill regeringen ta fler steg mot målet om ett rökfritt Sverige. Bland annat vill man se ett rökförbud på uteserveringar, något som branschen ställer sig tveksam till..

NT - 29 mar 11 kl. 09:58

LHC-stjärna in i krogbranschen

LHC-stjärnan Mattias Weinhandl ger sig in i krogbranschen när han tillsammans med sin farbror Peter Weinhandl, tidigare Frimischef, köper Stångs Magasin..

DN - 08 maj 12 kl. 16:41

Lönebråk väntar krogbranschen

Det kärvar redan rejält i löneförhandlingarna även i krogbranschen. Arbetsgivarparten Visita vill ha frivillig medling medan Hotell- och restaurangfacket vill flytta fram utlöpningsdatumet för det gamla avtalet till 14 maj..

Helsingborgs Dagblad - 01 mar 14 kl. 04:00

Fortsatte i krogbranschen

Vid sidan om tältuthyrningsverksamheten i flera olika bolag har Bertil Hallengren sedan början av 2000-talet indirekt fortsatt i krogbranschen.JT Nöje AB drev bland annat nattklubbarna John´s och Tages. Formellt sett ägdes företaget av hans dåvarande hustru men en utredning av utskänkningstillståndet som kommunen gjorde visade att Bertil Hallengren hade betydande inflytande i bolaget..

UNT - 05 dec 14 kl. 09:45

Krogbranschen ökar takten

Försäljningen i krogbranschen går allt starkare..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 09:52

Krogbranschen ökar takten

Försäljningen i krogbranschen går allt starkare. På årsbasis ligger tillväxtökningen på 6,1 procent i oktober, räknat i volym, det vill säga rensat för ökade priser. I september låg ökningstakten på fem procent, enligt siffror från SCB..

SvD - 05 dec 14 kl. 09:45

Krogbranschen ökar takten

Försäljningen i krogbranschen går allt starkare. På årsbasis ligger tillväxtökningen på 6,1 procent i oktober, räknat i volym, det vill säga rensat för ökade priser. I september låg ökningstakten på fem procent, enligt siffror från SCB..

BT - 05 dec 14 kl. 09:45

Krogbranschen ökar takten

Försäljningen i krogbranschen går allt starkare. På årsbasis ligger tillväxtökningen på 6,1 procent i oktober, räknat i volym, det vill säga rensat för ökade priser. I september låg ökningstakten på fem procent, enligt siffror från SCB.

DN - 05 dec 14 kl. 10:20

Krogbranschen ökar takten

Försäljningen i krogbranschen går allt starkare. På årsbasis ligger tillväxtökningen på 6,1 procent i oktober, räknat i volym, det vill säga rensat för ökade priser..

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 12:30

Tysk frossa sänker Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen är på väg mot en av årets tyngsta handelsdagar. Handelsoro och dystra industrisiffror från Tyskland sänker börsen rejält. Vid lunchtid är OMXS-index ned nära 1,7 procent..

DN - Igår: 11:32

Köer och parkering hinder på vägen mot självkörande bilar

Många snackar om självkörande bilar. För Dennis Nobelius, vd på Volvos och Veoneers gemensamma mjukvaruföretag Zenuity, är de verklighet. Snart.

DN - Igår: 09:47

Vabis bröt rally 1904 – gick i mål 115 år senare

Det tog 115 år – men nu är den äntligen i mål. ”Vabis 1903” kallas bilen, en prototyp som sommaren 1904 deltog i Sveriges första biltävling. Men när en fjäder knuten till kardanaxeln brast strax söder om Uppsala tvingades ekipaget bryta loppet..

DN - Igår: 14:49

Brittisk ståljätte i konkurs – lyckades inte ordna nödlån

Brittiska ståltillverkaren British Steel har tvingats i konkurs på order av landets högsta domstol efter att ha misslyckats med att säkra ett nödlån..

DN - I förrgår: 10:53

Flygexperter: Elplan blir för kortare sträckor – inte för Thailandssemestern

Inom ett decennium kommer det finnas små lätta elflygplan i inrikes trafik i Sverige. – Inte ens på lång sikt kan vi i dag se att vi ska kunna flyga över Atlanten med elflygplan, säger Karin Byman, energiexpert på Ingenjörsvetenskapsakademin, IVA..

DN - I förrgår: 07:04

Så funkar EU:s handel med utsläppsrätter

EU:s utsläppshandelsystem, som sjösattes 2005, har fått nytt liv efter en reform förra året. Hur fungerar det?.

DN - 20 maj 19 kl. 14:05

Adelns släktvapen hett villebråd hos företag

Vanligt med övertramp när företag skapar logotyper, menar statsheraldikern..

DN - 20 maj 19 kl. 15:05

”Fel uppgift att stockholmare kör mest”

Nya beräkningar tillbakavisar tidigare beräkningar. Här kör man mest och minst..

DN - 20 maj 19 kl. 15:36

Efter Googles stopp – nu sätter Huawei plan B i verket

När Google begränsar Huaweis användning av operativsystemet Android kommer den kinesiska techjätten i stället att iscensätta sin B-plan. För den senaste utvecklingen kommer inte som en överraskning för Huawei, som redan i början av året avslöjade att ett eget operativsystem ligger redo. .

DN - 20 maj 19 kl. 15:58

Ford säger upp 7.000 anställda

Cirka 7.000 medarbetare – en tiondel av alla anställda – får gå från fordonsjätten Ford..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.