Cornucopia > Ekonomi

Friday, 24 May, 13:03

Cornucopia - 19 apr 19 kl. 15:16

Fredagsmys: Game of WhiskyDags för lite fredagsmys. Och nu när Game of Thrones-hysterin har kopplat sitt grepp om västvärlden, så blir det ju extra müsigt med Game of Whisky så här på fredagseftermiddagen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Whisky, Game, Thrones, BaratheonDet, Baratheon, Storm, End, Royal Lochnagar, Lannister, Huset Lannister, Lagavulin, GreyjoySjörövarna, Greyjoy, Talisker, Tully, Riverrun, Singleton, Targaryen, Cardhu Gold Reserve, Stark, Dalwhinnie Winter, Frost, The Night, Watch, Noght, Oban Bay Reserve, Walkers, Johnnie Walker, Walker, Tyrell, Highgarden, Eyrie, Martell, Sunspear, Systembolaget, White Walker

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredagsmys, Gameof , Whisky
Cornucopia - 05 apr 19 kl. 19:48

Fredagsmys: Vilka karaktärer dör i sista säsongen av Game of Thrones (SPOILERS)!

Dags för lite fredagsmys så här efter fredagsfysen. Nästa helg har sista säsongen av Game of Thrones premiär, och det är dags att gissa vilka karaktärer som kommer dö under säsongen. Eftersom listan av karaktärer innehåller de som överlevde näst sista säsongen är detta inlägg att betrakta som SPOILERS för den som inte sett senaste säsongen.

Cornucopia - 12 aug 16 kl. 18:14

Fredagsmys: Grönlandskaffe

Dags för lite härligt icke-ironisk fredagsmys igen. Denna gång blir det en rekommendation på både drink, kaffe, avec och efterrätt i ett. Nämligen Grönlandskaffe.

Cornucopia - 14 nov 14 kl. 17:46

Riktigt Härligt Fredagsmys! (OBS! Ingen ironi!)

Dags för ett riktigt härligt fredagsmys! Denna gång helt utan ironi.
Känner att det inte behövs fler nya seriösa ämnen idag, så jag lämnar fredagsmüset extra mysigt och öppet.

Nyteknik - 1 timme sedan

Mackmyra ska släppa en whisky skapad av ai

Sverige kommer lansera världens första whisky framtagen av artificiell intelligens. Från Mackmyras existerande kombinationer, säljsiffror och data om vad kunderna gillar kan ai:n generera mer än 70 miljoner recept.  .

Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 19:20

Domstol: Fredagsmys för alla!

Man kan vara flera som skryter om sitt respektive fredagsmys. En viss chipstillverkare har inte ensamrätt på begreppet, har Marknadsdomstolen slagit fast.Snacksjätten OLW var först med att marknadsföra sina chips och ostbågar som "fredagsmys".

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 19:20

Domstol: Fredagsmys för alla!

Man kan vara flera som skryter om sitt respektive fredagsmys. En viss chipstillverkare har inte ensamrätt på begreppet, har Marknadsdomstolen slagit fast.Snacksjätten OLW var först med att marknadsföra sina chips och ostbågar som "fredagsmys".

Skånskan - 10 mar 16 kl. 17:03

Världens äldsta whisky dricks upp i Malmö

MALMÖ Den 1 april finns chansen att testa 6 x 1 centiliter whisky, bland annat världens äldsta och mest omtalade. Pris: 3 795 kronor.

Det är i samband med Malmö öl och whiskyfestival som spritvärldens äldsta och mest omtalade whisky, Generations Mortlach 75 Years Old ska drickas upp i Malmö.

Cornucopia - 30 aug 13 kl. 16:48

Fredagsmys: Seriöst fredagsmys

Dags för fredagsmys igen. För att lätta upp stämningen så kanske vi faktiskt ska ägna oss åt fredagsmys, helt utan ironi? Hur ser ert fredagsmys ut, egentligen?

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 19:55

Fredagsmys: Öppet icke-ironiskt fredagsmys

De senaste sju dagarnas två mest lästa
inlägg var bägge från idag.Ja, jag vet. Ni sitter och väntar på bloggens fredagsmys.

Cornucopia - 01 mar 19 kl. 20:37

Fredagsmys?

Kommer på mig med att inte ha skrivit något övermüsigt fredagsmys, då jag inte kommer på något lämpligt efter en lite upptagen vecka. Så vi lämnar väl fredagsmyset till bloggläsarna - hur spenderar ni egentligen ert fredagsmys?Enda utomhusfotot denna vecka.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 3 timmar sedan

Första elbilen för runt 200 000:-

Den första elbilen för runt 200 000:- SEK från Volkswagen-gruppen har nu presenterats. Handlade det om en V70-stor kombi, med dragkrok och 100 mils räckvidd?
Bil.

Cornucopia - 5 timmar sedan

Årets sämsta börsdag

Tydligen var torsdagen årets sämsta börsdag, åtminstone för storbolagsindexet OMSX30. Börsen stängde på -2.16%.

Cornucopia - 19 timmar sedan

Oscar Properties betalning för Gasklockan skjuts fram till sista oktober

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties har fått skjutit fram betalningen för marken till projektet Gasklockan i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. 591 MSEK ska nu betalas till Stockholms stad först 31:a oktober istället för som tidigare 3:e juni.
Dagschart Oscar Properties.

Cornucopia - 21 timmar sedan

Ja, tack, hellre nya fängelset här än i Svedala

I Svedala har en folkkär kändis och SD gjort gemensam sak av att protestera mot uppförandet av ett av de nödvändiga nya fängelserna i Sverige. Jag tycker vi låter Svedalaborna slippa en trygg och säker stor statlig arbetsgivare, som höjer säkerheten på orten, och istället förlägger fängelset till min egen hemby.
Smälterydanstalten.

Cornucopia - 22 timmar sedan

Rättelse: BTH Bygg AB har beviljats företagsrekonstruktion

I gårdagens inlägg stod det felaktiga uppgifter om BTH Bygg AB. Korrigering infördes redan igår, men på begäran av bolagets jurist införs här en rättelse.

BTH Bygg AB har ansökt och beviljats företagsrekonstruktion under ledning av Ackordcentralens VD och inget annat..

Cornucopia - Igår: 11:06

Bankomatuttag kan komma avgiftsbeläggas

Bankernas kamp mot kontanterna fortsätter. Bankomats VD säger nu till SvD att om inte staten tar över kommer det införas avgifter på kontantuttag i bankomaterna. Och som bekant har bankerna allt mer slutat erbjuda kontantuttag över disk.

Cornucopia - Igår: 10:01

Horaceindex - hur mycket imponerar du på andra män?

TRIGGERVARNING: Inlägget kan väcka anstöt, så om du tar illa vid dig av bland annat träning, iq, sex, satir, Horaceindex, män, kvinnor, Gyldene Freden eller enkäter på Internet, sluta omedelbart att läsa nu. I övrigt, ursäkt på förhand.
En ledamot i det finaste som finns i Sverige, Svenska Akademien, har i dagarna släppt en bok, som fått medial uppmärksamhet och inte helt insmickrande recensioner.

Cornucopia - Igår: 08:12

Busslinjer i Kalmar län dras in - bränslet för dyrt

Länstrafiken i Kalmar län drar in ett stort antal busslinjer på grund av de för höga bränslepriserna. Regeringens tanke att man ska åka kollektivt genom att inte längre ha råd att köra bil, verkar alltså slå rätt hårt mot just kollektivtrafiken. Men man kan väl ta tunnelbanan i Kalmar, det fungerar ju på Södermalm?

Cornucopia - Igår: 21:23

Sommarvatten till växthuset och odlingarna

Har fått sommarvatten inkopplat till växthuset och mitt i odlingarna. Bevattning av grödorna kommer nu bli rejält mycket enklare och effektivare, och tidsvinsten kommer vara avsevärd.Kran för sommarvattnet på växthusets norrgavel.

Cornucopia - Igår: 16:26

Två stora byggkonkurser i Stockholm

Två byggbolag i Stockholm har gått i konkurs denna vecka. Utifrån antalet anställda 2017 berörs 146 plus 91 personer. Konkursen i Q-Gruppen drabbar även den så kallade bostadsutvecklaren Tobin, då bolaget byggde två av Tobins projekt som nu riskerar försenas och få fördyrningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.