DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 14:08

DI - 19 apr 19 kl. 15:02

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlapparHar du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Youtube

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljrätt , mobildealtill ditt , barn, spara, tusenlappar
Barometern - 09 sep 14 kl. 07:29

Satsa på barn ? spara pengar

Massor av pengar går att spara genom att satsa på låg- och mellanstadiebarnen. Det visar ny forskning. Kommunen ser nu över fördelning av skolpengar.

Vimmerby Tidning - 24 mar 12 kl. 06:06

Skolturné med Spara och Slösa

Eleverna från Hultskolan, Ingatorpskolan fick åka till Mariannelund för att titta på teater tillsammans med Furulundskolans barn. ?Spara och Slösa?

Kristianstadsbladet - 14 jun 11 kl. 10:20

Se till att dina barn flyttar

Alfa-kvinnor efterlyses. Bakom uppropet står Claes Hemberg, sparekonom på Avanza bank. Han tycker de?

YLE - 15 dec 16 kl. 05:00

Barn med specialbehov får allt mindre terapi - statens nedskärningar märks redan

Barn är speciellt utsatta då staten sparar. För barn med utvecklingsstörning eller funktionsnedsättning är nedskärningarna ännu mer dramatiska. Vid årsskiftet gjordes en lagändring, som gör det svårare för barn med specialbehov att få terapi, och det börjar redan synas.

Magazin24 - 08 nov 12 kl. 10:16

Färre lärarplatser när nämnden ska spara

Barn och utbildningsnämnen i Hallstahammar måste spara pengar i 2013 års budget. Detta innebär bland annat att man måste dra ner på personal. Barn- och utbildningsnämnden måste spara totalt 3,7 miljoner kronor i 2013 års budget.

Kristianstadsbladet - 29 mar 11 kl. 01:45

Sex miljoner för ensamma barn

Arkivbild: Bosse Nilsson
Hade de istället fått bo i en familj hade kommunen kommit undan med en tiondel av kostnaden.
Barnens juridiska ombud har i en skrivelse berättat att kommunen gjort allt för att spara in pengar. Normalt skulle man enligt juristen undvika att barnen skulle bli institutionsskadade.

HBL - 14 jul 14 kl. 10:52

Finländare sparar allt oftare pengar åt sina barn

Finländska familjer sparar allt aktivare pengar åt sina barn, framkommer det i Danske Banks färska studie. Till och med tre fjärdedelar av de som svarat meddelar att de klarar av att spara åtminstone något åt sina barn. Var fjärde familj säger ändå att de inte klarar av eller vill spara på ett systematiskt sätt åt sina barn.

BT - 25 maj 11 kl. 07:38

Svenljunga tvingas spara

Svenljunga måste fortsätta spara.
Nämnderna har stora besparingskrav. Trots det är det en budget i obalans som kommunstyrelsens arbetsutskott presenterar.

YLE - 04 dec 14 kl. 17:56

"Spara inte bort våra gröna juveler"

Kan man dela en rektorstjänst i 60/40 mellan två gymnasier? Det hoppas man att ska lyckas vid Lovisa gymnasium och Kotka svenska samskola. Här är planerna för en knappare ekonomisk framtid långt framskridna.

YLE - 16 aug 17 kl. 18:43

Barn med specialbehov lämnas ensamma av skolskjutsen - Esbo stad får kritik

I Esbo har barn lämnats ensamma av skoltaxin. Upprörda föräldrar kräver att taxiföretaget byts ut. Esbo stad har infört ett nytt system för hur skjutsarna ordnas för att spara pengar.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen..

DI - 15 minuter sedan

Miss – Vänsterpartiets valsedlar saknades

När de mest morgonpigga väljarna i Ovanåker skulle rösta till EU-valet morse saknades valsedlar till Vänsterpartiet. Förklaringen till missen uppges vara den mänskliga faktorn..

DI - 30 minuter sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..

DI - 1 timme sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .

DI - 2 timmar sedan

EU-ministern: Tillväxten viktigaste frågan

Klimatet, jobben, handeln, budgeten – många frågor slåss om uppmärksamheten i EU-samarbetet för några huvudpersoner i EU-valrörelsen. .

DI - 2 timmar sedan

En död när yachter kolliderade i Cannes

En 29-årig brittisk man har avlidit i sviterna av en kollision mellan två yachter utanför den franska staden Cannes på Rivieran..

DI - 2 timmar sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 3 timmar sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 4 timmar sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 4 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.