SR > Nyheter

Saturday, 25 May, 10:08

SR - 18 apr 19 kl. 15:43

Maskad version av Mueller-utredningen offentliggörsYtterligare delar av Mueller-utredningen, som handlar om Trump-kampanjens eventuella kopplingar till Ryssland, väntas under torsdagen bli offentlig. Hör Ekot:s sändning här eller i appen Sveriges Radio Play..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Mueller, Trump, Ryssland, Ekot, Sveriges Radio Play

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maskad, versionav , Mueller-utredningen, offentliggörs
SR - 18 apr 19 kl. 15:32

I dag släpps Mueller-utredningen

I dag släpps den så kallade Mueller-utredningen om misstänkt rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet år 2016. Här är en kort bakgrund om vad utredningen handlar om..

DI - 16 feb 18 kl. 19:17

Ryssar åtalas i Mueller-utredningen

Tretton ryska medborgare och tre ryska företag åtalas i Mueller-utredningen för inblandning i USA:s presidentval. Åtalen, väckta av en åtalsjury, gäller bland annat bankbedrägerier och identitetsstölder..

SR - 19 apr 19 kl. 20:28

Demokrater vill läsa hela Mueller-utredningen

I USA har Demokraterna nu lämnat in en begäran om att få läsa hela den så kallade Mueller-utredningen..

SVT - 15 apr 19 kl. 18:13

Mueller-rapporten offentliggörs på torsdag

Den rapport som den särskilde åklagaren Robert Mueller sammanställt om rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet 2016, kommer att offentliggöras på torsdag, uppger nyhetsbyrån AP..

SR - 23 mar 19 kl. 17:33

Krav på att Rysslandsutredningen offentliggörs

I USA har den så kallade Mueller-utredningen, om huruvida Donald Trumps valkampanj samarbetat med Ryssland, blivit klar. Men demokraterna misstänker att justitieminister William Barr, som nyligen tillsattes av Trump, kan komma att undanhålla viktig information och förbereder sig nu för politisk strid..

DI - 15 apr 19 kl. 06:04

Mueller-rapporten splittrar kongressen

WASHINGTON. I veckan ska Mueller-rapporten offentliggöras. Trots att den är skalad från hemlig information väntas debatten om president Trumps eventuella skuld ta ny fart.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 18 kl. 19:11

Ryska nättroll och Putinvän åtalas av Mueller

Tretton ryska medborgare och tre ryska organisationer åtalas i Mueller-utredningen för inblandning i USA:s presidentval. Syftet ska bland annat ha varit att stötta Donald Trump och smutskasta hans motståndare Hillary Clinton. Med anklagelserna, som väck.

GöteborgsPosten - 16 feb 18 kl. 21:16

Ryska nättroll och Putinvän åtalas av Mueller

Tretton ryska medborgare och tre ryska organisationer åtalas i Mueller-utredningen för inblandning i USA:s presidentval. Syftet ska bland annat ha varit att stötta Donald Trump och smutskasta hans motståndare Hillary Clinton..

UNT - 16 feb 18 kl. 21:16

Ryska nättroll och Putinvän åtalas av Mueller

Tretton ryska medborgare och tre ryska organisationer åtalas i Mueller-utredningen för inblandning i USA:s presidentval..

Nyteknik - 19 feb 18 kl. 07:48

Ryska nättroll och Putinvän åtalas av Mueller

Tretton ryska medborgare och tre organisationer åtalas i Mueller-utredningen för inblandning i USA:s presidentval. Syftet ska bland annat ha varit att stötta Donald Trump och smutskasta hans motståndare Hillary Clinton..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Experter: Tuffa tag mot Huawei kan slå tillbaka

Allt fler bolag kapar banden med kinesiska Huawei efter att Donald Trump stoppat amerikanska företag från att göra affärer med Huawei.Men risken för att det slår tillbaka mot amerikanska bolag är stor..

SR - 3 timmar sedan

FI:s tillsyn av Swedbank granskas

EU-kommissionen granskar hur Finansinspektionen (FI) skött tillsynen av Swedbank, rapporterar Dagens industri. Banken utreds för misstänkt penningtvätt i Baltikum..

SR - 4 timmar sedan

Skyttedal: Ganska ovärdig debatt

SVT:s slutdebatt mellan toppkandidaterna inför EU-valet var stundtals hätsk. Den hettade till rejält när Kristdemokraternas Sara Skyttedal krävdes på svar om aborträtten. Sara Skyttedal kallade angreppet för ovärdigt..

SR - 4 timmar sedan

Betydligt färre får antibiotika i onödan

Allt fler är medvetna om riskerna med motståndskraftiga bakterier och under de senaste tio åren har antalet antibiotikarecept minskat kraftigt..

SR - 7 timmar sedan

Merkels varning i valspurten: Många vill ha ett svagt EU

När förbundskansler Angela Merkel gjorde sitt enda framträdande i den tyska EU-valrörelsen varnade hon för dem som vill splittra Europa..

SR - 7 timmar sedan

USA kommer sälja vapen till Mellanöstern

Trumpadministrationen går vidare med vapenförsäljning till flera länder i Mellanöstern och kommer därmed kringgå kongressen. Tidigare under fredagen meddelade USA också att man skickar fler soldater till området..

SR - 7 timmar sedan

Apple betalar miljoner i utebliven skatt

Teknikjätten Apple betalar drygt 396 miljoner kronor i utebliven skatt till myndigheter i Sverige och Danmark. Bakgrunden är att bolaget har bokfört för låga intäkter under åren 2014-2017 och därför inte har betalat rätt skatt, rapporterar Dagens industri..

SR - 11 timmar sedan

Abortfrågan fick slutdebatten att hetta till

Klimat, migration och sociala frågor stod i centrum i SVT:s slutdebatt mellan toppkandidaterna till EU-valet – men det var abortfrågan som fick debatten att hetta till..

SR - 13 timmar sedan

Fler använder sociala medier

Svenskarna använder allt mer digitala medier. Fler använder social medier, flera lyssnar på radio via internet och fler tittar på strömmad tv. Samtidigt går boken mot strömmen..

SR - 15 timmar sedan

Katalanska politiker uteslutna

I Spanien har fyra separatistiska politiker från Katalonien, som svors in i parlamentet i tisdags, nu tvingats lämna sina poster under tiden som rättsprocessen pågår emot dem..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.