SR > Nyheter

Monday, 27 May, 15:48

SR - 18 apr 19 kl. 15:32

I dag släpps Mueller-utredningenI dag släpps den så kallade Mueller-utredningen om misstänkt rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet år 2016. Här är en kort bakgrund om vad utredningen handlar om..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Mueller

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I dag, släpps, Mueller-utredningen
Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 06:02

I dag kan Sture Bergwall släppas fri

Efter över 20 år inlåst på Säters sjukhus kan Sture Bergwall i dag släppas fri.Allt pekar på att dagens beslut från domstolen blir att den slutna vården upphör.
Efter en ny utredning av Bergwalls psykiska status kom Rättsmedicinalverket fram till att han kan skrivas ut till öppenvård.

BT - 19 mar 14 kl. 06:02

I dag kan Sture Bergwall släppas fri

Efter över 20 år inlåst på Säters sjukhus kan Sture Bergwall i dag släppas fri. Allt pekar på att dagens beslut från domstolen blir att den slutna vården upphör.Efter en ny utredning av Bergwalls psykiska status kom Rättsmedicinalverket fram till att han kan skrivas ut till öppenvård.

Barometern - 24 jan 14 kl. 09:31

Göran Lindberg släpps från fängelset

I helgen släpps förre polischefen Göran Lindberg fri, efter att ha suttit av fyra år för en lång rad grova sexbrott. Gripandet var en chock för svensk polis. I morgon är första dagen då Lindberg kan friges villkorligt, då han suttit av två tredjedelar av sitt straff.

Nyan - 20 jun 17 kl. 08:53

Rånmisstänkt ålänning släpps i dag

En person begärs häktad och en försätts på fri fot. Under tisdagsmorgonen tog förundersökningsledare Olof Lindqvist beslutet.
– Vi kan inte styrka en persons delaktighet i det här brottet i det här skedet, säger han till Nyan strax efter klockan nio på tisdagsmorgonen.

Skånskan - 02 maj 19 kl. 13:26

Häktades för brutalt trippelmord – släpps

Tre personer dog då ett internetcafe på Drottninggatan blev beskjutet med automatvapeneld förra sommaren.
Nu släpps tre unga män som suttit häktade i sex månader, misstänkta för inblandning i dådet, skriver Kvällsposten.En av de tre männen släpps dock inte på fri fot då han ska avtjäna ett fängelsestraff för ett annat brott.

Expressen - 14 aug 13 kl. 14:19

Anhållen för spädbarnsdöd släpps

Den pappa som suttit anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord på sitt spädbarn har släppts fri. Beslutet kom efter ett förhör vid 13-tiden i dag, onsdag. ?

UNT - 21 maj 14 kl. 11:28

28-åringen släpps under rättegången

Den 28-årige man som misstänks för dödsmisshandeln vid den allsvenska premiären i Helsingborg släpptes i dag ur häkte, mitt under pågående rättegång. Han har suttit häktad för att inte försvåra utredningen.(TT).

TA - 21 maj 14 kl. 11:47

28-åringen släpps under rättegången

Mitt under pågående rättegång väljer Helsingborgs tingsrätt att släppa den 28-årige man som misstänks för dödsmisshandeln i samband med den allsvenska fotbollspremiären i Helsingborg.
Beslutet säger egentligen ingenting om hur tingsrätten ser på skuldfrågan. - Nu föreligger det inte längre något särskilt häktningsskäl, vi har ju hört all bevisning om själva händelseförloppet.

Expressen - 17 mar 15 kl. 11:43

Fyra släpps i färjevåldtäktsärende

Åklagaren häver samtliga fyra häktningar i det uppmärksammade färjevåldtäktsärendet. Alla fyra har i dag släppts på fri fot. – Min bedömning är att de misstänkta på fri fot inte längre kan påverka utredningen i sådan grad att ett frihetsberövande är nödvändigt.

UNT - 11 jan 16 kl. 06:46

Uppgifter släpps om massövergrepp

Tyska myndigheter väntas i dag släppa de första detaljerna från utredningen om massövergreppen i Köln på nyårsafton..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Få anmälningar leder till fällande dom

Bara fem av hundra anmälda våldtäkter har lett till en fällande dom under de senaste åren. Brottsförebyggande rådet (Brå) har gjort ett slumpmässigt urval på 785 våldtäktsärenden under 2016. Och resultatet är nedslående.

SR - 2 timmar sedan

Framgång för Europas nationalister – men inte överallt

EU-parlamentsvalets stora vinnare runt om i Europa är de nationalistiska och EU-skeptiska konservativa partierna. Men utvecklingen är inte entydig, och stora framgångar för de här partierna i vissa länder kombineras med tillbakagångar i andra..

SR - 3 timmar sedan

Inga större förändringar efter valet i Frankrike

I Frankrike blev Marine Le Pens parti Nationell samling störst i EU-valet, men avståndet till president Macrons parti En Marche blev inte så stort som de första mätningarna visade, endast 0,9 %..

SR - 4 timmar sedan

Lastbilsolycka utanför Kinna och vägen är avstängd

Lv 156 mellan Kattekulla och Svänasjö kyrka är helt avstängd i samband med en lastbil som kört i diket..

SR - 4 timmar sedan

De gröna gjorde historiskt val i Finland

I Finland gick De gröna starkt framåt i EU-valet..

SR - 5 timmar sedan

En gripen misstänkt för sprängdådet i Lyon

En man har gripits i Frankrike misstänkt för sprängdådet i Lyon i fredags..

SR - 5 timmar sedan

Misstroendeomröstning väntas i Österrike

I Österrike väntas parlamentet hålla en misstroendeomröstning mot förbundskansler Sebastian Kurz i eftermiddag..

SR - 6 timmar sedan

Flest röster för Polens regeringsparti

I Polen har det styrande Lag och rättvisa-partiet kammat in flest röster i EU-valet, trots att flera oppositionspartier slagit ihop sig inför valet..

SR - 6 timmar sedan

Hårda Brexitpartiet överlägsen segrare

I Storbritannien backade regeringspartiet Tories kraftigt och blev bara det femte största brittiska partiet i EU-valet. I stället blev det nya Brexitpartiet den stora vinnaren..

SR - 6 timmar sedan

Seger för Marine Le Pen i EU-valet

I Frankrike slutade EU-valet i en mycket efterlängtad seger för Marine Le Pen. Hennes ytterhögerparti Nationell samling vann med cirka 23,5 procent - en dryg procentenhet mer än president Macrons parti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.