DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:06

DI - 18 apr 19 kl. 15:14

Första AP-fondens utredning klar: Inget fel med lyxresanDi kunde i höstas avslöja att personer från Första AP-fondens ledning och styrelse åkt på flera lyxresor som de lät staten betala.  Efter Di:s granskning tillsatte styrelsen en utredning som nu har släppts. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
AP, Första AP, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första AP-fondens, utredning, klar, Inget, felmed , lyxresan
Norrtelje Tidning - 23 dec 13 kl. 07:21

Utredning klar om brandinsats

Räddningstjänstens insatser vid branden på Textes HVB-hem har kritiserats. Nu är en utredning klar som visar hur räddningsarbetet fungerade..

Länstidningen i Jämtland - 15 dec 16 kl. 15:06

Hans fru avled sedan hon skickades från en överbelastad hälsocentral – nu är vårdens utredning klar

I somras avled Eila Nyholm sedan hon inte kunde få hjälp från en överbelastad hälsocentral i Hammarstrand. Nu är sjukvårdens utredning klar – och den visar på flera allvarliga brister..

Expressen - 09 okt 17 kl. 13:34

Polisens utredning klar: Mamman dödade barnen

En kvinna och tre barn hittades döda i en brinnande lägenhet i Angered tidigare i år.Nu är polisens utredning klar.– Resultatet av utredningen visar att kvinnan dödat sina barn och därefter tagit sitt eget liv, säger åklagaren Helena Treiberg Claeson i ett pressmeddelande..

SVT - 09 nov 17 kl. 13:50

Utredning klar – men inget besked om SR-profilen

Utredningen kring den radioprofil som utretts för sexuella trakasserier är nu klar. Men framtiden för radioprofilen är fortfarande oviss. Inget besked gavs i dag, trots att ett möte hållits på profilens redaktion i dag..

Blekinge Läns tidning - 22 maj 19 kl. 02:00

Utredning klar – därför skedde tågolyckan

Tågolyckan utanför Gammalstorp för en knapp månad sedan är nu färdigutredd av både polis och Trafikverket. Resultatet är att olyckan berodde på olyckliga omständigheter och att ingen kan lastas för att den inträffade. Inget brottsligt, med andra ord..

YLE - 16 apr 14 kl. 05:51

Jakobshamn ska ha ny utredning klar i maj

I Ingå fortsätter byggnads- och miljönämnden att uppmana Marine Jakobshamns hyresgäst att lämna in en utredning över det nuvarande avloppssystemet och skötselanvisningarna. Kommunen fick sommaren 2013 ett anonymt klagomål om avloppsvattnet i Jakobshamn och det visade sig att avloppsanläggningarna inte motsvarar kraven och måste förbättras.
Kommunen uppmanade hyresgästen att komma med en förklaring, men kommunen hörde aldrig av hyresgästen Mikko Wilhola.

SmålandsPosten - 12 jan 18 kl. 14:22

Kronoberg: Utredning klar efter knivskärning

Polisens utredning runt knivskärningen i Älmhult i november där en 14-årig pojke pekades ut är nu klar. Utredningen har överlämnats till socialtjänsten som ska besluta om lämpliga insatser..

Dagens PS - 27 apr 18 kl. 11:39

Utredning klar: Tre chefer tvingas avgå

Utbildningsbolaget Academedias utredning av dotterbolaget Hermods Sfi-verksamhet i Malmö är nu klar och bekräftar den initiala bilden som visat att verksamheten lämnat in felaktig information till Malmö stad om vilka lärare som undervisat deltagarna. Efter utredningen har tre chefer som känt till den felaktiga rapporteringen arbetsbefriades från sina uppdrag. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 13 kl. 06:00

Utredning klar efter årsskiftet

Storfors kommun söker alltid olika samarbeten med andra kommuner. Nu ska en utredning undersöka möjligheterna för ett närmare samarbete med Karlskoga kommun inom flera områden..

SVT - 16 dec 13 kl. 10:13

Utredning klar: Bergwall behöver fortsatt vård

Idag lämnade Rättsmedicinalverket in sin utredning av Sture Bergwalls psykiska hälsa till förvaltningsrätten i Falun. De anser att tvångsvården ska fortsätta men att det kan ske i öppen form..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Johan Hedin utses till ny styrelseordförande i ChromoGenics

Johan Hedin utsedd till ny styrelseordförande i ChromoGenics AB (publ)..

DI - 5 minuter sedan

Dagens kapning: Carnegie sänker riktkursen med 88 procent

Dagens stora riktkurskapning kommer från Carnegie och drabbar det norska oljeborrningsbolaget Seadrill. Banken ser risk för att bolagets likviditet snart torkar upp igen. .

DI - 15 minuter sedan

Löfvens ilska mot M:s agerande: ”Ett oansvarigt spel”

Statsminister Stefan Löfven angriper Moderaterna för att forcera fram en misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

DI - 30 minuter sedan

Virusangripen dator till salu för 10 miljoner

En bärbar dator angripen av de sex datorvirus som genom historien orsakat störst ekonomisk skada för mänskligheten finns nu till salu i en aktion för över 1 miljon dollar, omkring 9,6 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Scibase förväntar sig förbättrad bruttomarginal

First North-listade medicinteknikbolaget Scibase vd Simon Grant förväntar sig att bolagets bruttomarginal kommer att förbättras den kommande tiden. .

DI - 45 minuter sedan

Expert: Pinsamt att beskylla riksbanken för kronförsvagningen

Hur mår den svenska ekonomin? Inte så dåligt alls, anser Jonas Thulin från Erik Penser Bank..

DI - 1 timme sedan

Positiv analytikerkommentar ger stöd åt Sobi

Roche's försäljningstillväxt för Hemlibra väntas bromsa in i USA samtidigt som konkurrensen från läkemedlet väntas bli mindre intensiv för Sobi i Europa. Det skrev ABG Sundal Collier i en kommentar sent i fredags, enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Nytt rally i sikte – köp tre kursraketer: ”Aktien saknar motstånd”

Stockholmsbörsen har svängt rejält och balanserar nu nära kritiska nivåer, enligt Investtechs tekniska analys. Då ska du plocka upp tre vinnaraktier som rusat mellan 60 och 80 procent i år, rekommenderar analysfirman. Trion har nämligen goda förutsättningar att fortsatta rakt uppåt..

DI - 1 timme sedan

Börsrusning i Grekland efter EU-valet

Atenbörsen rusar på måndagen efter att Greklands premiärminister Alexis Tsipras utlyst nyval efter att hans parti Syriza gjort katastrofsiffror i EU-valet. Nu hoppas investerarna på ett marknadsvänligt parti vid rodret..

DI - 1 timme sedan

Vd:n: Kärnkraft är inte framtiden

REPLIK. Staffan Qvist argumenterar för en fortsatt drift av Ringhals 1 och 2 (Di Debatt 22/5). Det får han gärna göra, men ett antal osanningar och felaktigheter i Qvists resonemang kring vindkraft och förnybar energi måste bemötas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.