Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:20

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall StreetUSA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, USA, Atlanten, PMI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Små, indexrörelser, väntas, Wall, Street
E24 - 14 aug 15 kl. 08:56

Små indexrörelser väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagens handel med små indexrörelser. Clas Ohlson har redovisat stark juliförsäljning och Nibe slog analytikernas förväntningar, vad gäller såväl resultat som omsättning, i sin rapport för andra kvartalet..

Affärsvärlden - 02 apr 19 kl. 08:41

Små indexrörelser väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas börja tisdagens handel med små indexrörelser. Swedbank får en rad nya chefer men hotas av sänkt kreditbetyg, medan Assa Abloy kan tyngas av en rekommendationssänkning av Morgan Stanley..

DI - 02 apr 19 kl. 08:46

Små indexrörelser väntas inför Stockholmsbörsens öppning

Stockholmsbörsen väntas börja tisdagens handel med små indexrörelser. Swedbank får en rad nya chefer men hotas av sänkt kreditbetyg, medan Assa Abloy kan tyngas av en rekommendationssänkning av Morgan Stanley. .

Affärsvärlden - 07 nov 17 kl. 15:08

Små indexrörelser väntas på Wall Street

Terminerna för USA-börserna indikerar även inför tisdagens handelsstart små rörelser..

DI - 13 maj 19 kl. 08:42

Små indexrörelser väntas när Stockholmsbörsen öppnar på måndagen

Handelsveckan såg på måndagsmorgonen ut att inledas med små indexförändringar på börsen. Under dagen väntas USA meddela detaljer om ytterligare tullhöjningar för kinesiska varor, såvida inga framsteg nås mellan länderna..

DI - 18 apr 19 kl. 15:03

Små rörelser väntas när Wall Street öppnar

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri. New York-börserna såg därmed ut att inleda handeln med marginella indexrörelser..

DI - 24 jan 19 kl. 15:17

Små rörelser väntas när Wall Street öppnar – Ross tonar ner handelsförväntningar

USA-terminerna indikerade på torsdagen en öppning med små indexrörelser, sedan USA:s handelsminister Wilbur Ross i tv-kanalen sagt att USA och Kina är långt ifrån ("miles and miles") ett handelsavtal. Rapporterande Southwest Airlines och American Airlines går mot rejäla lyft..

DI - 12 jun 12 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Små rörelser väntas

Glädjen över den spanska räddningen blev kortvarig. Efter ett initialt glädjeskutt i måndagens europeiska öppningshandel har risksentimentet gradvis avtagit. På tisdagen väntas små indexrörelser i europeisk öppning..

Affärsvärlden - 13 mar 17 kl. 14:26

New York: Små rörelser väntas

Amerikanska aktieterminer tydde på en ny dag med måttliga indexrörelser, åtminstone i handelns inledning. USA-börserna öppnar och stänger en timme tidigare än vanligt, svensk tid, den här veckan och nästa. Orsaken är att USA och Europa inleder sommartiden vid olika tidpunkter..

Affärsvärlden - 21 okt 16 kl. 08:47

Små rörelser väntas vid börsöppning

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en begränsad indexrörelse. Kvartalsrapporterna har fortsatt flöda in på fredagsmorgonen med bland andra indextunga Volvo, Telia och sedan tidigare vinstvarnande Ericsson..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Virussmittad dator till salu för över en miljon dollar

En bärbar dator angripen av de sex datorvirus som genom historien orsakat störst ekonomisk skada för mänskligheten finns nu till salu i en aktion för över 1 miljon dollar..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Börsen vänder till nedgång

Stockholmsbörsen inledde måndagen med en uppgång men rörde sig successivt ned mot nollstrecket och hade vid lunchtid halkat ner i negativt territorium..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Danske: Tre anledingar till att sälja medicinteknikbolaget

Danske Bank har inlett bevakning av Vitrolife och sätter rekommendationen till sälj..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Sparekonomen: Så gynnas spararna av valutarisk

Det kanske är dags att sluta kalla det valutarisk och istället kalla det möjlighet, eller i varje fall diversifiering, resonerar Avanzas sparekonom Johanna Kull på sin blogg..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

ISS faller på Köpenhamnsbörsen

Det danska serviceföretaget ISS faller 6 procent på Köpenhamnsbörsen sedan bolaget på måndagen meddelat att det förlorat ett större kundkontakt med läkemedelskoncernen Novartis..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Medicinteknikbolag lyfter på börsen

Stockholmsbörsen inledde måndagen något upp i spåren av helgens Europaparlamentsval i flera länder..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Miljöteknikbolaget Swedish Stirling siktar mot börsen

Miljöteknikbolaget Swedish Stirlings ska ansöka om att bolaget noteras på Nasdaq Stockholm under det första halvåret 2020..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Fjärde AP-fonden köpte Veoneer-aktier i riktad nyemission

Fjärde AP-fonden köpte aktier i Veoneers riktade nyemission varefter innehavet ökat till drygt 9,7 miljoner, motsvarande 8,7 procent..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Slitevind lyfter i handelspremiären på First North

Det svenska vindkraftsföretaget Slitevind handlas till 42 kronor per aktie i måndagens handelspremiär på Nasdaq First North. Aktien har tidigare handlats på Pepins där senaste betalkurs var 35 kronor den 20 maj..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Fiat Chrysler och Renault rusar på fusionsplaner

Fiat Chryslers aktie rusade nära 20 procent i börsöppningen i Milano efter att bolaget uttryckt önskemål om att gå ihop med franska Renault och bilda världens tredje största biltillverkare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.