Dagens Media > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:22

Dagens Media - 18 apr 19 kl. 14:51

Så mycket omsätter digital annonsering 2021Rapporten ”Global media report” spår de största globala trenderna fem år fram i tiden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Global

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , omsätter, digital, annonsering, 2021
Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 09:27

2017 var året då digital annonsering passerade investeringar i TV-reklam

Vi har väntat på paradigmskiftet ett tag – nu har de digitala annonsinvesteringarna passerat TV-reklamen. 2017 blev året då skiftet ägde rum – Annonsörer spenderade mer på digital reklam än traditionell TV-reklam. Låt oss beskriva det lite noggrannare.

YLE - 22 jan 17 kl. 16:46

"Chempolis omsätter mindre än en grillkiosk och har aldrigt byggt en enda anläggning"

Bioföretaget Chempolis i Uleåborg har stigit till rubrikerna som ett av de företag som statsminister Juha Sipilä (C) har intressen i. Det att Chempolis var med på en handelsresa till Indien tillsammmans med statsministern har väckt kritik, liksom också att statsägda Fortum så sent som i fjol satsade sex miljoner euro i företaget. Ylejournalisten Jyri Hänninen har försökt gräva fram sanningen om Chempolis.

YLE - 22 jan 17 kl. 16:46

"Chempolis omsätter mindre än en grillkiosk och har aldrig byggt en enda anläggning"

Bioföretaget Chempolis i Uleåborg har stigit till rubrikerna som ett av de företag som statsminister Juha Sipilä (C) har intressen i. Det att Chempolis var med på en handelsresa till Indien tillsammans med statsministern har väckt kritik, liksom också att statsägda Fortum så sent som i fjol satsade sex miljoner euro i företaget. Ylejournalisten Jyri Hänninen har försökt gräva fram sanningen om Chempolis.

DI - 28 okt 17 kl. 11:00

Vårdbemanningsbolagen omsätter miljarder

Företagen som hyr ut vårdpersonal går som tåget. På tio år har omsättningen fyrfaldigats och i dag omsätter branschen miljarder. Att landstingen vill göra sig oberoende av inhyrd personal är inget som skrämmer företagen..

Dagens PS - 16 maj 19 kl. 14:30

Bolaget omsätter 320 miljoner – på 11 personer

Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör räds inte en utmaning. På bara åtta år har hennes bolag ökat omsättningen med omkring 700 procent. Svenska Dagbladet skriver om Pernilla Ramslöv, grundare och vd för Nox consulting, som är gäst i tidningens podcast ”Min första miljon”.

DI - 21 feb 14 kl. 10:49

Svart bomarknad omsätter miljarder

Den svarta marknaden för hyresrätter växer och omsätter minst 1,2 miljarder kronor om året i Stockholm, enligt Fastighetsägarna. Prisnivån ligger i dag på drygt 200.000 kronor per rum, uppger flera källor för DI:s podcast Osynliga Handen..

Kristianstadsbladet - 03 maj 17 kl. 00:01

Turism omsätter 254 miljoner

Turismen i Bromölla omsätter allt mer. Den senaste siffran ligger på 254 miljoner kronor. Men troligen har antalet gästnätter minskat under 2016 då både Iföhus och Barnakälla varit stängt..

Västerbottens Folkblad - 07 nov 12 kl. 08:47

Umeågalan omsätter 4,2 miljoner kronor

Umeågalan har vuxit till ett stort arrangemang som omsätter 4,2 miljoner kronor. Sponsorintäkterna uppgår till 2,7 miljoner kronor, varav Umeå kommun står för 400 000 kronor. [...

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 13 kl. 15:44

"Vi omsätter fyra miljoner"

När Mallbackens IF gör comeback i damallsvenskan, så är man också beredd att betala vad det kostar. ? Vi omsätter fyra miljoner och ska gå runt på det, säger Sven Eriksson, ordförande I MIF..

Dagens PS - 14 okt 13 kl. 11:33

Omsätter 140.000 kr - kan snart vara värt miljarder


Stenbecksfärens investmentbolag Kinnevik har plöjt ned 50 miljoner kronor i ett litet okänt bolag från Göteborg, som omsätter mindre än 140.000 kronor (2012). Men det kan snart vara värt miljarder..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Mats Rönne till Outdoor Impact

Marknadsföringsveteranen Mats Rönne tar över Outdoor Impacts tekniska kommitté..

Dagens Media - 1 timme sedan

Nytt rekord: 10 miljoner streamingabonnemang i Norden

Streaming fortsätter sin starka tillväxtresa i Norden. Över hälften av alla hushåll har våren 2019 ett streamingabonnemang..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Experten om Googles nya mobilsök: ”Största förändringen på flera år”

Google har just ändrat utseende på sina mobila sökresultat. Annonsmärkningen har ändrat utseende och favvoikonen har återinförts: ”Det blir otydligare och otydligare”, säger SEO-experten Christian Rudolf..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Över 130 miljoner visningar för EU:s kampanjfilm

EU-parlamentets kampanjfilm ”Välj din framtid” sågs över 130 miljoner gånger inför EU-valet – som lockade ovanligt många européer till valurnorna i år..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Andreas Palm: ”Dags att ge en annan bild av maskulinitet”

I färska avsnittet av Under 15 diskuterar CDLP:s grundare Anderas Palm sin entreprenöriella resa – och hur den digitala trenden med nischbolag kan vara nyckeln till framgång idag..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Iprospect förstärker sitt strategiteam

Lin Strindlund rekryteras till Iprospects strategiteam. Därmed blir teamet fem personer som arbetar med ett flertal varumärken: ”Företagets holistiska arbetssätt lockade mig”, säger hon i ett pressmeddelande..

Dagens Media - I förrgår: 08:00

Morten Flamand: ”Inhousetrenden är ingen mediebyrådödare”

HELGLÄSNING. Med erfarenhet från både Tui och techjätten Google tillträder Morten Flamand som vd för mediebyrån Mediacom. I Dagens Media berättar han hur de dansk rötterna skiner igenom i ledarskapet och vad han tar med sig från annonsörssidan..

Dagens Media - 24 maj 19 kl. 14:56

Upprop mot mediernas mätkaos

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta. Nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - 24 maj 19 kl. 14:56

”Vi kräver ett tillförlitligt kvitto på våra investeringar”

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta, nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - 24 maj 19 kl. 13:18

Fejkad video på ”full” politiker spreds på Facebook

En manipulerad video på den amerikanska politikern Nancy Pelosi spreds under onsdagen och torsdagen på sociala medier. Nu granskas videon av Facebook..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.