DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 13:53

DI - 18 apr 19 kl. 14:23

Oljeservicebolaget Schlumberger stiger i förhandeln efter rapportDet amerikanska oljeservicebolaget Schlumberger stiger i förhandeln efter att rapporten för det första kvartalet visat på ett klart lägre resultat än under motsvarande period 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Schlumberger

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljeservicebolaget, Schlumberger, stigeri , förhandelnefter , rapport
DI - 08 jul 16 kl. 15:15

USA: Vapenaktier stiger i förhandeln

De större amerikanska vapentillverkarnas aktier stiger osmakligt nog i den amerikanska förhandeln efter att fem poliser dödats och ytterligare sju poliser samt två civilpersoner skottskadats under en demonstration i Dallas. Det skriver Business Insider..

DI - 22 nov 17 kl. 09:48

Touchtech stiger 13 procent i premiärhandeln

Mjukvarubolaget Touchtech stiger i premiärhandeln på Aktietorget idag. Bolaget erbjuder touchskärmar till detaljhandeln för att digitalisera och öka butikernas försäljning..

DI - 02 aug 18 kl. 14:49

Tesla stiger nära 10 procent i förhandeln

Amerikanska elbilstillverkaren Tesla stiger med nära 10 procent i förhandeln på Wall Street efter gårdagens rapport. .

DI - 16 jan 19 kl. 15:20

USA-börserna väntas öppna på plus – storbankerna stiger i förhandeln

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen indikerade en fortsatt uppgång i onsdagens öppningshandel. Storbankerna Goldman Sachs och Bank of America stiger i förhandeln efter sina rapporter. .

DI - 24 jan 19 kl. 13:56

American Airlines ökar vinsten - aktien stiger i förhandeln

USA:s största flygbolag American Airlines stiger med nära 5 procent i förhandeln efter en ökad vinst i fjärde kvartalet..

DI - 31 jan 19 kl. 12:50

GE stiger i förhandeln trots svagare resultat än väntat

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electrics justerade resultat per aktie kom in på 0,17 dollar per aktie för det fjärde kvartalet, närare 23 procent under snittprognosen på 0,22 dollar enligt en sammanställning från Bloomberg. Aktien stiger ändå i förhandeln..

DI - 06 feb 19 kl. 14:41

General Motors klart bättre än väntat – aktien stiger i förhandeln

Fordonsjätten General Motors redovisar en justerad vinst per aktie på 1,43 dollar, klart över väntade 1,25 dollar enligt en analytikersammanställning från Bloomberg. Aktien stiger i den amerikanska förhandeln..

DI - 29 apr 19 kl. 12:47

Spotify stiger i förhandeln efter spräckt drömgräns

Spotify skruvar ned storleken på sina förluster för helåret. Samtidigt slår man prognosen för årets första kvartal och spräcker drömgränsen 100 miljoner betalande kunder. Aktien stiger i den amerikanska förhandeln..

DI - 23 maj 19 kl. 13:47

Högre vinst än väntat från elektronikkedjan – aktien stiger i förhandeln

Den amerikanska elektronikkedjan Best Buy redovisade en justerad vinst per aktie på 1,02 dollar. Analytikerna hade i snitt väntat sig en vinst per aktie på 0,87 dollar enligt Bloombergs sammanställning. Aktien stiger 3 procent i den amerikanska förhandeln.

DI - 04 apr 14 kl. 13:40

Medas friare rusar i förhandeln

Mylan stiger i den amerikanska förhandeln efter uppgifterna om att det amerikanska läkemedelbolaget är intresserat av svenska Meda..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen..

DI - 5 minuter sedan

Miss – Vänsterpartiets valsedlar saknades

När de mest morgonpigga väljarna i Ovanåker skulle rösta till EU-valet morse saknades valsedlar till Vänsterpartiet. Förklaringen till missen uppges vara den mänskliga faktorn..

DI - 15 minuter sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..

DI - 1 timme sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .

DI - 1 timme sedan

EU-ministern: Tillväxten viktigaste frågan

Klimatet, jobben, handeln, budgeten – många frågor slåss om uppmärksamheten i EU-samarbetet för några huvudpersoner i EU-valrörelsen. .

DI - 1 timme sedan

En död när yachter kolliderade i Cannes

En 29-årig brittisk man har avlidit i sviterna av en kollision mellan två yachter utanför den franska staden Cannes på Rivieran..

DI - 2 timmar sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 3 timmar sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 3 timmar sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 4 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.