Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 19 May, 10:59

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:02

Acando ansöker om avnoteringStyrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Acando, CGI Nordic, Acandos, Nasdaq Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Acando, ansökerom , avnotering
Affärsvärlden - 04 aug 14 kl. 15:29

Connecta ansöker om avnotering

Acando påkallar tvångsinlösen för de resterande 7 procenten av aktierna i Connecta. Nu kallar Connecta in till en extra bolagsstämma för val av ny styrelse samt ansöker om avnotering..

DI - 22 okt 18 kl. 15:46

Tobin Properties ansöker om avnotering från Nasdaq First Premier

Bostadsutvecklaren Tobin Properties ansöker om avnotering från Nasdaq First North Premier och ansöker om ny listning på Nasdaq First North..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 15 kl. 08:26

Hemtex ansöker om avnotering

Hemtex ansöker om avnotering från Stockholmbörsen, skriver klädkedjan i ett pressmeddelande. Samtidigt kallas ägarna till extra bolagsstämma den 4 november.Ansökan kommer sedan Icagruppen till följd av ett bud på Hemtex meddelat att man innehar 98,3 procent av Hemtex-aktierna och avser att genomföra tvångsinlösen av resten av aktierna..

Sydsvenskan - 09 okt 15 kl. 08:26

Hemtex ansöker om avnotering

Hemtex ansöker om avnotering från Stockholmbörsen, skriver klädkedjan i ett pressmeddelande. Samtidigt kallas ägarna till extra bolagsstämma den 4 november.Ansökan kommer sedan Icagruppen till följd av ett bud på Hemtex meddelat att man innehar 98,3 procent av Hemtex-aktierna och avser att genomföra tvångsinlösen av resten av aktierna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Brinova ansöker om avnotering

Fastighetsbolaget Brinovas styrelse ansöker om avnotering från Stockholmsbörsen. Beslutet fattades vid ett sammanträde på fredagen, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Anledningen är att Backahill Holding AB nu äger aktier i Brinova som motsvarar 98,5 procent av kapitalet och 99,0 procent av rösterna och har inlett en tvångsinlösenprocess för resterande aktier.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 12 kl. 14:38

Brinova ansöker om avnotering

Fastighetsbolaget Brinovas styrelse ansöker om avnotering från Stockholmsbörsen. Beslutet fattades vid ett sammanträde på fredagen, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Anledningen är att Backahill Holding AB nu äger aktier i Brinova som motsvarar 98,5 procent av kapitalet och 99,0 procent av rösterna och har inlett en tvångsinlösenprocess för resterande aktier..

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering


Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering.Det är en naturlig följd av Volkswagens besked den 13 maj om att det tyska bolagets köp av Scania gått igenom.

UNT - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering

Ett av Sveriges mest anrika företag försvinner från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering. Det är en naturlig följd av beskedet den 13 maj om att VW:s köp av Scania gått igenom.

SvD - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering

Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 14 kl. 09:21

Scania ansöker om avnotering

Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering. Det är en naturlig följd av Volkswagens besked den 13 maj om att det tyska bolagets köp av Scania gått igenom..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:10

Kina-kommentarer väntas tynga USA-börserna

Terminerna för de ledande amerikanska börserna pekade nedåt inför fredagens öppning efter att kommentarer från Kina grumlat förhoppningarna om fortsatta handelssamtal..

Affärsvärlden - Igår: 15:02

Pundet faller efter avbrutna brexitsamtal

Det brittiska pundet har fallit till den lägsta nivån på fem månader efter det att sex veckors fruktlösa brexitsamtal avbrutits mellan premiärminister Theresa Mays konservativa parti och det oppositionella Labour-partiet..

Affärsvärlden - Igår: 15:00

USA skjuter upp införande av biltullar

Vita Huset meddelade på fredagen att införandet av tull på import av bilar och bildelar skjuts upp i minst 180 dagar, enligt Reuters och Bloomberg News..

Affärsvärlden - Igår: 15:01

Han tar klubban i SBAB

Jan Sinclair har vid ett styrelsemöte utsetts till ny styrelseordförande för den statliga bolåneaktören SBAB Bank..

Affärsvärlden - Igår: 14:49

Analyshus skruvar upp riktkurs för Cibus

Efter en kvartalsrapport som bland annat bjöd på ett högre driftnetto än väntat, har flera analyshus nu justerat upp sina vinstestimat och riktkurser för Cibus..

Affärsvärlden - Igår: 14:11

Stefan Persson köper H&M-aktier för 800 miljoner

H&M:s storägare Stefan Persson har tankat aktier i bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Börsplus rekommenderar köp i högriskaktien

Svenska Dagbladets analystjänst rekommenderar köp i aktien som har backat med hela 66 procent under året..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

Prisrusch på järnmalm - över 100 dollar per ton

Järnmalmsvärdet har nått sin högsta nivå på fem år, över 100 dollar per ton för ett kontrakt på Singapores råvarubörs, efter att Kina presenterat rekordhög stålproduktion samtidigt som storproducenten Vale varslat om nya säkerhetsbrister i Brasilien..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:36

SEB: Finanschefernas oro är befogad

Finanscheferna i svenska företag är mindre optimistiska kring affärsläget än tidigare. Färre planerar för investeringar och anställningsviljan minskar..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Verkstad i botten på sur börs

Stockholmsbörsen handlades nedåt på fredagen och gick något svagare än de stora börserna på kontinenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.