DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 13:39

DI - 18 apr 19 kl. 13:58

GW:s nya aktieköp – ”självklara pengar du bara behöver plocka upp”Den välkände kriminologen och investeraren Leif GW Persson har byggt på sin portfölj under de senaste månaderna, bland annat med två helt nya innehav. ”Det är självklara pengar som du bara behöver böja dig ned för att plocka upp. Då gör jag ju det”, säger han till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Leif GW Persson, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GW:snya , aktieköp, självklara, pengardu , barabehöver , plocka, upp
Dagens PS - 04 sep 17 kl. 11:09

Miljardärens aktieköp lyfter inte kursen

Tvärt om backade aktien på nytt i dag på förmiddagen. H&M har det fortsatt motigt trots att vd:n Karl-Johan Persson i en intervju för Nyhetsbyrån Direkt förra veckan pratade gott om bolagets framtid. Vid klockan 10 i dag hade aktien fallit en halv procent till en säljkurs på 199,70 kronor.

Cornucopia - 13 nov 18 kl. 21:46

Dagens Industri uppmuntrar aktieköp - när lågkonjunkturen står för dörren

Dagens Industri verkar uppmuntra aktieköp för de som behöver media som hjälp för sina investeringar. I två rubriker på DI.se idag sades det att man skulle köpa aktier, men vad som står i artiklarna går ju inte att läsa om man inte betalar rätt stora pengar.

Länstidningen i Jämtland - 18 feb 16 kl. 17:30

Inga pengar till aktieköp i Härjedalen

Det är inte ovanligt att kommunen avsätter pengar till köp av aktier, framför allt har detta gällt aktier i Härjeåns under många år. Ett förslag fanns uppe i kommunfullmäktige att avsätta pengar till köp av finansiella tillgångar men efter ett par anföranden var enigheten stor att sända ärendet på en återremiss..

YLE - 07 jul 15 kl. 17:30

Barösundsbutiken behöver pengar igen

Butiken i Barösund i Ingå skärgård behöver flera hundra tusen euro pengar för att kunna hålla öppet året runt också i framtiden. I annat fall hotar konkurs. Lånet för butiksbygget, nästan 300 000 euro, måste betalas i mars.

ÖstersundsPosten - 18 feb 16 kl. 12:42

Kommunstyrelsen ville avsätta 5 miljoner för aktieköp – fullmäktige sa nej

Det är inte ovanligt att kommunen avsätter pengar till köp av aktier, framför allt har detta gällt aktier i Härjeåns under många år. Ett förslag fanns uppe i kommunfullmäktige att avsätta pengar till köp av finansiella tillgångar men efter ett par anföranden var enigheten stor att sända ärendet på en återremiss..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenska aktieköpare inga chanstagare

Få svenskar vågar satsa pengar i nystartade företag, konstaterar Svenskt Näringsliv som låtit Demoskop intervjua 2 000 personer om investeringsviljan. Bara sju procent av de tillfrågade säger sig vara helt säkra på att de vill investera i ett nystartat bolag. ?

BT - 14 jan 13 kl. 06:14

Svenska aktieköpare inga chanstagare

Få svenskar vågar satsa pengar i nystartade företag, konstaterar Svenskt Näringsliv som låtit Demoskop intervjua 2 000 personer om investeringsviljan. Bara sju procent av de tillfrågade säger sig vara helt säkra på att de vill investera i ett nystartat bolag.
- Vår undersökning visar på ett mycket svagt intresse av att gå in med 50 000 kronor eller mer i ett nystartat företag, säger Stefan Fölster, chefsekonom på Svenskt Näringsliv, till Dagens Industri.

SvD - 14 jan 13 kl. 06:16

Aktieköpare inga chanstagare

Svenskt Näringsliv: Få vågar satsa pengar i nystartade företag..

IDG - 26 apr 13 kl. 21:00

Därför tar Apple lån för aktieköpet

Trots en kassa på nästan 1 000 miljarder kronor har Apple bestämt sig för att låna pengar för att köpa tillbaka egna aktier. Men det är inte så tokigt som det låter. .

Dalarnas tidningar - 10 dec 15 kl. 16:01

Tiden rinner ut för aktieköp i Dalhalla

Vid en extra bolagsstämma den 4 november beslutades om en nyemission av aktier till ett värde av 4,9 miljoner kronor i Dalhalla Förvaltning AB. Detta för att få loss pengar för att kunna göra nödvändiga investeringar. Bland annat byta ut alla stolar, som har dömts ut..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..

DI - 1 timme sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .

DI - 1 timme sedan

EU-ministern: Tillväxten viktigaste frågan

Klimatet, jobben, handeln, budgeten – många frågor slåss om uppmärksamheten i EU-samarbetet för några huvudpersoner i EU-valrörelsen. .

DI - 1 timme sedan

En död när yachter kolliderade i Cannes

En 29-årig brittisk man har avlidit i sviterna av en kollision mellan två yachter utanför den franska staden Cannes på Rivieran..

DI - 2 timmar sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 3 timmar sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 3 timmar sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 4 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 4 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 4 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.