DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 13:26

DI - 18 apr 19 kl. 14:01

Acando har ansökt om avnotering efter CGI Nordics budStyrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..
Läs mer på DI
Läs mer om:
CGI Nordics, Acando, CGI Nordic, Acandos, Nasdaq Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Acandohar , ansöktom , avnoteringefter , CGI, Nordics, bud
Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - 04 aug 14 kl. 15:29

Connecta ansöker om avnotering

Acando påkallar tvångsinlösen för de resterande 7 procenten av aktierna i Connecta. Nu kallar Connecta in till en extra bolagsstämma för val av ny styrelse samt ansöker om avnotering..

Kristianstadsbladet - 11 mar 19 kl. 07:54

Miljardbud på IT-konsulten Acando

CGI Nordic Holdings Limited vill köpa IT-konsulten Acando. CGI:s bud om 41,45 kronor per aktie värderar Acando till totalt drygt 4,3 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Budet innebär en premie på 44,2 procent jämfört med stängningskursen för Acandos b-aktie den 8 mars som var 28,75 kronor.

Computer Sweden - 17 apr 19 kl. 09:15

Nu är Acando CGI:s – jätteaffären i hamn


Acando och CGI är numera ett efter att kanadensiska CGI nu kontrollerar 93,7 procent av aktierna i det svenska konsultbolaget..

Realtid - 11 mar 19 kl. 07:55

CGI Nordic lägger bud på Acando

CGI Nordic lägger bud på Acando, Folksam backar Bonnesen och Idermark inför stämman och Coeli och Allba investerar i Gladsheim. Detta är några av rubrikerna i morgonens nyhetssvep..

Computer Sweden - 27 mar 19 kl. 09:16

Grönt konkurrensljus för CGI-Acando-affären


Ett viktigt hinder på vägen för den stundande storaffären mellan CGI och Acando är nu bortröjt då tre konkurrensmyndigheter har gett klartecken..

DI - 29 apr 19 kl. 18:48

Acando avnoteras – då är sista handelsdag

Nasdaq Stockholm har godkänt Acandos ansökan om avnotering och sista dagen för handel med aktien blir den 14 maj 2019..

Kristianstadsbladet - 30 okt 13 kl. 10:00

CGI klagar på upphandling

CGI, som har två kontor i Bromölla, anser inte att det gått rätt till när Bromölla kommun upphandlade nytt ekonomisystem. Enligt bolaget är utvärderingen inte korrekt och menar att CGI:s anbud borde antagits.
Den 16 oktober redovisades det i kommunstyrelsens allmänna utskott förslag till vilket företag som ska leverera ett nytt ekonomi- och e-handelssystem till verksamheten på Bromölla kommun.

DI - 11 mar 19 kl. 15:12

80-åringen gör storklipp i Acando - så ska han investera nu

Störste ägaren i Acando är privatpersonen Alf Svedulf som drar in 760 miljoner kronor om budet från kanadensiska jätten CGI på it-konsulten går igenom.  ”Nu ska jag hitta nya roliga bolag att investera i”, kommenterar den 80-årige Helsingborgaren..

DI - 16 apr 19 kl. 18:57

Konsultjätte fullföljer och förlänger bud på Acando

CGI Nordic fullföljer budet på Acando och förlänger samtidigt acceptfristen till och med den 8 maj..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .

DI - 1 timme sedan

EU-ministern: Tillväxten viktigaste frågan

Klimatet, jobben, handeln, budgeten – många frågor slåss om uppmärksamheten i EU-samarbetet för några huvudpersoner i EU-valrörelsen. .

DI - 1 timme sedan

En död när yachter kolliderade i Cannes

En 29-årig brittisk man har avlidit i sviterna av en kollision mellan två yachter utanför den franska staden Cannes på Rivieran..

DI - 1 timme sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 3 timmar sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 3 timmar sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 3 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 4 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 4 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 4 timmar sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.