Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 22 May, 13:17

Västerbottens Folkblad - 18 apr 19 kl. 12:23

Larm om brand i SkellefteåSOS alarm har larmats om en brand i Skellefteå. Larmet om brand i byggnad kom in klockan 12.15 på torsdagen. Enligt uppgift så ska det röra sig om en brand i ett flerfamiljshus på Lyckogränd, som ligger på Moröbacke i Skellefteå. Vi söker mer information.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Skellefteå, SOS, Lyckogränd, Moröbacke

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , brandi , Skellefteå
Västerbottens Folkblad - 04 nov 18 kl. 09:50

Larm: Brand i flerfamiljshus

SOS har larmats om en brand i ett flerfamiljshus i Skellefteå. Larmet inkom 09.42 och adressen ska vara Morögatan 3 i Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 05 maj 17 kl. 22:24

Larm: Brand i Västerbottensgård

Ett larm om brand i en Västerbottensgård har lett till utryckning. Klockan 22:05 inkom larm om brand i byggnad från SOS Alarm. Enligt uppgift har det kommit rök från ett eluttag i en Västerbottensgård.

Västerbottens Folkblad - 06 feb 17 kl. 13:06

Larm i Skellefteå: Flera försökte stjäla järnskrot

Polisen fick klockan 11.29 på måndagen larm om en stöld från bilskroten i Skellefteå.  Enligt anmälan är det flera personer som ska ha försökt stjäla järnskrot..

Västerbottens Folkblad - 09 dec 16 kl. 19:38

Larm: Brand i flerfamiljshus

Ett larm har inkommit om larm i ett flerfamiljshus på Ersboda, närmare bestämt på Byttgränd. Larmet kom 19:19. Mer information följer.

Västerbottens Folkblad - 20 feb 17 kl. 13:08

Larm: Brand i lägenhet

Ett larm om en lägenhetsbrand. Räddningstjänsten rycker ut. Klockan 12:59:28 inkom larm om en brand i en lägenhet på Norra Obbolavägen.

Västerbottens Folkblad - 18 maj 17 kl. 13:42

Larm: Brand i villa

Larmet har gått om ett larm i villa. Räddningstjänst har ryckt ut. Klockan 13:23 inkom SOS-larm om en brand i villa på Granbergsträskvägen i Jörn.

Västerbottens Folkblad - 01 feb 18 kl. 10:04

Larm brand på äldreboende

SOS har fått in ett larm om en brand i en lägenhet i Robertsfors. Larmet inkom klockan på torsdagsförmiddagen. Larmet gäller Ringvägen 43 som är ett äldreboende i Robertsfors.

Kristianstadsbladet - 22 feb 19 kl. 18:05

Larm: Brand i byggnad som tillhör kanotklubb

Kanotklubben drabbades av en brand som misstänks vara anlagd på fredagen. I samband med det kom larm om brand i ett träd intill..

NSD - 06 jul 16 kl. 22:51

SOS-larm: brand i lastbil

SOS har mottagit ett larm om en brand i en lätt lastbil..

UNT - 16 aug 16 kl. 16:55

Larm: Brand i stor villa

Ett larm om brand i en 150 kvadratmeter stor villa i Kungshusby, Enköping, kom in vid 16..

UNT - 01 mar 17 kl. 12:20

Larm: Brand i bostadshus i Uppsala

Vid lunchtid på onsdagen ryckte räddningstjänsten ut på ett larm om brand i en källare i Uppsala, som kunde släckas snabbt..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Förre UFC-spelaren uttagen i landslaget

Den före detta Umeå FC-spelaren har fått sitt drömbesked: han är uttagen till Ugandas första trupp inför Afrikanska mästerskapen. Alexis Bbakka levererade flera mål i UFC-tröja förra säsongen och har fortsatt med det i norrettanrivalen Carlstad United detta år. Det har uppmärksammats av Ugandas förbundskapten Sébastien Desabre – som har tagit ut anfallaren i sin första trupp inför […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Dottern hade händerna på skoterstyret – pappa döms

Dottern satt framför pappan på skotern – med händerna på styret. Tingrätten menar att pappan tillåtit olovlig körning och dömer honom för brott. Händelsen utspelade sig i Ammarnäs, Sorsele, i början på mars i år.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Tobé (M) kräver tuffare tag i Europa

Tomas Tobé är ingen ivrig beundrare av överstatlighet. Men när det kommer till brottsbekämpning och....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Skriver på för Tegs SK

Tegs SK presenterade på onsdagen ännu en kontraktsförlängning. Oliver Lindgren blir klubben trogen ännu en säsong. – Jag känner mig motiverad att hjälpa laget ännu längre och personligen vill jag lyfta mitt spel ytterligare.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Malin Björk (V): ”EU är inget fredsprojekt”

Det är folkets tur nu, anser Vänsterpartiet som fram tills nyligen ville att Sverige skulle lämna....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Utsläpp av farligt ämne i Skellefteå

SOS alarm har larmats om ett utsläpp av farligt ämne i Skellefteå. Larmet kom in till SOS vid klockan 11.02 på onsdagen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Lycksele IF erbjuder gratis fotbollsskola

I samarbete med Lycksele kommun kan Lycksele IF i sommar erbjuda en gratis fotbollsskola för barn och ungdomar. Den som ligger bakom det hela är fotbollsprofilen Torgny ”Togga” Gustafsson. Barn och ungdomar från 6 till 15 år kommer denna sommar att ges möjligheten att delta på en gratis fotbollsskola i Lycksele.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Vattnet stängs av i stadsdel i Umeå

Boende på Grisbacka i Umeå kommer att vara utan vatten i sina kranar under torsdagen. På grund av ett reparationsarbete kommer Vakin att stänga av vattnet för fastigheter på Lagmansgatan på Grisbacka i Umeå. Under tiden som vattnet är avstängt, mellan klockan 09.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Vänstern bli allt mer parlamentariskt isolerade

Svar på Ulla Greens insändare ”Motståndaren är välorganiserad” som publicerades i Folkbladet den 17 maj. Tack Ulla för din klargörande reflektion från vänster. Parallellen mellan gruvstrejken 1969, som arbetarreaktion och V:s hållning i dag utifrån ett arbetarperspektiv, är inte så långsökt som man kan tro.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Larm om utsläpp av farligt ämne

Räddningstjänsten har larmats om ett utsläpp av drivmedel vid Folkets hus i Tärnaby, uppger SOS alarm. Larmet om utsläppet inkom klockan 09.15 på onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.