Världen Idag > Nyheter

Sunday, 26 May, 13:26

Världen Idag - 18 apr 19 kl. 12:19

”Påskens budskap betyder allt”De pratade med döda, utförde healing och åkte på andliga resor tillsammans med medium. På nätterna fick de besök av demoner och paret drogs allt djupare ner i ockultismens mörker. Kraften i Jesu kärlekshandling på korset blev räddningen för Jönköpingsparet Martin och Linda Nord..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Jesu, Jönköpingsparet Martin, Linda Nord

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påskens, budskap, betyderallt
SmålandsPosten - 20 mar 18 kl. 15:23

Elever får uppleva påskens budskap

I Söraby församling (i Rottne med omnejd) är påsken synlig både i skolorna och på byn. Det anordnas påskspel och påskvandringar för de allra minsta och upp i sjätte klass. Konfirmanderna gör varje år ett nytt framträdande med moderna tolkningar av påskens budskap för att tala om påskens innebörd i modernt sammanhang..

Dalarnas tidningar - 21 mar 16 kl. 04:00

Landskap ska lära unga mer om påskens budskap

Påskens budskap och innebörd står i centrum när Gagnefs skolelever upp till och med årskurs sex under den kommande veckan besöker Gagnefs kyrka..

Världen Idag - 28 mar 18 kl. 17:10

Påskens budskap berör runtom i Sverige

Mitt i svenska stadskärnor och i kyrkor förkunnas påskens budskap och på många platser är intresset stort. Även ungdomar attraheras och konferensen Tre dagar lockar i vanlig ordning hundratals deltagare..

Världen Idag - 18 apr 19 kl. 12:58

Dela påskens budskap med hjälp av pyssel

Mitt i virrvarret av ris, fjädrar och godis vill många familjer också ge påskens budskap en självklar plats under högtiden. Men hur kan man på ett enkelt sätt förmedla de – till stor del brutala – händelser som omgärdar påsken till ett barn?.

Världen Idag - 23 mar 16 kl. 09:42

Diggiloo-Magnus fick möta påskens kung

Han har smakat på framgång och stjärnglans. Men det var mötet med Jesus, hösten 2014, som satte riktig färg på livet för Magnus Johansson, känd solotrumpetist från Diggiloo. – I dag ser jag mycket ljusare på allt, berättar han i en intervju om tron och påskens budskap..

Världen Idag - 16 apr 14 kl. 00:01

Lukas Berggren: Påskens budskap korrigerar oss

Vi är mitt inne i det som brukar kallas för passionsveckan, eller stilla veckan. För oss som lever i en sönderstressad, sekulär kultur är veckan kanske inte primärt stilla, utan snarare hektisk. Många stressar ända in i kaklet för att möta alla de krav – verkliga och fiktiva – som ställs på oss.

DalaDemokraten - 16 apr 14 kl. 14:46

Påskens budskap speglar livet

GRYCKSBO Påsken är kyrkans största högtid. Det säger prästen Hélena Ánderson-Frisk, som ska fira sin första påsk i Grycksbo kyrka.  – Vi.

Dagen - 24 mar 16 kl. 03:15

Påskens budskap måste hållas levande

Världen längtar efter att höra hur Jesus Kristus ändrade allt.

Dagen - 24 mar 16 kl. 03:15

Påskens budskap måste hållas levande

Världen längtar efter att höra hur Jesus Kristus ändrade allt.

Sydöstran - 24 mar 16 kl. 12:21

Påskens budskap fortfarande relevant

Det är Påsk och vi ska återigen fira ”liket på korset” som Nitsche förlöjligade. Han trodde nämligen varken på Gud eller på att det ur svaghet kan växa fram en styrka, större än alla andra..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 1 timme sedan

DI-profil nyanserade svensk abortdiskussion

Medan många svenskar förfasar sig över abortmotståndare i USA, finns det andra som ger en mer nyanserad bild. Att väldigt sena aborter är upprörande är inget konstigt, menade bland annat PM Nilsson, redaktör på Dagens Industri i en diskussion i Sveriges Radio nyligen..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Uppsalatjejerna som blev bäst i världen

Den 24 april 2019 vann Sverige VM-guld i cheerleading i USA. Världen idag har träffat två av tjejerna från Team Sweden – laget som lyckades kasta sig upp till toppen..

Världen Idag - 5 timmar sedan

Konferens mot antisemitism ska hållas i Malmö

Regeringen ska nästa år hålla en internationell konferens mot antisemitism i Malmö. – Var än antisemitismen finns ska den belysas och bekämpas, säger statsminister Stefan Löfven (S)..

Världen Idag - 22 timmar sedan

Demokrat går mot ström – förbjuder sena aborter

Louisiana är på väg att få en ny lag som förbjuder abort vid ”hjärtslagsgränsen”. Den som kommer skriva under lagen är delstatens demokratiske guvernör John Bel Edwards. Guvernören har egen erfarenhet av frågan då han och hans fru blev rekommenderade att abortera sin dotter..

Världen Idag - Igår: 08:00

Håkan och Pia Westergård når ut genom tv-rutan

Håkan och Pia Westergård har i femton år målmedvetet arbetat med tv-sändningar. I Finland har de producerat mer än 700 program. Nu riktar de in sig på regelbundna sändningar även i Sverige..

Världen Idag - Igår: 08:00

Kristersson utmanar S: Gör upp med antisemitismen

Moderatledaren Ulf Kristersson kräver nu att Socialdemokraterna agerar mot antisemitismen inom partiet. – Vi kräver att Socialdemokraterna upprättar en vitbok över extremismen i sitt eget parti, säger Kristersson..

Världen Idag - Igår: 00:00

Få vill leva någon annans revolution

Måste man tycka som sina föräldrar? Svaret på denna fråga kan förstås variera – både beroende på vem man frågar och vilket område man syftar på. Men de flesta moderna svenskar skulle nog ändå säga: Tvärtom!

Världen Idag - Igår: 00:00

Kulturen påverkar åt båda håll

Du är ju kristen bara för att du vuxit upp i Sverige. Hade du fötts i Irak hade du varit muslim. Så hur kan du tro att din tro är den rätta?.

Världen Idag - Igår: 18:19

Försvarar abort – vill inte se film om ingreppet

De flesta svenska partiföreträdare talar sig varma för den svenska abortlagstiftningen. Partiföreträdare som Världen idag har talat med säger samtidigt att det inte ser någon anledning att se en film som visar hur en abort kan se ut. – Jag tycker inte att det är nödvändigt att göra det, säger V-ledaren Jonas Sjöstedt, som var en av få partiföreträdare som ställde upp på Världen idags intervju..

Världen Idag - Igår: 18:19

Läkare bekräftar fosterbild i abortfilm

På nätet finns det många filmer som uppges visa fostret vid en verklig abort. Världen idag lät överläkaren Eva Uustal titta på en av dessa filmer för att höra om det kan se ut så i Sverige. Hon medger att fostret kan se ut som i filmklippet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.