Skånskan > Nyheter

Friday, 24 May, 12:52

Skånskan - 18 apr 19 kl. 12:22

Man anhållen för våldtäktMALMÖ En 20-årig man sitter anhållen misstänkt för våldtäkt av en jämnårig kvinna i samband med en fest på Luftkastellet i torsdags natt.
Mannen greps vid 02-tiden på natten av en polispatrull. Han anhölls senare under natten.
Omständigheterna kring den misstänkta våldtäkten är oklara men förhör ska hållas med de inblandade. 20-åringen har också tilldelats en försvarsadvokat..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ En, Luftkastellet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man anhållenför , våldtäkt
SmålandsPosten - 21 nov 18 kl. 20:43

Patient anhållen: Våldtäkt utreds inom psykiatrin i Växjö

Polisen utreder en våldtäkt som ska ha skett på en av Region Kronobergs psykiatriska enheter i Växjö. En 23-årig man anhölls under natten till onsdagen misstänkt för våldtäkten..

YA - 26 jun 14 kl. 11:56

41-åring anhållen för våldtäkt


En 41-årig man från Ystad sitter sedan i onsdags anhållen för våldtäkt. Exakt vad som hänt är i nuläget oklart. – Jag kan inte säga så mycket om detaljerna men de inblandade har helt olika versioner av vad som hänt, säger Hasse Persson på Ystadpolisen.

SmålandsPosten - 23 jun 13 kl. 10:54

Anhållen för våldtäkt i Växjö

En man i 25-årsåldern sitter anhållen hos polisen misstänkt för våldtäkt. Våldtäkten kom till polisens kännedom vid ettiden på natten mellan midsommarafton och midsommardagen. Mannen anhölls då i sin frånvaro.

SmålandsPosten - 28 nov 13 kl. 06:09

23-åring anhållen för grov våldtäkt

En 23-årig man sitter anhållen misstänkt för grov våldtäkt och övergrepp i rättssak. Mannen har varit anhållen i sin frånvaro och greps under onsdagsförmiddagen i sin bostad i Växjö. Våldtäkten ska enligt anmälan ha inträffat i en bostad den 13 oktober.

Västerbottens Folkblad - 02 mar 19 kl. 10:00

Misstänkt våldtäkt – en man anhållen

En man sitter anhållen misstänkt för våldtäkt efter en händelse i en inlandskommun i Västerbotten under natten mot lördagen. Polisen uppger att den misstänkta våldtäkten inträffade under natten inomhus på en adress i Västerbottens inland. Den misstänkte mannen hämtades in till förhör av polisen och anhölls senare av åklagare misstänkt för våldtäkt.

Sydsvenskan - 07 feb 16 kl. 16:57

Pojke anhållen för våldtäktsförsök

En flicka född 1999 har utsatts för ett våldtäktsförsök utomhus i centrala Piteå. Överfallet inträffade vid tvåtiden på natten mot söndagen och avbröts av en man som kom till hennes undsättning, skriver Piteå-Tidningen.Utifrån det signalement som flickan lämnade hämtades en jämnårig pojke in till förhör på morgonen.

GT - 04 maj 17 kl. 17:41

Tonåring anhållen – misstänks för våldtäkt

En tonåring anhölls under torsdagen misstänkt för en våldtäkt.Våldtäkten ska ha skett den 1 maj norr om Kungälv.– Jag kan bekräfta att en person är anhållen misstänkt, säger åklagaren Hanna Rajamäe till GP.

Kristianstadsbladet - 07 nov 13 kl. 15:26

Man anhållen för barnvåldtäkt


En man i 20-årsåldern i Kumla är anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn. Övergreppet ska ha begåtts mellan den 3 och 4 november.Mannen har förhörts under torsdagen, men hans advokat Christer Jonsson vill inte säga hur hans klient ställer sig till misstankarna.

BT - 07 nov 13 kl. 15:28

Man anhållen för barnvåldtäkt

En man i 20-årsåldern i Kumla är anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn. Övergreppet ska ha begåtts mellan den 3 och 4 november. Mannen har förhörts under torsdagen, men hans advokat Christer Jonsson vill inte säga hur hans klient ställer sig till misstankarna.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 13 kl. 15:34

Man anhållen för barnvåldtäkt

En man i 20-årsåldern i Kumla är anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn. Övergreppet ska ha begåtts mellan den 3 och 4 november. Mannen har förhörts under torsdagen, men hans advokat Christer Jonsson vill inte säga hur hans klient ställer sig till misstankarna.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Fler volontärer sökes till tennistävlingen

Skurup Volontärer sökes till tennistävlingen Svaneholm Open.
På måndag, 27 maj, håller arrangören 3RS development ett informationsmöte på slottet.För att kunna ro i land tävlingen behövs frivilliga krafter som ställer upp.

Skånskan - 30 minuter sedan

Din viktiga röst i Europa

Din röst i söndagens Europaval är särskilt viktig den här gången. Tråkigt nog är deltagandet i Europavalet lågt bland svenskar, som annars är duktiga på att ta sig till valstugorna. Drygt hälften av röstberättigade svenskar röstade i Europavalet 2014.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hus på 119 kvadratmeter i Svalöv sålt

Svalöv Hamza Hayat, 22 år, från Luleå, är ny ägare till huset på adressen Munkagårda 2411 i Svalöv. Huset såldes på en exekutiv auktion. Ägarskiftet blev klart i april 2019 och köpesumman blev 610 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

60-talshus i Höör har fått nya ägare

Höör Julia Nilsson, 27, och Linus Schill, 30, har tagit över fastigheten på adressen Valhallagatan 2 i Höör från Maj-Britt Olofsson dödsbo. Ägarbytet blev klart i maj 2019 och köpesumman blev 1 330 000 kronor. Huset är byggt 1967 och har en boyta på 126 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Satte eld på affisch i skola

Malmö En pojke i 14-15-årsåldern misstänks för att ha tänt på en affisch i en skola i Malmö. Brandlarmet utlöstes och räddningstjänsten fick rycka ut.
Pojken misstänks nu för falskt larm och försök till mordbrand eftersom elden startades inomhus.

Skånskan - 1 timme sedan

Misshandlade flera vid skola

Malmö Två pojkar i 18-årsåldern ska under torsdagen ha misshandlat flera personer vid olika tillfällen i anslutning till Stenkulaskolan i Malmö.
Först utdelade de knytnävsslag och sparkar mot den 15-åriga målsägande för att senare ge sig på två andra pojkar. Skadorna består bland annat av sår och svullen överläpp..

Skånskan - 1 timme sedan

Pågående inbrott i garage

Malmö Under gårdagen blev en polispatrull beordrad att till ett eventuellt pågående inbrott på Kronborgsgatan.
Det var två män i 20-årsåldern som misstänks ha brutit sig in i garaget i ett MKB-hus. Det är okänt vad de kan ha fått med sig.

Skånskan - 1 timme sedan

Dödshot för postinkastinbrott

Malmö En okänd gärningsman i 25-30-årsåldern misstänks ha dödshotat en 30-årig man som upptäckt att den misstänkte brutit upp ett postfack i ett lägenhetshus.
Mannen misstänks för övergrepp i rättssak då han sagt till målsägande att han skulle döda honom om han ringer till polisen..

Skånskan - 1 timme sedan

Rånad på mobil och id-kort

Malmö En 15-årig pojke blev vid 14-tiden på torsdagen rånad på Kroksbäcksstigen i höjd med Stadiongatan. Det var två för målsägaren okända män i 18-årsåldern som under hot om våld stal målsägandes mobil, klocka och id-kort. På grund av stölden av id-kortet misstänks gärningsmännen inte bara för personrån utan även för övergrepp i rättssak..

Skånskan - 2 timmar sedan

Anhölls för kvinnomisshandel

LUND En 28-årig man greps på torsdagen och sitter nu anhållen misstänkt för kvinnomisshandel.
Det var vid 16.30-tiden på torsdagen som polisen kallades till en adress i södra Lund där en kvinna misshandlats av sin partner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.