DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:05

DI - 18 apr 19 kl. 12:14

Starkt: Men Rosengrens frustration lever kvarSNABBKOMMENTAR. Beskeden om Sandviks nya finansiella mål fick vänta. Likaså stålaffärens SMT:s vara eller inte vara i verkstadskoncernen. Klokt, det hade varit lite för mycket för marknaden att svälja en halvdag före frossandet under påsken..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rosengrens, Snabbkommentar, Sandviks, SMT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StarktMen , Rosengrens, frustration, lever, kvar
Politologerna - 16 dec 16 kl. 06:55

Vad är att vara en socialdemokrat? Recension av Björn Rosengrens “Mitt i steget”

Svenska politiska memoarer, speciellt när de skrivs av socialdemokrater, brukar utgå från ett standardformulär. Formulär 1a är den enkla bakgrunden, vilket också ska utgöra den självklara utgångspunkten för allt politikern har företagit sig. Vidare bör det finnas ett obligatoriskt inslag där författaren svär sig fri från karriärambitioner.

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 16:31

Frustration och hat viner över nätet

Jag är glad att det är många som har reagerat på min insändare, ”Varför namnges inte männen bakom våldsvågen?” den 27/7. Men bland de svar jag själv har fått finns ett som kastar ett rasande könsord i ansiktet på Sydsvenskans chefredaktör.

Sydsvenskan - 02 aug 15 kl. 16:15

En bonddotters sorg och frustration

Det är med sorg och frustration jag skriver denna insändare. Jag är en mycket stolt dotter till en mjölkbonde i Småland. Det är nu sjätte generationen som tar över för att driva gården vidare.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 15 kl. 16:15

En bonddotters sorg och frustration

Det är med sorg och frustration jag skriver denna insändare. Jag är en mycket stolt dotter till en mjölkbonde i Småland. Det är nu sjätte generationen som tar över för att driva gården vidare.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 22:54

Framtridstron lever i Trollhättan

Foto: Thomas Löfqvist
När Sydsvenskan träffade honom senast för ett och ett halvt år sedan skulle han efter nitton år lämna sitt jobb som fackbas på Saab och bli kommunstyrelsens ordförande. Socialdemokraten Paul Åkerlund var då fylld av tillförsikt och det är han fortfarande.
??

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 06:30

Staden där framtidstron lever

När Sydsvenskan träffade honom senast för ett och ett halvt år sedan skulle han efter nitton år lämn?
När Sydsvenskan träffade honom senast för ett och ett halvt år sedan skulle han efter nitton år lämna sitt jobb som fackbas på Saab och bli kommunstyrelsens ordförande. Social­demokraten Paul Åkerlund var då fylld av tillförsikt och det är han fortfarande.?

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

En vision som skapar frustration

Just nu är Migrationsverkets vision inte bara tomma ord, utan ett hån mot oss och vår vän som ska avisas.

Jag skriver utifrån min vänskap med en 32-årig läkare som snart ska avvisas till Irak. Detta beslut av Migrationsverket skapar en oerhörd frustration, och jag kan inte någonstans se logiken i beslutet.

YLE - 31 okt 16 kl. 04:00

Jonas Jungar: Bubblorna vi lever i handlar inte bara om sociala medier - därför granskar vi tudelningen i Finland

Än så länge har Finland berörts mindre av vår tids stora samhällstrend - den växande klyftan mellan de som har och de som inte har. Men visst börjar utvecklingen synas också hos oss. Framväxten av ett A- och B-Finland - hur tar det sig uttryck?

SVT - 17 maj 11 kl. 16:54

Oslobor om Rosengrens "Sovjet"-groda

Oslobor på 17 maj om Björn Rosengrens "Sovjet"-groda för drygt elva år sedan, och om hans chanser att lyckas i sitt nya uppdrag på norsk-svenska handelskammaren..

Eurosport - 26 mar 13 kl. 20:14

Tennis - Oprövade namn i Rosengrens första DC-trupp: "Slår ur underläge"

Ett etablerat dubbelpar och tre singeldebutanter. Det innehåller förbundskaptenen Fredrik Rosengrens tennistrupp till Davis Cup-mötet på bortaplan med Ukraina i april..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Löfvens ilska mot M:s agerande: ”Ett oansvarigt spel”

Statsminister Stefan Löfven angriper Moderaterna för att forcera fram en misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

DI - 30 minuter sedan

Virusangripen dator till salu för 10 miljoner

En bärbar dator angripen av de sex datorvirus som genom historien orsakat störst ekonomisk skada för mänskligheten finns nu till salu i en aktion för över 1 miljon dollar, omkring 9,6 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Scibase förväntar sig förbättrad bruttomarginal

First North-listade medicinteknikbolaget Scibase vd Simon Grant förväntar sig att bolagets bruttomarginal kommer att förbättras den kommande tiden. .

DI - 45 minuter sedan

Expert: Pinsamt att beskylla riksbanken för kronförsvagningen

Hur mår den svenska ekonomin? Inte så dåligt alls, anser Jonas Thulin från Erik Penser Bank..

DI - 1 timme sedan

Positiv analytikerkommentar ger stöd åt Sobi

Roche's försäljningstillväxt för Hemlibra väntas bromsa in i USA samtidigt som konkurrensen från läkemedlet väntas bli mindre intensiv för Sobi i Europa. Det skrev ABG Sundal Collier i en kommentar sent i fredags, enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Nytt rally i sikte – köp tre kursraketer: ”Aktien saknar motstånd”

Stockholmsbörsen har svängt rejält och balanserar nu nära kritiska nivåer, enligt Investtechs tekniska analys. Då ska du plocka upp tre vinnaraktier som rusat mellan 60 och 80 procent i år, rekommenderar analysfirman. Trion har nämligen goda förutsättningar att fortsatta rakt uppåt..

DI - 1 timme sedan

Börsrusning i Grekland efter EU-valet

Atenbörsen rusar på måndagen efter att Greklands premiärminister Alexis Tsipras utlyst nyval efter att hans parti Syriza gjort katastrofsiffror i EU-valet. Nu hoppas investerarna på ett marknadsvänligt parti vid rodret..

DI - 1 timme sedan

Vd:n: Kärnkraft är inte framtiden

REPLIK. Staffan Qvist argumenterar för en fortsatt drift av Ringhals 1 och 2 (Di Debatt 22/5). Det får han gärna göra, men ett antal osanningar och felaktigheter i Qvists resonemang kring vindkraft och förnybar energi måste bemötas.

DI - 1 timme sedan

Nytt rally för järnmalmpriset under måndagen

Järnmalmspriset fortsätter att klättra mot nya höjder. I Singapore steg terminskontrakten med leverans i juni med så mycket som 5,1 procent 106,08 dollar per ton under måndagen. Det rapporterar Bloomberg.

DI - 1 timme sedan

Matematikprofessorn: MP kan dra vinstlott på brexit

Valsedlar har kryssats, flaggor viftats och champagnekorkar flugit. Resultatet från EU-valnatten är sammanställt. Men än är det inte klart.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.