SR > Nyheter

Saturday, 25 May, 09:11

SR - 18 apr 19 kl. 12:09

Åklagare ska utreda Erik BengtzboeEn förutredning inleds efter avslöjanden om de ersättningar som moderata riksdagsledamoten Erik Bengtzboe fått för boende och resor..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Erik Bengtzboe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagareska , utreda, Erik, Bengtzboe
Expressen - 18 apr 19 kl. 11:52

Åklagare utreder M-politikern Erik Bengtzboe

Åklagarmyndigheten ska titta närmare på fallet med den moderate politikern Erik Bengtzboe.Han var skriven hos sin mamma – och kunde samtidigt plockat ut 158 000 kronor i ersättning från skattebetalarna.Nu är en förutredning inledd..

SVT - 18 apr 19 kl. 12:05

Åklagarmyndigheten inleder förutredning mot Erik Bengtzboe

I ett pressmeddelande skriver Åklagarmyndigheten att de inleder en förutreding om en riksdagsledamots rese- och hyresersättningar och ifrågasatta folkbokföring. För SVT Nyheter bekräftar de att utredningen gäller Erik Bengtzboe (M). – Det finns för närvarande ingen misstanke om brott, säger vice överåklagare Bengt Åsbäck i pressmeddelandet..

Politikerbloggen - 20 jan 11 kl. 14:58

AVGÅR Erik Bengtzboe (M) väljer Muf före riksdagen

LÄMNAR RIKSDAGEN. Erik Bengtzboe (M) lämnar sin plats i riksdagen. Han tycker inte att det går att kombinera uppdraget med att vara ordförande för Muf samtidigt som han är riksdagsledamot.

Politikerbloggen - 05 apr 11 kl. 19:12

TILL EGYPTEN Erik Bengtzboe träffar unga politiker i Alexandria

BENGTZBOE TILL EGYPTEN. Erik Bengtzboe, ordförande för Muf, reser till Egypten för att träffa unga politiker. - Jag åker dit för att lyssna på deras berättelser, säger han.

Västerbottens Folkblad - 10 maj 19 kl. 14:22

Förundersökning inleds mot Erik Bengtzboe

En förundersökning om bland annat misstänkt bedrägeri har inletts mot den tidigare M-toppen Erik Bengtzboe, skriver Aftonbladet. På fredagen meddelade åklagarmyndigheten att man inleder en förundersökning om misstänkt bedrägeri samt brott mot folkbokföringslagen. Tidigare i våras avslöjade Aftonbladet att den moderata riksdagsledamoten Erik Bengtzboe hade plockat ut över 158 000 kronor i ersättning genom att […].

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Erik Bengtzboe – Sveriges femte sexigaste politikerSveriges sexigaste politiker

Erik Bengtzboe är ordförande för Muf, Moderata ungdomsförbundet. Han är kanske den gladaste politikern vi vet. Han har alltid hakan uppe och hänger aldrig läpp, inte minst när det ser som dystrast ut för hans moderparti.

SvD - 22 feb 12 kl. 06:44

Chatta med Mufs Erik Bengtzboe om Las, ställ din frågor redan nu!

Ställ dina frågor till Erik Bengtzboe, Muf, redan nu!.

SVT - 21 apr 19 kl. 12:28

Erik Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DN - 21 apr 19 kl. 12:29

Erik Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson. Detta efter Aftonbladets granskning om politikerns boendesituation. Moderaterna bekräftar avgången i ett skriftligt uttalande till DN..

DN - 25 apr 19 kl. 12:03

Erik Bengtzboe (M) lämnar sin riksdagsplats

Riksdagsledamoten Erik Bengtzboe (M) lämnar sin riksdagsplats, uppger han för TT..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Experter: Tuffa tag mot Huawei kan slå tillbaka

Allt fler bolag kapar banden med kinesiska Huawei efter att Donald Trump stoppat amerikanska företag från att göra affärer med Huawei.Men risken för att det slår tillbaka mot amerikanska bolag är stor..

SR - 2 timmar sedan

FI:s tillsyn av Swedbank granskas

EU-kommissionen granskar hur Finansinspektionen (FI) skött tillsynen av Swedbank, rapporterar Dagens industri. Banken utreds för misstänkt penningtvätt i Baltikum..

SR - 3 timmar sedan

Skyttedal: Ganska ovärdig debatt

SVT:s slutdebatt mellan toppkandidaterna inför EU-valet var stundtals hätsk. Den hettade till rejält när Kristdemokraternas Sara Skyttedal krävdes på svar om aborträtten. Sara Skyttedal kallade angreppet för ovärdigt..

SR - 3 timmar sedan

Betydligt färre får antibiotika i onödan

Allt fler är medvetna om riskerna med motståndskraftiga bakterier och under de senaste tio åren har antalet antibiotikarecept minskat kraftigt..

SR - 6 timmar sedan

Merkels varning i valspurten: Många vill ha ett svagt EU

När förbundskansler Angela Merkel gjorde sitt enda framträdande i den tyska EU-valrörelsen varnade hon för dem som vill splittra Europa..

SR - 6 timmar sedan

USA kommer sälja vapen till Mellanöstern

Trumpadministrationen går vidare med vapenförsäljning till flera länder i Mellanöstern och kommer därmed kringgå kongressen. Tidigare under fredagen meddelade USA också att man skickar fler soldater till området..

SR - 6 timmar sedan

Apple betalar miljoner i utebliven skatt

Teknikjätten Apple betalar drygt 396 miljoner kronor i utebliven skatt till myndigheter i Sverige och Danmark. Bakgrunden är att bolaget har bokfört för låga intäkter under åren 2014-2017 och därför inte har betalat rätt skatt, rapporterar Dagens industri..

SR - 10 timmar sedan

Abortfrågan fick slutdebatten att hetta till

Klimat, migration och sociala frågor stod i centrum i SVT:s slutdebatt mellan toppkandidaterna till EU-valet – men det var abortfrågan som fick debatten att hetta till..

SR - 12 timmar sedan

Fler använder sociala medier

Svenskarna använder allt mer digitala medier. Fler använder social medier, flera lyssnar på radio via internet och fler tittar på strömmad tv. Samtidigt går boken mot strömmen..

SR - 14 timmar sedan

Katalanska politiker uteslutna

I Spanien har fyra separatistiska politiker från Katalonien, som svors in i parlamentet i tisdags, nu tvingats lämna sina poster under tiden som rättsprocessen pågår emot dem..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.