Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 19 May, 10:37

Västerbottens Folkblad - 18 apr 19 kl. 12:01

Två bilar i trafikolyckaTvå personbilar uppges vara inblandade i en trafikolycka i Örträsk i Lycksele kommun. Larmet inkom till SOS alarm klockan 11.48 på skärtorsdagen. Olyckan ska ha inträffat i norrgående riktning på väg 353 vid Fårberget. Vi söker mer information och artikeln kommer att uppdateras..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Örträsk, Lycksele, SOS, Fårberget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , trafikolycka
Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 13:12

Trafikolycka Flottsundsbron

En trafikolycka med tre bilar inblandade inträffade på förmiddagen vid Flottsundsbron.En trafikolycka med tre bilar inblandade inträffade på förmiddagen vid Flottsundsbron.   Det var vid 10-tiden på torsdagsförmiddag som polis och räddningstjänst fick larm om en trafikolycka vid Flottsundsbron strax söder om Uppsala.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 11 kl. 19:15

Flera bilar i trafikolycka på E4

TRAFIKOLYCKA. Ett flertal bilar var inblandad i en trafikolycka på Ersboda under torsdagskvällen. FOTO: KENNETH SANDELIN UMEÅ Flera fordon är inblandade i en trafikolycka i närheten av Biltema på Ersboda i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 14 feb 11 kl. 08:21

Tre bilar i trafikolycka

UMEÅ Tre bilar  är inblandade i en trafikolycka i Innertavle på måndagsmorgonen.UMEÅ Tre bilar  är inblandade i en trafikolycka i Innertavle på måndagsmorgonen. En person ska sitta fast i en av bilarna.

Västerbottens Folkblad - 19 dec 17 kl. 18:46

Två bilar i trafikolycka

Två bilar var inblandade i en trafikolycka på E4 söder om Umeå. Det har under dagen varnats för ytterst besvärligt väglag i länet, framförallt längs kusten. Vid 18.

Nyheter Väst - 20 mar 14 kl. 08:20

Trafikolycka jordfallsbron, Ale.

En trafikolycka har inträffat på jordfallsbron vid Kungälv och Bohus.
Två bilar inblandade. Totalt stopp i trafiken.

Västerbottens Folkblad - 11 jan 11 kl. 11:39

Trafikolycka vid Hagarondellen

UMEÅ Räddningstjänst har kallats till en trafikolycka vid E4-rondellen i närheten av Hagaskolan. Flera bilar är inblandade. UMEÅ Räddningstjänst har kallats till en trafikolycka vid E4-rondellen i närheten av Hagaskolan.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 14:51

Trafikolycka i Rödåsel

RÖDÅSEL Två bilar med sammanlagt fyra personer är inblandade i en trafikolycka på väg 363 vid Rödåsel.RÖDÅSEL Två bilar med sammanlagt fyra personer är inblandade i en trafikolycka på väg 363 vid Rödåsel. Olyckan inträffade strax för klockan 15  på ?

Västerbottens Folkblad - 27 jan 11 kl. 19:01

Trafikolycka på Ersboda

UMEÅ En trafikolycka med flera bilar inblandade har inträffat vid Biltema på Ersboda i Umeå UMEÅ En trafikolycka med flera bilar inblandade har inträffat vid Biltema på Ersboda i Umeå Utryckningsfordon är på väg till platsen. Ännu så länge finns ? Continue reading ?.

Västerbottens Folkblad - 25 mar 11 kl. 08:55

Trafikolycka på E4

BUREÅ En trafikolycka med två bilar inblandade har inträffat på E4 vid infarten mot flygplatsen utanför Bureå.BUREÅ En trafikolycka med två bilar inblandade har inträffat på E4 vid infarten mot flygplatsen utanför Bureå. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Västerbottens Folkblad - 24 maj 11 kl. 16:20

Trafikolycka i Röbäck

RÖBÄCK En trafikolycka med två  bilar inblandade inträffade 16.15 utanför Glödheta i Röbäck. RÖBÄCK En trafikolycka med två  bilar inblandade inträffade 16.

Västerbottens Folkblad - 14 sep 11 kl. 16:07

Trafikolycka i centrala Umeå

UMEÅ En person har förts till sjukhus efter en trafikolycka. Två bilar ska ha krockat i en korsning. UMEÅ En person har förts till sjukhus efter en trafikolycka.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

”Spelsajter borde förbjudas”

Varför kan staten inte ta sitt ansvar över alla lånehajar och spelsajter? Dom borde förbjudas. Ska man låna pengar borde det gå genom banken.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Flera i bråk på restaurang

Flera personer hamnade i bråk vid en restaurang i centrala Skellefteå natten mot söndagen. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel kommer att upprättas. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukvård..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Över tusen unga på kvartersfesten

Uppskattningsvis 1 000-1 500 personer befann sig på kvartersfesten på Tvitstevägen i Umeå på lördagskvällen, enligt polisen. En handfull personer omhändertogs av polisen på grund av berusning. I två fall hade också ambulans hämtat personer på grund av sjukdom eller berusning.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Kjell ger allt för parasporten

Den i dag pensionerade Kjell Thelberg har spenderat större delen av sitt yrkesliv med att främja....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

”Vänsterpartiets helomvändning gör att jag inte röstar i EU-valet”

Jag tvingas stanna hemma från valet med anledning av Vänsterpartiets helomvändning, att inte längre driva kravet på Sveriges utträde ur EU (Sweexit). Mer än hälften av alla röstberättigade svenskar tycker att EU är en överstatlig koloss , som det inte går att påverka. Det svenska valet här hemma i september präglades av svenska folkets ovilja […].

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Inget krav på redovisning av kvitton

EU-politiker får drygt 47 000 kronor i månaden utöver lönen. Pengar de inte behöver redovisa vad de går till. Totalt rör det sig om hundratals miljoner kronor parlamentarikerna inte behöver redovisa.

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

Man gripen för skadegörelse

Polis kallades vid 00.40-tiden till en adress i Åsele där en man med yxa hade krossat en ruta. Mannen som var berusad kunde gripas odramatiskt och får nu nyktra till i arresten innan han kommer att höras om händelsen uppger John Enzinger vakthavande befäl på polisens regionledningscentral..

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Singelolycka på Holmsundsvägen

Klockan 02.01 inkom larm om en olycka på Holmsundsvägen vid Gimonäs. Även här ska det handla om en singelolycka uppger SOS Alarm.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Singelolycka på E4 i Umeå

En singelolycka har inträffat på E4 mellan Ikea och Flygplatsen i Umeå. Larmet om olyckan kom in 01.49 natten mot söndagen.

Västerbottens Folkblad - 13 timmar sedan

[PLUS] UFC plockar sin andra seger

Akademin tog sin andra seger idag i P17-allsvenskan, med Adam Sandström och Olle Sandqvist i fokus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.