Realtid > Ekonomi

Saturday, 25 May, 08:55

Realtid - 18 apr 19 kl. 11:38

Combigene lägger bud på PanionLife science-bolaget Combigene har lagt ett bud på konkurrenten Panion. Budet värderar Spotlight-noterade Panion till 16,7 miljoner kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Panion, Combigene, Spotlight

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Combigenelägger , bud, Panion
DI - 18 apr 19 kl. 08:37

Combigene lägger bud på Panion – värderas till 16,7 miljoner

First North-listade Combigene lägger bud på Spotlightbolaget Panion. Combigene erbjuder 0,5426 aktier för varje Panion-aktie vilket värderar bolaget till omkring 16,7 miljoner kronor. .

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 09:27

Combigene lägger bud på Panion

Combigene lägger bud på det Spotlight-listade djurhälsobolaget Panion Animal Health..

DI - 16 jun 17 kl. 09:50

Notering av Panion skjuts upp

Panion Animal Health Care skulle ha börjat handlas på Aktietorget i dag den 16 juni men har nu valt att senarelägga första handelsdagen till i slutet av juni..

DI - 03 jul 17 kl. 12:16

Panion gör entré på Aktietorget 6 juli

Djurmedicinteknikbolaget Panion Animal Health räknar nu med att börja handlas på Aktietorget den 6 juli, till listningskurs 2 kronor per aktie..

DI - 30 aug 18 kl. 16:55

Positiva resultat för Panion

Djurhälsobolaget Panion, listat på Spotlight, har meddelat att den kliniska säkerhetsstudien som bolaget har genomfört med sin genterapi för hundar med epilepsi har visat goda resultat. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 mar 19 kl. 17:15

Panion återkallar konvertibler och gör nyemission

Veterinärmedicinbolaget Panion Animal Health har beslutat sig för att återkalla återstående konvertibler som ägdes av USA-baserade Yorkville Advisors. Bakgrunden är att avtalet inte bedöms som optimalt för parterna. Bolaget genomför istället en nyemission som skall tillföra verksamheten 12,2 miljoner kronor..

YLE - 14 jun 16 kl. 14:44

Findas bud tas inte upp på Anvias bolagsstämma

Findas bud om att köpa Anvias telekomverksamhet kom som en överraskning. Så pass mycket att budet inte hinner med till den kommande bolagsstämman. Affären mellan Anvia och Elisa är inte så klar som det har verkat.

Sydsvenskan - 28 feb 12 kl. 10:50

"Ett antal" bud på Saab

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Saabs konkursförvaltare har fått in "ett antal" bud på Saabs konkursbo på utsatt deadline som var i går. Mer exakta vill inte Hans Bergqvist och Anne-Marie Pouteaux vara när de på dagens telefonpresskonferens berättade om läget i Saabs försäljningsprocess.
Det handlar om så kallade indikativa bud som alltså inte är bindande utan en indikation på vad intressenterna vill köpa och vad de är beredda att betala.

Skånskan - 20 okt 18 kl. 05:00

Lägg fram egen bud­get

Bilda rege­ring blir svårt, som väntat. Att Ste­fan Löfven skulle kun­na lotsa sig fram till ett läge där inte en ma­jo­ri­tet röstar mot honom som re­ger­ings­bil­da­re näst­näs­ta vecka är osan­no­likt.
Där­för kommer tro­li­gen hans ex­pe­di­tions­mi­ni­stär att få lägga fram en ”opo­li­tisk” bud­get den 15 no­vem­ber.

VA - 24 mar 11 kl. 12:56

Många intressanta Astra Tech-bud

24 mars Astrazeneca befinner sig för närvarande i en granskningsprocess av de bud som inkommit på den svensk-brittiska läkemedelskoncernens dentalbolag Astra Tech. Det bekräftar Astrazenecas svenska presschef Ann-Leena Mikiver för Nyhetsbyrån Direkt. "Vi har fått in bud av lite olika karaktär som vi tittar på nu och vi arbetar med det så fort vi kan", säger Ann-Leena Mikiver.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Realtids satsning fungerar

Realtids satsning på ambitiös journalistik fungerar, Sovjetnostalgi och Lundbergs tjänstemannastyre. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 1 timme sedan

#svagakronan drar fortfarande

Få har väl missat Realtids temavecka #svagakronan. Den avslutades i måndags och ett flertal av artiklarna från serien ingår i listan över de tio mest lästa artiklarna på Realtid den gågna veckan. Det gör också två artiklar om missnöjet inom Handelsbanken..

Realtid - 16 timmar sedan

“Gamla strukturer och omedvetna fördomar måste vädras ut”

Justitiapriset 2019 har tilldelats advokatbyrån Cederquist. “Från ett företagsekonomiskt perspektiv är det en no brainer att sätta jämställdhet högt på ledningens agenda”, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist..

Realtid - 16 timmar sedan

Tobias Lennér begär utträde ur Prime Livings styrelse

Tobias Lennér har begärt utträde ur Prime Livings styrelse, skriver bolaget i ett pressmeddelande på fredagen. .

Realtid - 17 timmar sedan

Arctic Securities sålde SBB-aktier för 200 miljoner

Arctic Securities har under fredagen mäklat en post på 15 miljoner aktier i fastighetsbolaget SBB..

Realtid - 17 timmar sedan

Domen som dödade storyn om bostadsmarknaden

Bostadsutvecklaren SSM:s framgång i tingsrätten mot ett antal köpare som ville komma ur sina förhandsupplåtelser var en rejäl pyrrhusseger. Förhandsköpen är att betrakta döda, skriver Realtids krönikör Per Lindvall.

Realtid - 18 timmar sedan

Spiltan-fond åker ut från fondtorget

Pensionsmyndigheten slänger ut Spiltans Globalfond Investmentbolag. Anledningen är att den saknar tre års historik. Många fler fondförvaltares fonder riskerar samma öde – men Pensionsmyndighetens kvarnar mal långsamt..

Realtid - 18 timmar sedan

”De nya reglerna mot penningtvätt har begränsad påverkan”

Länsstyrelsen i Stockholms län ska få möjlighet att ingripa mot advokater som överträder penningtvättslagen enligt en ny proposition. “De nya reglerna kommer att ha en mycket begränsad påverkan”, säger Anders Fast, Managing Partner på advokatbyrån Baker McKenzie..

Realtid - 18 timmar sedan

XXL:s vd slutar efter ”opassande inlägg”

XXL meddelar att den nye Sverige-chefen Per Sigvardsson lämnar bolaget med omedelbar verkan..

Realtid - 19 timmar sedan

Castellums Charlotte Strömberg får pris för styrelsearbete inom hållbarhet

Castellums styrelseordförande Charlotte Strömberg, som utsetts till Sveriges bästa styrelseordförande 2018 inom hållbarhetsarbete, säger att hållbarhet gynnar lönsamhet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.