Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 26 May, 14:06

Dagens Media - 18 apr 19 kl. 11:04

Facebook kritiseras för nya annonsreglerFacebooks nya regler inför EU-valet riskerar att stoppa annonser om EU-valet som egentligen borde få visas, menar företrädare från EU..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, kritiserasför nya , annonsregler
SVT - 19 okt 15 kl. 22:04

Facebook kritiseras för begränsat nät för fattiga

Medieföretaget Facebook anklagas för bedrägeri när det nu erbjuder ”gratis internet” för miljoner människor i Afrika och Indien. Det är att luras när användarna begränsas och inte kan använda andra sökmotorer än Facebook-anknutna webbplatser, säger kritikerna..

DN - 03 jul 16 kl. 07:52

Facebook kritiseras av Israel


Israels säkerhetsminister anklagar Facebook och grundaren Mark Zuckerberg för att inte ha gjort tillräckligt för att förhindra provokationer mot Israel och menar att det lett till onödiga attacker mot landet. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

GöteborgsPosten - 30 dec 14 kl. 11:19

Facebook kritiseras efter nyårsblunder

Lanseringen av Facebookappen Year in review föll inte väl ut. Företaget tvingas nu be om ursäkt efter att de insett att allt inte kan styras genom algoritmer..

Dagensanalys.se - 18 aug 17 kl. 09:31

Facebook agerar mot alla fejkvideor

Det är inte bara fejknyheter som irriterar användarna på Facebook, utan även fejkvideor. Facebook har tidigare agerat mot fejkade live-videor, men nu meddelar de att de ämnar agera hårdare mot alla typer av fejkvideor. Det har blivit allt vanligare med bilder som är maskerade som ett filmklipp där syftet är att få användare att klicka på bilden, och då hänvisas till en sida utanför Facebook.

IDG - 26 nov 12 kl. 11:00

KO kan dra Facebook inför domstol

Facebook kan komma att dras inför domstol i Skandinavien för sina annonsregler. Bakom hotet står konsumentombudsmännen i flera nordiska länder, som kräver ökad respekt för användarnas integritet från det sociala nätverket ..

SVT - 15 maj 19 kl. 20:41

Facebooks annonsregler sätter stopp för partiernas valkampanjer

När Liberalerna och Kristdemokraterna skulle annonsera inför EU-valet satte Facebook stopp. Orsaken? I Liberalernas film syns två män som kysser varandra – och Ella Bohlin (KD) bär ett gevär..

Nyheter 24 - 13 feb 14 kl. 09:50

Slalomåkare kritiseras för gamla nakenbilder – nu kastar fansen kläderna som stöd

En skandal har skakat OS. I alla fall om man frågar Libanons regering och olympiska kommitté. Den 22-årige libanesiska slalom- och storslalomåkaren Jackie Chamoun poserade lättklädd i en österrikisk kalender för tre år sedan och nu har fotograferingen blivit uppmärksammad inför OS.

Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 04:00

Allt fler publicister överger Facebook Instant Articles

Facebook lanserade ju för något år sedan Instant Articles, en tjänst som gör att mobilbaserade artiklar länkade via Facebook laddar snabbare – mot att publicisten betalar en del av annonsintäkterna. Nu visar det sig att en växande skara stora publicister hoppar av samarbetet. Det är inte vilka namn som helst; The Wall Street Journal, ESPN, Bloomberg Media, CBS News, NPR, Financial Times och Vice News är några av de riktigt stora publicisterna som inte längre vill använda Facebook Instant Articles, skriver MKSE.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hennes amningsbild är superviral – hyllas och kritiseras

En bild av den unga mamman Elisha Wilson Beach som sitter på toa samtidigt som hon ammar sitt barn har gått superviral på internet. Bilden, som från början las upp på Instagram med texten "This is motherhood and it ain't always pretty" hamnade till slut på Facebook-sidan Life of dad, där den i skrivande stund fått över 200 000 likes och över 25 000 delningar. Bildkälla:Facebook Men varför?

Västerbottens Folkblad - 29 jan 16 kl. 14:55

Polisen kritiseras för ”offerkofta-invandrare” på Facebook

Justitieombudsmannen, JO, gillade inte att Polisen använde ordet ”offerkofta-invandrare” i ett inlägg på Facebook. Dagens Juridik skriver att det var Polismyndigheten i Växjö/Alvesta som publicerade följande på Facebook för ett år sedan. ”Mellan er som är fula rasister och som är ’offerkofta-invandrare’ finns vi miljontals vanliga svenskar och invandrare – som vill leva ihop tillsammans i ett […].

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Morten Flamand: ”Inhousetrenden är ingen mediebyrådödare”

HELGLÄSNING. Med erfarenhet från både Tui och techjätten Google tillträder Morten Flamand som vd för mediebyrån Mediacom. I Dagens Media berättar han hur de dansk rötterna skiner igenom i ledarskapet och vad han tar med sig från annonsörssidan..

Dagens Media - Igår: 14:56

Upprop mot mediernas mätkaos

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta. Nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - Igår: 14:56

”Vi kräver ett tillförlitligt kvitto på våra investeringar”

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta, nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - I förrgår: 13:18

Fejkad video på ”full” politiker spreds på Facebook

En manipulerad video på den amerikanska politikern Nancy Pelosi spreds under onsdagen och torsdagen på sociala medier. Nu granskas videon av Facebook..

Dagens Media - I förrgår: 11:31

”GDPR – ett svårtolkat födelsedagsbarn”

I helgen fyller GDPR ett år och IAB:s vd Charlotte Thür konstaterar att det är ett svårtolkat litet födelsedagsbarn..

Dagens Media - I förrgår: 10:19

”Bra att SVT kliver in i debatten”

REPLIK. Min bedömning om att EU-valet hamnat i strykklass jämfört med både musikunderhållningen och hockeyn kvarstår, skriver Jan Scherman som svar till SVT..

Dagens Media - I förrgår: 09:14

MMS: Så många har C More och Viaplay

Över hälften av svenskarna har Netflix medan de svenska tv-husens streamingtjänster når betydligt färre, enligt MMS senaste rapport..

Dagens Media - I förrgår: 08:16

Ny programmatic-chef på Group M

Sofia Larsson lämnar PHD för att återvända till Group M..

Dagens Media - I förrgår: 07:54

Facebook stoppade 2 miljarder falska konton

2,2 miljarder falska konton upptäcktes under årets första tre månader..

Dagens Media - I förrgår: 16:27

De dömer i Inhouse 2019

Här är juryn som ska bedöma inhouseavdelningarnas kampanjbidrag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.