Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 20 January, 02:23

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 07:14

Så mycket stiger boprisernaBostadspriserna i Sverige steg 0,7 procent i mars jämfört med föregående månad. Säsongsrensat steg priserna 0,4 procent..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , stiger, bopriserna
SvD - 15 apr 16 kl. 05:45

Här stiger bopriserna mest i Stockholm

Bopriserna fortsätter att stiga. På ett år har lägenhetspriserna ökat med 15 procent i Stockholms län. Men i vissa kommuner är prisökningarna långt större än så.

Affärsvärlden - 14 mar 13 kl. 13:49

Här stiger bopriserna mest

Bostadsmarknaden stiger till nya rekordnivåer. Vi har listan över de kommuner där priserna stigit mest de senaste tre månaderna..

Affärsvärlden - 27 jun 13 kl. 09:33

Mäklarna: Så högt stiger bopriserna

Efterfrågan på bostadsmarknaderna i storstadsregionerna ökar snabbare än utbudet. Priserna stiger och försäljningstiderna blir kortare, och trenden kommer att hålla i sig även under det tredje kvartalet..

DI - 16 jun 15 kl. 21:39

Här stiger bopriserna snabbast i världen

Fastighetspriserna stiger snabbast i Europa med Irland, Estland och Sverige i topp. Men på flera andra håll i världen vacklar fastighetsmarknaderna..

Affärsvärlden - 25 jan 12 kl. 14:01

Mäklarna: Så högt stiger bopriserna

Avslutningen på 2011 blev betydligt sämre än bostadsmäklarna räknat med. Nu spår branschen ökade bostadspriser, visar ny statistik från SBAB..

DI - 17 apr 12 kl. 09:05

Nu stiger bopriserna

Bostadsrättspriserna i Sverige steg 1,7 procent mellan februari och mars, medan villapriserna steg 0,8 procent. Det visar statistik från Valueguard..

Affärsvärlden - 15 maj 12 kl. 08:41

Nu stiger bopriserna

Bostadsrättspriserna i riket som helhet steg 2 procent mellan mars och april, medan villapriserna steg 1 procent..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Här stiger bopriserna mest

Fastighetsbyrån har gjort en granskning som visar vart någonstans i Sverige som villor och bostadsrätter har stigit i pris allra mest, de senaste fem åren. Svaret är Uppsala län, respektive Dalarnas län. I Dalarnas län har priset på bostadsrätter stigit med hela 75 procent.

Affärsvärlden - 18 feb 13 kl. 12:12

Här stiger bopriserna mest

Affärsvärlden har granskat Mäklarstatistiks senaste siffror för hela Sverige. Här är de kommuner där priserna på bostadsrätter respektive villor steg mest under de tre senaste månaderna..

Affärsvärlden - 17 sep 13 kl. 08:10

Så mycket stiger bopriserna

Bostadsrättspriserna i riket som helhet steg 3 procent i augusti jämfört med föregående månad. Villapriserna steg 1 procent..

Affärsvärlden - 14 okt 13 kl. 09:16

Så mycket stiger bopriserna

Bostadsrättspriserna i Sverige steg 0,1 procent i september jämfört med föregående månad, medan villapriserna steg 0,2 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:15

Ihållande optimism väntas på USA-börserna

USA-börserna väntas kunna stiga under fredagens inledande handel och därmed fortsätta torsdagens positiva trend..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:58

Fastator vill påskynda listbyte till Stockholmsbörsen

Fastator, ett investmentbolag specialiserat på fastighetssektorn, har engagerat EY för att tillföra operativa resurser i arbetet med att påskynda processen för att byta lista från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudmarknad. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:56

Detta blir sista handelsdagen i Hemfosa

Fastighetsbolaget Hemfosas ansökan om avnotering från Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista, har godkänts..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:52

H&M går in i Centralamerika med start i Panama

Klädbolaget H&M har tecknat ett franchise-avtal med Hola Moda i Centralamerika. Den första H&M-butiken kommer att öppnas i Panama i slutet av 2020. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:52

SEB höjer Invisios riktkurs med 60 procent

Bolagets starka orderingång i fjärde kvartalet har övertygat banken om den långsiktiga potentialen, enligt en analys daterad den 16 januari..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:36

Boliden i täten på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stärktes under fredagen och fortsatte därmed att klättra från torsdagens rekordnivå. Boliden var en vinnare bland storbolagen och Sobi lyfte efter torsdagens omvända vinstvarning..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

Dags att nominera kandidater till Årets bolagsjurist 2020

Nu är det dags att nominera kandidater till årets tävling! Har du ett bra tips på en bolagsjurist som gjort något utöver det vanliga? En person som hjälpt till att skapa mervärde för just ditt företag?.

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

Börsplus: Köp belysningsbolaget

Belysningsbolaget Fagerhults aktie har inte alls hängt med i börsuppgången och det är helt i sin ordning givet att verksamheten gått på lågvarv. Men pilar pekar numera uppåt snarare än nedåt vilket kan bädda för en revansch. Det skriver Börsplus i en analys på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:06

Aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender

Mer mjukvara och åldrande befolkning är kanske givna. Men vad händer med inflationen och globaliseringen? Affärsvärlden spanar efter aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:58

HSBC kapar 100 tjänster inom aktiehandel i Europa

HSBC varslar 100 anställda inom aktiehandel vid deskar i Kontinentaleuropa, rapporterar Reuters med hänvisning till källor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.