DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 13:16

DI - 18 apr 19 kl. 10:36

Oväntat upp för brittiska detaljhandeln i marsFörsäljningsvolymen i den brittiska detaljhandeln ökade oväntat i mars. Samtidigt revideras siffrorna för årets två första månader upp..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntatupp för , brittiska, detaljhandelni , mars
DI - 11 okt 11 kl. 06:26

Omsättning i brittiska detaljhandeln steg

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, steg 0,3 procent i september, jämfört med motsvarande månad förra året..

DI - 09 jul 13 kl. 06:39

Uppgång i den brittiska detaljhandeln

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, steg 1,4 procent i juni, jämfört med motsvarande månad förra året..

SvD - 13 jan 15 kl. 05:48

Omsättningen i brittiska detaljhandeln sjönk i december

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, sjönk 0,4 procent i december, jämfört med motsvarande månad förra året..

DI - 10 mar 15 kl. 07:30

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln steg

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, steg 0,2 procent i februari, jämfört med motsvarande månad förra året..

DI - 11 jul 17 kl. 07:30

Brittiska detaljhandeln stiger

Den brittiska detaljhandeln steg i jämförbara butiker med 1,2 procent under juni månad mätt som månadstakt. Det visar en uppdatering från BRC. .

DI - 09 okt 18 kl. 05:48

Lägre tryck i brittiska detaljhandeln

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, minskade 0,2 procent i september, jämfört med motsvarande månad förra året. .

DI - 04 dec 18 kl. 05:55

Lägre tryck i den brittiska detaljhandeln

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, minskade 0,5 procent i november, jämfört med motsvarande månad förra året. .

DI - 05 feb 19 kl. 05:52

Momentum: Brittiska detaljhandeln lyfte i januari

Omsättningen i den brittiska detaljhandeln, mätt i jämförbart butiksbestånd, ökade 1,8 procent i januari, jämfört med motsvarande månad förra året. .

DI - 08 mar 16 kl. 06:54

Brittiska detaljhandeln saktade in

Detaljhandelsförsäljningen i Storbritannien för jämförbara butiker steg med 0,1 procent i februari jämfört med motsvarande månad året innan. Den totala detaljhandeln, vilken även inkluderar försäljningen i nya butiker, steg med 1,1 procent i årstakt..

Affärsvärlden - 08 jul 16 kl. 12:49

Tioårslägsta för brittiska detaljhandeln

De negativa effekterna av Brexit håller på att bli alltmer påtaglig i Storbritannien, inte minst inom detaljhandeln där försäljningen i jämförbara butiker föll med 3,6 procent i juni, jämfört med samma månad året innan. Utvecklingen under årets sjätte månad motsvarar den sämsta på ett årtionde för branschen, skriver Bloomberg..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Aros Bostad utsett till näst bästa IPO-bolag under 2018

Aros Bostadsutveckling AB publ (”Aros Bostad”) har blivit utsett till näst bästa bolag som börsintroducerades under 2018 inom kategorin ”Miljardbolag – Kvalitet”..

DI - 15 minuter sedan

Experterna: Sex aktier du ska köpa nu – ”ska värderas 50 procent högre”

Såväl doldisbolag som större pjäser lyfts fram som köpvärda när två förvaltare tipsar Di om aktier att stoppa i portföljen. ”Det ska värderas 50 procent högre”, säger Erik Hermansson, förvaltare på Humle kapitalförvaltning, om ett av sina köpråd..

DI - 15 minuter sedan

Börsen upp men Elekta backar inför rapport

Stockholmsbörsen tog ett bestämt kliv upp i fredagens inledande handel efter att gårdagens urblåsning i New York följts av en mer blandad utveckling i Asien. Huvudindex parkerade kring 1 procent upp hela vägen fram till lunch..

DI - 30 minuter sedan

XXL:s Sverigechef går på dagen efter hån mot Greta Thunberg

XXL:s Sverigechef Per Sigvardsson lämnar sin post efter ett "opassande" inlägg på Facebook. Det meddelar bolaget på fredagen, rapporterar den norska tidningen Dagens Næringsliv.  .

DI - 45 minuter sedan

Sagax köper fastigheter i Nederländerna för 339 miljoner

Fastighetsbolaget Sagax förvärvar fem fastigheter i Nederländerna för 339 miljoner kronor. Samtidigt genomför bolaget en bytesaffär i Paris. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Fraktmarknaden i USA visar tecken på avmattning

Fraktmarknaden i USA visar tecken på att mattas av, med sviktande priser och blandade signaler om den ekonomiska utvecklingen i stort..

DI - 1 timme sedan

Drömmen sprack – så rundar giganterna reglerna

Fotbollsligorna runt om i Europa hinner knappt sluta innan det är dags för en ny del som numera hör till fotbollen: transfercirkusen som omsätter miljarder. Den typen av affärer skulle stoppas av Uefa, men läckta dokument visar hur de europeiska fotbollsgiganterna kommer undan..

DI - 1 timme sedan

Valfiasko hotar tyska koalitionen – ”en plågsam förlust”

Söndagens EU-val och det samtidiga valet i delstaten Bremen blir avgörande för hur länge Tysklands regering håller ihop. Ett svagt resultat för Kristdemokraterna ökar trycket på förbundskansler Angela Merkel att avgå. Går det dåligt för Socialdemokraterna hotas hela koalitionen..

DI - 1 timme sedan

Raysearch får order på Raystation

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått en order från Proton Partners International på dosplaneringssystemet Raystation..

DI - 1 timme sedan

Smashläge för Europas populistpartier

EU-valet handlar inte bara om makten över EU och den kommande kommissionen. Det är också en gigantisk opinionsmätning om respektive regeringar - och för britterna en inofficiell andra folkomröstning om brexit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.