DN > Kultur

Sunday, 19 May, 11:18

DN - 18 apr 19 kl. 07:56

Självhjälp live är dagens vinnande melodiNiklas Wahllöf: Den svenska medelklassen får se upp med hälsan. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wahllöf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Självhjälp, liveär , dagens, vinnande, melodi
Dagens Medicin - 21 okt 16 kl. 08:15

Vårdpersonal får hjälp till självhjälp

En självhjälpsutbildning för att bekämpa den psykiska ohälsan i landstinget. Det ska inrättas i Sörmland för att hjälpa stressad vårdpersonal. Men Vårdförbundet är skeptiskt..

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 10:26

Krönika: Staten i blixtkrig mot vårt sparande

Budskapet från våra politiker är tydligt. Spara är ingenting vi sysslar med här, du skall låna och slösa så det står härliga till. Inte ens det faktum att den framtida pensionen för de flesta kommer att bli som att ta en spark när du redan ligger ned kan ändra på den attityden.

YLE - 16 dec 16 kl. 07:56

Läror från näringslivet nyckel till framgång för IFK Mariehamn?

IFK Mariehamn vann fotbollsligan främst för att de spelade fotboll bättre än sina motståndare, men även ett från företagsvärlden hämtat koncept för gruppdynamik kan ha haft sitt finger med i spelet. Det är de åländska företagsledarna Anders Ingves och Thomas Lundberg som i dagarna kommer ut med en bok med titeln ”Vi kallar det vinnarskap”. I boken berättar männen om det arbetet man under flera år lagt ner på att förvandla IFK Mariehamn från ett lag som oftast slåss om förnyat kontrakt till en maktfaktor inom finländsk fotboll.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 09:44

Du. Är. Ditt. Varumärke.

Mitt liv är ett misslyckande. Ofta tänker jag på vad den store Sven Lidman yttrade på dödsbädden, hans livs sista ord: ”Fiasko! Fiasko!

Sydsvenskan - 05 okt 12 kl. 11:04

Meckig mat som ger mersmak

Det är ett par saker som oroar oss inför besöket på restaurang Meck. Den ena är namnet, som är en akronym av Media evolution city kök, men som lätt för tankarna till röriga rätter lagade i en kaosartad miljö. Den andra saken är fliken "personal" på hemsidan, där varje medarbetare presenteras med bild och ett personligt citat.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 09:04

Katastrofen fick henne att agera

Foto: Tommy Svensson
När jordbävningen drabbade Haiti i januari 2010 var det inte bara landet som föll isär. Även Ebba Lövenskiolds hjärta gick i tusen bitar, och nu hjälper hon utsatta barn till att få en dräglig skolgång.
I början av år 2010 befann sig journalisten Ebba Lövenskiold i Domikanska Republiken för semester.

Alliansfritt Sverige - 25 feb 14 kl. 11:12

Klämkäckt marscherar Centern mot avgrunden – men de räddade ostkakan

Det går inte så bra för Centern i opinionen och det otydliga partiet fick nyligen sin sämsta Sifo-mätning på bara 2,8 procent. Det är inte konstigt att det börjar mullra i centerleden. Ohållbart framgångslöfte Nu är ett tillfälle bra som något att gå tillbaka till den process som förde fram Lööf som partiledare och ett återkommande tema inom centerrörelen: den ohejdade överbudspolitiken på hur stora de kan bli.

BT - 02 jul 14 kl. 00:30

Hämnd ingen bra krislösning

Kaoset i Mellanöstern kräver både krav och kompromiss. I söndags tillkännagav den islamistiska terrorgruppen Isis att man utropat ett muslimskt storrike – kalifat – av de landområden man erövrat i Irak och Syrien. Detta ställer krav på hela regionen, och både Jordanien och Iran har mobiliserat för att förhindra att upproret sprider sig.

BT - 15 sep 14 kl. 15:03

Maj med exakt gehör

Det är Maj igen. Fortfarande. Oroliga, socialt skaviga, ängsliga, oklädsamt självmedvetna, pedantiska, vara-duglig-Maj.

BT - 11 jan 15 kl. 19:26

Wallström kommer inte undan frågan om Natoutredning

När Folk och försvars årliga konferens i Sälen inleddes igår var utrikesminister Margot Wallström den som stod för överraskningarna. Först när det gällde Nato och frågan om ett svenskt medlemskap. Ett sådant var inte aktuellt.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Jessica: Hydroponisk odling är inget man gräver ned sig i

Kåseri. Det urbana kretsloppet från vardagsrum till bord är kusligt effektivt - hur nyttigt kan det vara?.

DN - 14 timmar sedan

Skivrecension: Rammstein har kvar sin fula råhet men provokationerna har åldrats

Sinnet för att provocera är oförändrat hos Rammstein, vars två senaste singlar väckt avsett ramaskri genom att kittla med nazism och pinuppor. Fast det sanna sprängstoffet ligger numera inte alls där..

DN - 22 timmar sedan

Berörande freak folk-kväll med Josephine Foster

En generös stämning genomsyrade kvällen på Pygméteatern med Josephine Foster och förbandet Hope Singers, skriver Magnus Säll..

DN - Igår: 07:30

EKG: Jag är inte riktigt redo än

Kåseri. Jag trodde brevbäraren hade lagt tidningen i fel brevinkast eftersom den var från PRO..

DN - Igår: 06:31

”Är vi på väg att förstå världens största nyhet?”

Björn Wiman: Vi befinner oss i en sjätte massutrotning av liv på jorden..

DN - Igår: 21:00

Skivrecension: Ulf Lundell skriver vardagspoesi där hela människan får vara med

När Ulf Lundell nu gör musik med fullt band igen är han tillbaks på välbekant Springsteen-mark, men där finns fina och nyanserade inslag och texter som låter hela människan vara med..

DN - Igår: 16:28

”Det är inte mycket som får Elton John att rodna”

Cannes. Festivalens stora publikplåster ”Rocketman” skildrar den unge Elton John som trasig påfågel. Naket sex, drömska orgier och ett pärlband av musikalnummer präglar filmen som fått grönt ljus av den excentriska artisten..

DN - Igår: 14:18

Boklistan vecka 20: Nu med Ulf Lundells ”Vardagar 2”

DN:s kritiker listar de bästa böckerna just nu..

DN - Igår: 13:00

John Lundvik: Det känns stort att ha två låtar i finalen

TEL AVIV. I morgon på finalen ställs de mot varandra – John Lundvik med sin låt ”Too late for love” och Michael Rice med John Lundviks låt ”Bigger than us”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.