DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 16:18

DI - 18 apr 19 kl. 06:36

Trafikverket stäms på 836 miljoner efter Förbifart-haverietEtt italienskt bolag har stämt Trafikverket på 80 miljoner euro, motsvarande 836 miljoner kronor, i en domstol i Italien, rapporterar Dagens Nyheter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Förbifart, Trafikverket, Italien, Dagens Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverket, stäms, 836miljoner efter , Förbifart-haveriet

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

M om Löfvens uttalande: ”Försöker reducera det här till en kvinnofråga”

Moderaterna avfärdar Stefan Löfvens påståenden..

DI - 15 minuter sedan

Oro bland kinesiska banker efter statlig tvångsförvaltning

Kinesiska myndigheter har tagit kontrollen över den pressade banken Baoshang, vars ordförande är den försvunne finansmannen Xiao Jianhua, rapporterar kinesiska medier. Åtgärden satte direkt avtryck i den kinesiska räntemarknaden på farhågor att regimen ska slå ner på fler mindre banker med hög kreditrisk..

DI - 15 minuter sedan

Experten ser köpläge – ”aktien har lätt 50 procent till”

Året har inletts med en rejäl kursrevansch. Men Lars Söderfjell, aktiechef på Ålandsbanken, tror att aktien har mer att ge. ”Vi ser väldigt bra potential i det här bolaget”, säger han.

DI - 15 minuter sedan

Bråviken logistik redovisar högre förvaltningsresultat

Det Spotlight-handlade fastighetsbolaget Bråviken Logistik redovisar ett förvaltningsresultat om 16,6 miljoner kronor för bolagets tredje kvartal (16,4). Kvartalets hyresintäkter uppgick till 24,5 miljoner kronor (24,3)..

DI - 30 minuter sedan

Malmström: EU kommer inte frivilligt begränsa bilexporten till USA

EU kommer inte att gå med på att frivilligt begränsa sin bilexport till USA som ett sätt att undgå amerikanska tullar på europeiska bilar. Det sade EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström vid en presskonferens på måndagen efter ett möte för EU:s handelsministrar..

DI - 45 minuter sedan

Energijätten ger sig in i debatten: ”Tydligt att kärnkraften ska fasas ut”

Kärnkraften ska avvecklas och ingen ny byggas. Det anser Marc Hoffmann, Sverigechef på Eon, som nu ger sig in i debatten: ”Det är tydligt att kärnkraften ska fasas ut. Så är energiöverenskommelsen och den bejakar vi.

DI - 45 minuter sedan

Holmgren: Avfallet är bara ett av problemen med kärnkraft

Kärnkraftsfrågan har åter blivit en valfråga, ett antal partier vill se en utökning av kärnkraften med andra vill avveckla den helt och ersätta den med andra alternativ. ”Som fysiker är jag förvånad men inte som politiker”, säger Miljöpartiets Pär Holmgren, fysiker och nyvald EU-parlamentariker..

DI - 45 minuter sedan

S&P höjer kreditbetyget för SSAB

S&P höjer sitt kreditbetyg för stålkoncernen SSAB till BB+ från tidigare BB. Utsikterna ändras till stabila från tidigare positiva, rapporterar Bloomberg..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: EU överväger att döma Italien till 40 miljarder kronor i böter

EU-kommissionen överväger att döma ut miljardböter till Italien för landets misslyckande med att tygla sina skulder, skriver Bloomberg. Enligt nyhetsbyråns uppgifter kan boten bli så stor som 3,5 miljarder euro, motsvarande cirka 38 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen på tvärs med europeiska uppgångar

Medan Stockholmsbörsen tappar mark i handelsveckans inledning klättrar de stora europeiska börserna på under måndagseftermiddagen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.