Expressen > Opinion

Monday, 27 May, 16:04

Expressen - 18 apr 19 kl. 06:10

Skatteverkets bisarra jakt på kontantanvändareAtt låta Skatteverket trakassera en thaivagn i skärgården kan inte vara det bästa sättet att använda svenska folkets skattepengar på.Småföretagare tvingas lägga ned – samtidigt som banker och storföretag kommer undan med massiv pengatvätt, skriver Peter Thörn och Björn Eriksson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skatteverket, Peter Thörn, Björn Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skatteverkets, bisarra, jakt, kontantanvändare
ÖstersundsPosten - 15 feb 17 kl. 13:48

Insändare: Kontantanvändare diskrimineras

.

YLE - 03 jan 14 kl. 15:18

Det bisarra idrottsåret 2013

De sociala mediernas frammarsch ledde till att också de mer bisarra händelserna under det gångna idrottsåret spred sig som en löpeld. Chriso Vuojärvi listade sina personliga favoriter. 1.

Expressen - 05 mar 19 kl. 15:13

”Hulken” har äntligen hittat en motståndare

Årets mest bisarra MMA-fajt ser ut att bli verklighet.Den 178 kilo tunge Sajad ”Hulk” Gharibi har hittat en motståndare som är villig att kliva in i oktagonen med honom. .

YLE - 13 aug 14 kl. 05:30

Dag 2: Finalsugna finländare på löpbanorna

Hela fyra finländare löper semifinal under den andra dagen av friidrotts-EM i Zürich. Därtill delas det ut åtta guldmedaljer, bland annat koras Europas snabbaste kvinna och man, medan Mo Farah inleder sin jakt på dubbeln. Finländare: Efter öppningsdagens blåvita urladdning med hela 14 finländare i elden bjuder dag två på ett vad kvantiteten beträffar mer tunnsått startfält.

BT - 13 dec 14 kl. 12:42

Dagens insändare: Sverige behöver ett invasionsförsvar

Hemvärn och lokalförsvarsförband håller på att bli Sveriges spjutspets, så var det inte tidigare då vi hade upp till 850 000 soldater i försvaret, skriver dagens insändare. Dagens cirka 20 000 hemvärnssoldater är lika många som i ordinarie försvaret. Sverige behöver införa ett invasionsförsvar med mönstring och värnplikt.

Uppsalanyheter.se - 26 maj 15 kl. 00:39

Varning för "Skatteverkets" bluffmejl

Just nu väntar många uppsalabor på skatteåterbäringen, då slår bedragare till och skickar ut ett bluffmejl som ser ut att komma från Skatteverket.Just nu väntar många uppsalabor på skatteåterbäringen, då slår bedragare till och skickar ut ett bluffmejl som ser ut att komma från Skatteverket.   Uppsalanyheters medarbetere fick på måndagen ett mejl med Skatteverket som avsändare med rubriken "Inkomstdeklaration ej fullständig" i mailet fanns inget meddelande utan bara en avsändare med namnet Peter Sellberg, Skatteverket 2015.

YLE - 23 aug 15 kl. 05:30

Norge på jakt efter svenskkunniga finländare

Både företagsledare och ledande akademiker som Yle Nyheter talat med i Norge är besvikna på att finländare inte kan bättre svenska trots att det lärs ut i skolan. Jobb skulle finnas, men inte på engelska. Det norska bemanningsföretaget Aras Helse annonserade i våras efter vårdpersonal i finländska Hufvudstadsbladet.

Dagensanalys.se - 30 mar 16 kl. 08:01

Är Instagram på jakt efter Youtube – 60 sekunder tillåtet

Om du är en användare av Instagram vet du säkert redan att man bara får ladda upp klipp som är mellan 3 till 15 sekunder långa. Irriterande tycker många och Instagram har lyssnat på klagomålen. Från och med idag kan du ladda upp videosnuttar som är max 60 sekunder långa.

GöteborgsPosten - 16 jul 12 kl. 15:39

Finländare tävlar i pruttning

Efter kärringkång och stövelkastning lanserar Finland nästa bisarra tävling: Prutt-FM..

SmålandsPosten - 12 sep 13 kl. 06:56

Bisarra kriterier för medlemskap i Svenska kyrkan

Unga socialdemokrater klargör hur de ser på kyrkan. ?Kvinnoprästmotståndare och homofober hör inte hemma i Svenska kyrkan.?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Ett massexperiment pågår med våra barn

Varför denna brådska att sätta barnen framför skärmar i unga år? Oftast grundar den sig i en önskan att hålla barnen tysta och fogliga – vilket ju egentligen inte är så mycket bättre än att droga dem, skriver terapeuten Patrik Wincent..

Expressen - Igår: 07:15

Låt inte extremisternas röster väga dubbelt i dag

Europas framtid avgörs nu. Varje demokrat som väljer att stanna hemma från valet låter de extrema krafternas röster väga dubbelt, skriver statsminister Stefan Löfven..

Expressen - 24 maj 19 kl. 13:01

Oseriöst att skylla på Kina i klimatdebatten

Sara Skyttedals tilltro till morgondagens klimatinnovationer är verklighetsfrånvänd. Oavsett om det gäller kärnkraft eller elflyg tror Kristdemokraternas toppkandidat att den nya tekniken finns runt hörnet inom ett par år. Så är tyvärr inte fallet, skriver Alice Bah Kuhnke..

Expressen - 24 maj 19 kl. 06:15

Du är chanslös när F-kassan säger nej

I stället för att skapa ett sundare arbetsliv har medicinen blivit att strypa det ekonomiska stödet för människor som slås ut.Konsekvensen har blivit OECD:s hårdaste kvalifikationskrav, vidgade klassklyftor och en skenande otrygghet, skriver Daniel Suhonen och Mats Wingborg – som i dag släpper Katalys-rapporten ”Fattigdom gör inte människor friskare”..

Expressen - 23 maj 19 kl. 18:04

Tänk på kommunismens offer innan du röstar på V

Om man nu vill bekämpa högerextremismen i Europa, varför välja Vänsterpartiet med dess mörka förflutna? skriver tidigare partimedlemmen och författaren Magnus Utvik..

Expressen - 23 maj 19 kl. 12:32

Vi klarar oss inte utan kärnkraften

Häromveckan kom nyheten att de svenska utsläppen ökade 2018. En nyhet som borde leda till ett sänkt tonläge från miljöpartister.Ska vi klara av att rädda klimatet kommer vi behöva såväl förnybart som kärnkraft.

Expressen - 22 maj 19 kl. 14:29

Why did you lock me up, Mr President?

Swedish Ola Bini, a friend of Julian Assange, is imprisoned in Ecuador. Here he appeals to President Lenín Moreno:
I have never done anything to attack or destabilize your country. Let me go and then we can forget this whole embarassing incident happened..

Expressen - 22 maj 19 kl. 13:36

Varför håller ni mig inlåst, herr president?

Svensken Ola Bini, vän till Julian Assange, sitter frihetsberövad i Ecuador. Nu vädjar han till landets president: Jag har aldrig gjort någonting som syftar till att attackera eller destabilisera ditt land. Släpp mig fri, så glömmer vi att denna pinsamma händelse har ägt rum..

Expressen - 21 maj 19 kl. 18:06

Ungas klimatkamp lindrar hopplösheten

182 psykologer och psykoterapeuter skriver slutreplik om skolstrejkerna – och hur de påverkar barnens mående:”Oro för klimatet hanterar vi inte bäst i enskilda terapirum, utan tillsammans i kollektiv handling.” .

Expressen - 20 maj 19 kl. 15:06

Miljöpartiets flygskam räddar aldrig klimatet

Det är inte mycket Sverige kan göra för att påverka flygandet. Det beror framför allt på en växande medelklass i Asien.Däremot kan vi ta ledningen i EU när det gäller att göra flyget grönt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.