Nyteknik > Teknik

Sunday, 19 May, 11:01

Nyteknik - 18 apr 19 kl. 06:00

Yubicos Stina Ehrensvärd drömmer om en framtid utan lösenordBristande säkerhet är det största hotet mot internet, enligt det svenska snillebolaget Yubico. Och för att råda bot på problemet måste dagens lösenord dö, menar vd:n Stina Ehrensvärd..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Stina Ehrensvärd, Yubico

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yubicos, Stina, Ehrensvärd, drömmerom en , framtidutan , lösenord
Expressen - 22 jan 17 kl. 19:47

Stora bråket i TV4: "Skrämmer mig"

Det är hårda ord mellan deltagarna i söndagens "Farmen". Efter bråken vill Stina Johansson ha ut deltagaren Maria Settergren. – Det är helt oacceptabelt för mig, hennes beteende skrämmer mig.

YLE - 06 jan 16 kl. 14:01

Kaninerna gömmer sig under jord och i bilar när det är kallt

Kallt väder med lite snö passar inte kaninerna. För att klara sig i kylan gräver kaninerna bon djupt under jorden, gärna nära ett fjärrvärmerör. Vilda kaniner har det som allra svårast när det är riktigt kallt ute och dåligt med snö.

Expressen - 05 mar 15 kl. 13:03

Silver-Stina stoppas – kan inte tävla i Lahti

Stina Nilsson körde hem tre silvermedaljer i VM i Falun. Men hon kommer inte till start i världscupen i helgen, utan stoppas av sjukdom. – Ja, det stämmer.

YLE - 17 nov 15 kl. 11:37

Engblom-Colliander: Kårkulla glömmer etiken

Pargasbon Stina Engblom-Colliander är upprörd och också förtvivlad då hon får höra om vanvården och den psykiska misshandeln på Kårkulla i Pargas. Engblom-Colliander jobbade i nästan 30 år på Kårkulla, och då var etikfrågor viktiga, men hon tycker att de nu kommit i skymundan. - Både jag och min man Cornelius [Colliander], som sitter i Kårkullas styrelse, har påtalat etiken gång på gång.

Dalarnas tidningar - 05 jul 16 kl. 14:25

Kärlekssagan Faruk och Stina – vad har hänt sedan 2013?

Stina och Faruk är överens om att talesättet ”kärlek börjar alltid med bråk” väl stämmer in på dem. Efter vattenincidenten, en sen kväll efter stängning, så övergick hatet sakta men säkert till kärlek..

Expressen - 11 maj 17 kl. 19:21

Stina Nilsson kan skippa Tour de Ski

SKIDOR. Det är långt till Pyeongchang, Sydkorea och OS i februari. Men Stina Nilsson har redan börjat resan – och när hon väl kommer fram ska hon vara ett av Sveriges främsta guldhopp.

Expressen - 30 jul 18 kl. 07:03

Lotta, 13, offrade sig för lillasyster Stina, 11

Många år har gått. Men de anhörigas sorg och saknad är fortfarande stark. Och poliserna som utredde brotten glömmer dem aldrig.

Världen Idag - 15 okt 13 kl. 00:00

De drömmer om världens frälsning

I frikyrkotäta Habo fick Hanna en kristen uppväxt inom pingstkyrkan. Hon lämnade aldrig tron och slutade aldrig att gå i kyrkan.? Men, säger hon dröjande.

UNT - 18 feb 14 kl. 08:57

24UNT: Ståplats: Drömmer om eget omklädningsrum

Almtunas hockeydamer körde över Södertälje i den första matchen i allettan. Om det fortsätter på det här viset spelar Uppsalalaget i landets högsta serie nästa år. Stina Nohldén gästar Ståplats och snackar damhockey..

DalaDemokraten - 21 nov 14 kl. 21:02

Här bestämmer ungdomarna

– Vi önskar att vi fick ha öppet även på fredagarna, säger Hanna Päckos och Stina Eriksson ungdomsledarna på gården, i alla fall varannan för behovet finns verkligen. Här ute har de inte mycket annat att göra. Ska de till Falun och Lugnet där många aktiviteter finns så måste alltid föräldrar eller bekanta ställa upp och skjutsa..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 5 timmar sedan

Därför är det livsfarligt med stillasittande på jobbet

Nästan varannan anställd i Sverige har ett stillasittande arbete. Kvinnor rör sig betydligt mindre än män under arbetsdagen, visar en kartläggning..

Nyteknik - Igår: 16:09

Centern vill skynda på grönare flyg

Flyget måste betala mer för sin klimatpåverkan, anser Centerpartiet. Bland annat borde även flygresor till och från EU ingå i systemet med utsläppsrätter..

Nyteknik - Igår: 15:30

Skandinaviens äldsta mänskliga dna funnet – på tiotusenårigt tuggummi

Forskare vid Stockholms universitet har lyckats hitta 10 000-årigt mänskligt dna på tuggade klumpar av björkkåda..

Nyteknik - Igår: 14:22

Svenska helikoptrar ska släcka EU-bränder

Sverige ställer upp med sex helikoptrar för att släcka skogsbränder i andra EU-länder..

Nyteknik - Igår: 14:14

Ny behandling ska hjälpa barn med blodcancer

Barn och unga med akut lymfatisk leukemi, en speciell form av blodcancer, kommer att kunna få en helt ny typ av behandling, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Nyteknik - Igår: 13:50

”Vi kräver bättre skydd mot cyberhot”

DEBATT. Vaga samordningsinsatser räcker inte för att garantera cybersäkerhet. Det behövs konkreta åtgärder för att skydda medborgare från digitala hot, skriver Piratpartiets EU-kandidater Katarina Stensson och Maj Stenmark..

Nyteknik - Igår: 12:49

Ny studie får oss att undra: Hade dinosaurier klackskor?

Är det möjligt att det var en dinosaurie på 24 ton som startade det högklackade modet redan för 170 miljoner år sedan?.

Nyteknik - Igår: 11:50

Nya ”solcells”-elbilen utlovar lång räckvidd och kort laddtid

Effektiva navmotorer och solpaneler ska ge Lightyear One en räckvidd på 80 mil, påstår den nederländska uppstickaren..

Nyteknik - Igår: 11:10

Testet avslöjar: De delade fordonen är bakteriehärdar

Hyrbilar, fordon för bildelning och taxis svabbades efter bakterier. På den värsta beröringsytan räknade labbet som mest till fem miljoner bakterier – att jämföra med snittet 171 för toaletter..

Nyteknik - I förrgår: 10:32

Motorolas vikbara mobil skiljer sig helt från konkurrenterna

Lenovo utvecklar en vikbar mobil under det klassiska varumärket Motorola Razr. Den påminner mer om de klassiska vikmobilerna än om Samsung och Huaweis uppvikbara jätteskärmar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.