DN > Opinion

Wednesday, 22 May, 13:06

DN - 18 apr 19 kl. 05:30

Tystnad är Strandhälls offentlighetsprincipDN 18/4 2019. Först bytte Annika Strandhäll ut chefen för försäkringskassan av valtaktiska skäl. Sedan försökte Regeringskansliet strypa informationsflödet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Strandhälls, Annika Strandhäll, Försäkringskassan, Regeringskansliet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tystnadär , Strandhälls, offentlighetsprincip
DalaDemokraten - 31 maj 16 kl. 07:00

Strandhälls sjukskatt drabbar de mest utsatta

Samhällets allra mest utsatta, som långtidsarbetslösa och nyanlända, kommer att få det ännu svårare att komma in i arbete och samhällsgemenskap. Det blir den garanterade effekten av socialförsäkringsminister Annika Strandhälls planer att låta arbetsgivarna medfinansiera långtidssjukskrivningar..

Expressen - 25 jan 17 kl. 07:56

Strandhälls hälsning efter Haffos påhopp

Delmon Haffo (M) försvann ut ur politiken efter att ha kallat socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) för hora. Nu är han tillbaka på Twitter - och den gamla stridsyxan har begravts. ”Hej Delmon, välkommen tillbaks i debatten.

Regeringen - 06 nov 17 kl. 08:00

Strandhälls sjukvårdsturné stannar i Växjö och Ljungby

Onsdagen den 8 november besöker socialminister Annika Strandhäll Växjö och Ljungby för att göra verksamhetsbesök, bland annat på Ljungby lasarett och Campushälsan i Växjö. Hon inledningstalar också på Primärvårdens dag. Besöken är en del av en turné för en trygg och modern sjukvård, som Strandhäll genomför under hösten..

Världen Idag - 19 feb 19 kl. 10:58

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) efter att Strandhäll i princip jämfört Ungerns familjepolitik med Nazityskland..

Dalarnas tidningar - 24 mar 16 kl. 12:59

LEDARE: Strandhälls idéer luktar fondsocialism

Socialdemokraterna talar återigen om ekonomisk demokrati. Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) ingår i en arbetsgrupp som föreslår att löntagarägda företag ska gynnas i offentliga upphandlingar..

SvD - 17 nov 16 kl. 16:19

Strandhälls svar på Facebook: "Vi har alla ett ansvar"

”Vi måste ha en god samtalston. Vi har alla ett ansvar för vilken nivå vi sätter.” Så kommenterar Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) att den moderate politikern Delmon Haffo kallat henne för ”hora” i en webb-tv-sändning..

DN - 17 nov 16 kl. 18:48

Bråket började efter Strandhälls inlägg på Facebook

Delmon Haffo har redan tidigare varit i blåsväder när det gäller Annika Strandhäll. Bråket mellan de båda började den 9 november..

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 05:00

Sonesson: Stoppa Strandhälls klåfingriga snusreglering

Regeringen, med socialminister Annika Strandhäll (S) i spetsen, vill förbjuda snusare att själva ta en dosa ur kylen, lägga på disken och sedan betala. Snuset måste placeras bakom kassan och det kräver kostsamma förändringar. Om förslaget blir verklighet läggs en tung börda på landets småhandlare och bensinstationer..

Expressen - 22 jan 19 kl. 19:08

Strandhälls besked: Då höjs pensionsåldrarna

Höjd pensionsålder närmar sig.Enligt uppgifter till Expressen kommer ett förslag läggas fram i dagarna.– Det ligger i närtid, säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll, S.

Sydsvenskan - 16 feb 19 kl. 14:22

Ungern markerar mot Strandhälls tweet

Ungerns utrikesdepartement har kallat upp Sveriges ambassadör efter att socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) på Twitter riktat kritik mot Ungerns familjepolitik. UD bekräftar att ambassadören i Budapest kallades upp med anledningen av tweeten.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Vänsterpartiet och Fi lever i förnekelse om hotet mot Europa

DN 21/5 2019. I förlängningen är det Vladimir Putin som avgör om EU behöver en stark armé. Att som V och Fi förneka hotet mot det demokratiska Europa är farligt önsketänkande.

DN - Igår: 16:41

Huawei är inget oskyldigt offer för Trump

DN 21/5 2019. USA trappar upp striden om Huawei. Kina förnekar att telekomjätten skulle vara kommunistregimens verktyg, men oron är befogad..

DN - I förrgår: 10:28

Erik Helmerson: En typisk SD-skandal

DN - I förrgår: 20:00

Idrottsrörelsen måste göra upp med sin giftiga kultur

DN 20/5 2019. Föräldraskap – ja, gott ledarskap överlag – är inte bara att engagera sig. Det handlar också om att förmå åsidosätta sig själv och se till barnens bästa..

DN - 19 maj 19 kl. 06:30

En ond clown tar över den danska valcirkusen

DN 19/5 2019. Rasmus Paludan, ledare för det danska extremistpartiet Stram kurs, bränner Koranen i invandrardominerade bostadsområden. Snart kan han sitta i folketinget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.