Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 19 May, 10:57

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:04

Dela citat eller utvalda texter på TwitterAtt dela ett citat eller en välskriven text på Twitter fångar fler ögon än att dela en länk. Det tror Twitter som nyligen köpt Highly. We are excited to welcome the Highly team to Twitter. Their expertise will accelerate our product and design thinking around making Twitter more conversational, berättar Twitter till Techcrunch. Highly kommer nu att stänga ned sin tjänst den 26 april.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Twitter, Highly, Techcrunch, Dela, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dela, citateller , utvalda, texter, Twitter
Sydsvenskan - 1 timme sedan

Långa väntetider till Malmös kontaktcenter – kommunen skapade gräddfil för speciellt utvalda

Kommunen skapade vip-kö för speciellt utvalda..

Alliansfritt Sverige - 25 maj 14 kl. 07:54

Delade ut flygblad med Reinfeldt-citat – polisanmäls av M

[caption id="attachment-35277" align="alignright" width="232"] Flygbladet teatergruppen delade ut. Notera hur det bara innehåller helt korrekta Reinfeldt-citat.
Klicka för förstoring.

Nyheter 24 - 03 okt 11 kl. 11:28

Grattis Zlatan, här är dina bästa citat


Sveriges största spelare är också landslagets största citatmaskin. STOCKHOLM. Påhopp på journalister och en grundmurad övertygelse om att han är bäst i världen.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 15 kl. 04:00

Vi, de utvalda

Vi satt hemma i hans lilla kök på Ethiopia Street i centrala Jerusalem när han sa det: ”You know, I have this republican on my inside, and I just can’t get rid of him.” Vi pratade om kärlek. Min vän Benjamin hade precis berättat om sin judiskortodoxa familjs historia, den där männen i en 300 år lång tradition alltid hade ägnat sig åt teologiska studier.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 11:20

Instagram vill öka engagemanget med en ny funktion där man kan dela andras inlägg

Instagrams saknar just nu den mest uppenbara funktionen med möjligheten att dela inlägg som man gör på Twitters med en retweet eller Facebooks med delknappar. Men det kommer att förändras inom kort. Instagram har börjat testa möjligheten dela andras offentliga post till sina egna anhängare via ”Stories,” Instagram håller på att testa en funktion där man skall kunna dela andras offentliga inlägg via Stories genom att trycka på den befintliga delningsknappen som används för att dela inlägget med vänner på Instagrams direktmeddelandefunktion.

IDG - 27 maj 16 kl. 14:57

"Vilka skräckexempel!" och "Det kryper i mig"– Läsarreaktionerna på Apples texter


Vår ursinniga text om Apples dåliga svenska texter väckte känslor hos er läsare. Här är några utvalda reaktioner..

Supermiljöbloggen - 27 apr 14 kl. 10:50

Veckans miljöcitat – om hippies, miljöfloskler och Hyckel Mountain

Mil­jö­ci­ta­ten du inte får missa. Här är veckans värsting­ar och visdomar. Varje vecka sägs och skrivs det otroligt mycket smarta saker i mil­jö­de­bat­ten.

Dagen - 18 apr 12 kl. 03:00

De vill jag dela Sverige med

Vem vill jag dela Sverige med?Nu är det ju inte något jag som avgör alldeles själv. Vi kan välja vilka vi vill umgås med.

IDG - 03 mar 14 kl. 15:13

Steam öppnar upp Familjedelning - dela spel med nära och kära

I september kickades betatestet av Steams Familjedelning igång för ett gäng utvalda spelare. De inbjudna kunde då dela vissa spel med familjemedlemmar och vänner på andra konton. Nu har detta betatest öppnats upp för alla Steamanvändare..

SvD - 28 aug 15 kl. 15:16

Millennium-debattens märkligaste citat

Har du svårt att följa med i bråken kring den nya Millennium-boken? Som en service till SvD:s läsare kommer här debaclet sammanfattat genom några utvalda nyckelmeningar..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 15:17

Egna talanger i Tres nya contentsatsning

Nu börjar företagen använda sin egna personal som influencers. Först ut är Tre som testar olika produkter, appar och tjänster. Tre lanserar konceptet Tre Testar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 01:51

Instagram uppdaterar populära funktionen

Instagram har idag släppt ännu en ny design på sin populära funktion Utforska. I fokus ligger IGTV och Shopping som båda fått en genväg högst upp i uUtforska-flödet. När du klickar på Shop får du upp rekommenderade produkter som du kan shoppa direkt i appen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 00:37

Vill du förstå vad AI är? Här är gratiskursen du inte får missa

Finska succékursen ”Elements of AI” som haft 150.000 deltagare har nu översatts till svenska. Kursen är grundläggande för att förstå artificiell intelligens.

Dagensanalys.se - I förrgår: 00:23

Här är alla vinnare i Strategy Awards 2019

Kategorierna i Strategy Awards skiljer sig från andra tävlingar genom att de utgår från syftet, eller den utmaning arbetet ska möta. Bidrag kan tävla i sju olika kategorier. Dessa är utformade för att – så långt det går – ställa likvärdigt analys- och insiktsarbete mot varandra i jurybedömningen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 23:52

Facebook ändrar algoritmen för nyhetsflödet

Snart kommer du att se en fråga om vem som är dina allra bästa vänner. Frågan som inte bara är kul att veta kommer även att påverka ditt nyhetsflöde. Facebook tweakar sin algoritm att prioritera nära vänner och länkar som du finner intressanta.

Dagensanalys.se - I förrgår: 23:37

TikTok toppar AppStore för femte kvartalet

Om du vill ha koll på vad som trendar i app-världen ska du läsa den här artikeln. För femte kvartalet i rad toppar TikTok AppStore för iOS. Men för Android är det andra appar som dominerar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:20

Globalt samarbete för att mäta rörlig bilder

Fyra JICar har gått samman för ett globalt samarbete att mäta rörliga bilder, och tillsammans skapa en internationell standard. JICarna är Barc (Indien), Médiamétrie (Frankrike), Numeris (Kanada) and Video Research (Japan) som tillsammans bildat Global Alliance for the Measurement of Media Audiences (Gamma). Gamma ska säkra ’video audience measurement’ och ta fram internationella mätregler.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:09

Selfies är ett tecken på gemenskap

Antalet inlägg med hashtagen #selfie närmar sig nu 400 miljoner på Instagram. Med andra ord – vi fotograferar oss själva mer än någonsin och trenden bara fortsätter. Här ger proffsfotografen Emma Svensson tips om hur du tar bästa selfien.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:26

Adobe blir bästis med Software AG

Adobe har nytt partnerskap med tyska Software AG. Syftet är att ge företagskunder möjlighet att samla kunddata från sina samtliga affärssystem, för att på så sätt kunna tillhandahålla bättre kundupplevelser. Under Adobe Summit i London, presenterade Adobe ett partnerskap med det globala it-företaget Software AG, som har kontor i Norden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:55

Life of Svea köper Nyheter24-Gruppen

Mediehuset Life of Svea köper sajterna Nyheter24, Modette, Blogg.se, Kwiss.me och Tyda.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.