UNT > Lokalt

Thursday, 18 April, 19:01

Liknande nyheter

Taggar: Sönderslagna, sparkcyklari , Fyrisån
Uppsalanyheter.se - 19 jun 14 kl. 03:30

Fyris tappade greppet på Uppsala Kurd

Herrtrean: Fyris hade kopplat ett rejält segergrepp på Uppsala Kurd i onsdagens derby på Stenhagens IP, men för att tala boxarspråk reste sig Kurd på "nio" och tog en poäng.Fyris hade kopplat ett rejält segergrepp på Uppsala Kurd i onsdagens derby på Stenhagens IP, men för att tala boxarspråk reste sig Kurd på "nio" och tog en poäng.   Formstarka Uppsala Kurd på väg uppåt i tabellen mot Fyris som är i akut behov av poäng, upplagt för en tuff match med andra ord.

Uppsalanyheter.se - 18 apr 14 kl. 03:04

Tung start på serien för Fyris

Herrtrean: Fyris åkte på sin andra raka förlust när man tog emot Sundbyberg på torsdagskvällen i herrtreans andra omgång. Fyris åkte på sin andra raka förlust när man tog emot Sundbyberg på torsdagskvällen i herrtreans andra omgång.   Efter en rejäl överkörning i första omgången av Vallentuna med 6-1 fanns det en hel del att bevisa, inte bara för lagets supportrar utan också för sig själva i laget.

Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 05:13

Fyris tappade tvåmålsledning

Herrtrean: Fyris såg ut att koppla greppet om Viksjö genom att göra två snabba mål i inledningen av bortamatchen på lördagen, men man bjöd in hemmalaget i matchen.Fyris såg ut att koppla greppet om Viksjö genom att göra två snabba mål i inledningen av bortamatchen på lördagen, men man bjöd in hemmalaget i matchen.   Publiken på Viksjövallen hann knappt sätta sig innan Fyris satte 1-0 genom Jasmin Svraka i sjunde minuten, bara två minuter senare utökade Fredrik Johansson till 2-0 och Fyris fick verkligen en riktigt bra start i matchen.

Uppsalanyheter.se - 02 aug 14 kl. 21:44

Poäng för Fyris och Uppsala Kurd

Herrtrean: Det blev oavgjort för Fyris mot Vallentuna och Uppsala Kurd bortabesegrade Österåker. Unik föll dock när herrtrean återstartade på lördagen.Det blev oavgjort för Fyris mot Vallentuna och Uppsala Kurd bortabesegrade Österåker.

Uppsalanyheter.se - 09 aug 14 kl. 22:08

Fyris tappade viktiga poäng i derbyt

Herrtrean: Fyris var på väg mot tre tunga och viktiga poäng mot Enköping i mälardalsderbyt på lördagen, men med sju minuter kvar kvitterade gästerna.Fyris var på väg mot tre tunga och viktiga poäng mot Enköping i mälardalsderbyt på lördagen, men med sju minuter kvar kvitterade gästerna.   Mälardalsderbyt mellan Fyris och Enköping var lite av karktären vinna eller försvinna när det gäller kampen om att klara nytt kontrakt i trean.

Uppsalanyheter.se - 25 aug 14 kl. 21:29

Fyris tar upp kampen med Uppsala Kurd

Herrtrean: Fyris som för närvarande ligger på nedflyttningsplats till fyran har efter helgens derbyseger mot Unik fått kontakt med bland annat Uppsala Kurd på rätt sida om strecket.Fyris som för närvarande ligger på nedflyttningsplats till fyran har efter helgens derbyseger mot Unik fått kontakt med bland annat Uppsala Kurd på rätt sida om strecket.   Fyris segrade i helgens derby mot redan nedflyttningsklara Unik med 4-1, redan efter sju minuters spel hade Filmon Gebru gjort två mål till sitt Fyris.

Uppsalanyheter.se - 17 maj 14 kl. 22:06

Mållöst för Fyris med en man kort

Herrtrean: Det blev mållöst i matchen mellan Fyris och Bele Barkarby på Stenhagens IP på lördagen.Det blev mållöst i matchen mellan Fyris och Bele Barkarby på Stenhagens IP på lördagen.   Fyris och Bele Barkarby spelade 0-0 på Stenhagens IP på lördagen, efter drygt 20 minuters spel tvingas Fyris att spela med en man mindre sedan Fredrik Morger tagit till ojusta medel för att få stopp på ett Bele Barkaby friläge.

Uppsalanyheter.se - 01 jun 14 kl. 03:24

Uniks genomklappning - kryss för Fyris

Herrtrean: Unik stod för en rejäl genomklappning i lördagens matchen mot serieledarna Vallentuna, och Fyris kryssade mot Täby.Unik stod för en rejäl genomklappning i lördagens matchen mot serieledarna Vallentuna, och Fyris kryssade mot Täby.   Lördagens mest anmärkningsvärda resultat hittar vi i herrtreans match mellan Vallentuna och Unik, uppsalalaget förlorade bortamötet i Vallentuna med hela 0-9.

Uppsalanyheter.se - 04 maj 15 kl. 01:32

Ny förlust för Fyris "nollade igen"

Herrfyran: Fyris har fått sämsta tänkbara start i division fyra efter förra säsongens degradering från trean. På söndag blev man nollade för andra matchen i rad.Fyris har fått sämsta tänkbara start i division fyra efter förra säsongens degradering från trean.

Uppsalanyheter.se - 07 jun 14 kl. 01:49

Fyris nollade av Älvsjö

Herrtrean: Fyris tog emot Älvsjö på Stenhagens IP på fredagen och föll med 0-2 efter ett mål i vardera halvlek av gästerna.Fyris tog emot Älvsjö på Stenhagens IP på fredagen och föll med 0-2 efter ett mål i vardera halvlek av gästerna.   Både fyris och Älvsjö var i stort behov av poäng för att inte fastna i den nedre regionen av herrtreans tabell.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Bil har voltat på E18

En bil har voltat på E18 strax väster om Enköping mellan Ullundatunneln och Frösvitunneln i riktning mot Västerås..

UNT - 15 minuter sedan

Se bilderna från årets påskäggsjakt

Påskkärringar, enhörningar och superhjätar med flera deltog under årets påskäggsorientering vid Uppsala slott..

UNT - 2 timmar sedan

Samarbete vid insatsen i Romberga

Vid onsdagens polisinsats i Romberga fick Enköpingspolisen bland annat förstärkning från Uppsala..

UNT - 2 timmar sedan

Många på jakt efter godis

På skärtorsdagen rusade massvis av barn runt Uppsala slott i vårsolen..

UNT - 4 timmar sedan

Fler elscootrar till Uppsala

Från och med den 19 april kan Uppsalas invånare samsas om ytterligare 100 elscootrar..

UNT - 5 timmar sedan

"Det var inget vi ville göra"

Avstängningen av parkeringen vid idrottsplanerna på Korsängsfältet ska vara tillfällig..

UNT - 6 timmar sedan

Varningen: låt bli att elda

Räddningstjänsterna i Uppsala län avråder nu från all eldning..

UNT - 7 timmar sedan

Direkt från den stora påskäggsorienteringen

Under skärtorsdagen förvandlas Uppsala slotts omgivningar till Blåkulla när mängder av påskkärringar och påskgubbar ger sig ut på påskäggsorientering..

UNT - 8 timmar sedan

Stal lotter för 67 000 kronor

En man åtalas för att vid upprepade tillfällen stulit lotter av en butik i Tierps kommun..

UNT - 11 timmar sedan

Trafikolycka på E4

En trafikolycka har ägt rum på E4 mellan trafikplats Björklinge och Trafikplats Fullerö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.