Expressen > Opinion

Wednesday, 22 May, 13:44

Expressen - 17 apr 19 kl. 17:50

Vad händer när Generation Soffpotatis fyller 65?Tänk om vi inte blir friskare och friskare bara för att vi lever längre. Tänk om 40-talisterna är ”peak äldrefriska”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Generation Soffpotatis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad händernär , Generation, Soffpotatis, fyller65
Expressen - 29 feb 16 kl. 15:12

Det här händer om du fyller år på skottdagen

6 355 personer fyller år på årets skottdag. Förblir de evigt unga – eller hur fungerar det egentligen när man bara fyller år "på riktigt" vart fjärde år? – De fyller år varje år, meddelar Annika Sköld, områdesansvarig på Skatteverket..

YLE - 01 maj 16 kl. 05:35

Nu kommer generation Z

Den generation som aldrig har upplevt tiden utan internet är i fokus. De är teknikkunniga, nyfikna och ständigt uppkopplade. De kallas generation Z.

Dagensanalys.se - 14 aug 17 kl. 13:56

5 Tips hur du kommunicerar via sociala medier med Generation Z

Förra året var för första gången som digital reklam gick om TV-reklamen. I år förväntas den trenden accelerera. Förra året omsatte Facebook över 26 miljarder dollar en ökning med 9 miljarder dollar jämfört med föregående år, siffror som översteg analytikernas förväntningar.

HBL - 11 jul 14 kl. 23:00

Den skeptiska generation X

De som är födda på 1960-talet tycks bära på en större oro över ekonomiska omvälvningar än andra, oberoende av sin privatekonomi.Pessimistiska framtidsutsikter har fått många att oroa sig både över sin personliga ekonomi och landets. Majoriteten har dessutom reagerat i praktiken genom att lägga undan pengar eller spendera dem mer varsamt.

Uppsalanyheter.se - 05 okt 16 kl. 04:45

Star for Life - "det handlar om att rädda livet på nästa generation"

I morgon kommer musikgalan "Marching for Love" till Uppsala, en musikalisk energikick utlovas men bakom galan handlar musiken om att göra skillnad på liv och död i Sydafrika. Vi träffade Ken Wennerholm från Triple & Touch som varit med sen starten för elva år sedan. I morgon kommer musikgalan "Marching for Love" till Uppsala, en musikalisk energikick utlovas men bakom galan handlar musiken om att göra skillnad på liv och död i Sydafrika.

UT - 08 apr 14 kl. 09:25

Märta Carlsson fyller hundra år i dag

Hundraåriga Märta Carlsson lyser som solen. Hon har just fått sitt åttonde barnbarnsbarn. Han ska heta Louie, har du hört så konstigt namn, säger hon och skrattar.

Dalarnas tidningar - 12 feb 11 kl. 09:31

Svenne Rubins fyller 30

[Falun] De kallar sig glesbygdsrockare och är inne på sin andra generation fans. I vår fyller Svenne Rubin 30 år och firar med jubileumsskiva och ett samarbete med PAIN. - Det är inte många band som fyller 30 så varför tysta ner det, säger Svenne Rubin..

Kristianstadsbladet - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generation

Hon kallas för "den nya Jennifer Lawrence". Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera.Shailene Woodley är den nya hippiestjärnan som Hollywood håller tummarna för.

Trelleborgs Allehanda - 01 maj 14 kl. 10:36

Shailene - idol för en ny generation

Hon kallas för "den nya Jennifer Lawrence". Privat klär hon sig i second hand-kläder och äter gärna lera.Shailene Woodley är den nya hippiestjärnan som Hollywood håller tummarna för.

Corren - 03 feb 13 kl. 19:15

Från soffpotatis till maratonlöpare

Författaren Martina Haag var en soffpotatis tills för fyra år sedan. Häromdagen sprang hon maraton i Marrakech och igår var hon i Linköping för att berätta hur löpning blivit hennes väg till bättre hälsa..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hur mycket mörkerkrafter är lagom, Busch Thor?

Lars Adaktussons ljusskygga agenda och extrema sällskap skapar en akut förtroendekris för Kristdemokraterna. Ebba Busch Thor har uppenbarligen inte koll på sin egen partiledning. .

Expressen - 7 timmar sedan

SM i dumsnålhet lurar bara väljarna

Partierna slår blå dunster i ögonen på väljarna när de låtsas som att Sverige inte ska behöva betala mer i EU-avgift efter Brexit. .

Expressen - 20 timmar sedan

Farligt att Sverige viker sig för Kina

Att böja sig för kinesiska kommunistpartiet är en farlig väg att gå..

Expressen - Igår: 17:20

SD:s politiska tafsande är ännu allvarligare

Sverigedemokraterna har händerna på fel ställen - även i Europaparlamentet..

Expressen - Igår: 07:55

Varning för fler Nya Karolinska ute i landet

Det byggs sjukhus som attan runtom i Sverige - men ingen har helhetsbilden. .

Expressen - I förrgår: 07:50

Högerpopulister till salu för rubler

Skandalen som skakar Österrike har allt: Smutsiga oligarkpengar, korrupta politiker och en buggad lyxvilla på Ibiza. .

Expressen - I förrgår: 17:50

Danmark har den plan för barnen som vi saknar

I Danmark har flera av de större städerna detaljerade handlingsplaner för återvändande barn till IS-terrorister. I Sverige lyser sådana planer med sin frånvaro..

Expressen - 18 maj 19 kl. 17:50

Var god välj: klimatkris eller migrationskaos

Kloka väljare oroar sig både för klimatet och för migrationen. Varför tvingar partierna oss att välja?.

Expressen - 17 maj 19 kl. 17:50

Låt inte politikerna slippa undan med hemliga listor

I stort är vi överens om att det är dåligt att dölja brister med falska fasader. Men när det kommer till utsatta områden vill vi gärna tänka att problemen överdrivs..

Expressen - 16 maj 19 kl. 17:50

”Alla vill ge EU mer makt, men de erkänner det inte”

Nästan alla svenska partier låter milt EU-skeptiska i valkampanjen. Men samtidigt har alla partier förslag om att flytta mer makt till Bryssel.- De medger inte att de vill flytta beslutandemakt till EU, säger EU-experten Ylva Nilsson i Ledarsnack..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.