Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 18:53

Expressen - Igår: 17:22

”Din son var beväpnad – han är skjuten och avliden”Eric Torell blev ihjälskjuten av polis samtidigt som hans pappa letade efter honom.Efter de 25 avlossade skotten gick den ovetande pappan fram till en patrull – då fick han beskedet.– Så kommer den andra polisen fram till mig och säger att, din son var beväpnad, han är skjuten och han är avliden, säger pappan i polisförhör..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Torell

Dela artikeln

285 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Din sonvar , beväpnadhan är , skjutenoch , avliden
Nyheter 24 - 20 feb 14 kl. 15:03

17-åring sköts ihjäl av polisen – "beväpnad" med Nintendo-kontrollVille gå med i militären

ATLANTA. Förra veckan sköts Christopher Roupe ihjäl i Atlanta. Polisen slog till mot huset för att gripa 17-åringens pappa som brutit mot en villkorlig frigivning.

YLE - 20 mar 16 kl. 06:00

Polisen sköt ihjäl beväpnad man

En man har blivit skjuten av polis i Mellersta Finland. Nödcentralen fick ett meddelande om en självdestruktiv beväpnad man i Urais nära Jyväskylä på lördag eftermiddag. Mannen rörde sig med bil och polisen hittade honom sittande i den på en skogsväg vid 18-tiden.

SvD - 31 aug 16 kl. 17:46

Beväpnad man skjuten av polis på gata på Söder

Polisen har skjutit en man i benet på Södermalm i Stockholm, rapporterar Aftonbladet. Enligt polisen var mannen beväpnad med kniv. Han misstänks för hot mot tjänsteman och brott mot knivlagen..

Skånskan - 08 mar 17 kl. 16:30

Beväpnad man gripen på campus i Östersund

Polisen har gripit en beväpnad person på Campusområdet i Östersund. Detta efter att med tungt beväpnad polis sökt igenom området under dagen. ERWP.

Uppsalanyheter.se - 23 dec 14 kl. 06:56

Beväpnad man rånade bensinmack

En beväpnad man rånade bensinmacken Shell i Fålhagen vid 22-tiden på måndagskvällen, trots en större polisnsats är ingen gripen.En beväpnad man rånade bensinmacken Shell i Fålhagen vid 22-tiden på måndagskvällen, trots en större polisnsats är ingen gripen.   Det var vid 22-tiden som en beväpnad man stegande in på Shellmacken i Fålhagen.

Nyhetskanalen - 09 nov 12 kl. 10:32

Polisjakt på beväpnad man i Köpenhamn avblåst

Polisen i Köpenhamn jagar en beväpnad man. Mannen har setts i Köpenhamns centrum. En större polisstyrka har satts in i jakten uppger vakthavande befäl.

YLE - 24 mar 15 kl. 15:27

Beväpnad man greps efter belägring utanför Björneborg

Polisen har gripit en beväpnad man som förskansade sig i en privatbostad utanför Björneborg tidigare i dag. Mannen var beväpnad med ett handeldvapen och en teleskopbatong. Polisen löste situationen genom att prata med mannen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polispådrag söker beväpnad man

Tungt beväpnad polis samlades på onsdagseftermiddagen kring Dammsvedjan i Borås sedan flera vittnen slag larm om att en beväpnad man gått in i en fastighet. Även en förhandlare har kallats till platsen, skriver Borås Tidning. Vid 16.

Expressen - 28 jul 14 kl. 11:55

Tungt beväpnad polis på Centralen i Oslo

Polisen i Norge är återigen tungt beväpnad. Centralstationen i Oslo bevakas just nu av tungt beväpnad polis..

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 15 kl. 15:26

Stor polisinsats efter uppgift om beväpnad elev på skola

Polisen fick idag uppgifter om att det kunde finnas en beväpnad elev på Antonskolan i Kristianstad. 
Efter en stor polisinsats har ingen beväpnad person påträffats.  .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Därför började det brinna i Notre-Damekatedralen

En kortslutning tros var orsaken till branden i Notre Dame, säger en polis med insyn i utredningen till franska medier..

Expressen - 15 minuter sedan

Våldsam brand i villa – spridningsrisk

En våldsam brand har utbrutit i en villa på en mindre ort i Götene kommun.– Lågorna gick i detta nu igenom taket på andra våningen. Vi släpper huset och skyddar angränsande byggnader som ligger 8-10 meter därifrån, säger Tony Engdahl, stabsbrandmästare..

Expressen - 45 minuter sedan

Villa i södra Göteborg brinner

Det har börjat brinna i en villa i Hovås i södra Göteborg.– Det är en utvecklad brand och vi har skickat ett antal bilar, säger Åsa Asperud, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Stor-Göteborg..

Expressen - 45 minuter sedan

Elevernas lösning på den pinsamma gympaduschen

Omklädningsrummet beskrivs ofta som skolans mest otrygga plats. Nu har ett gäng elever på en skola i Bromölla startat en namninsamling för att lösa problemet. Deras förhoppning är att alla ska kunna duscha utan problem efter gympan.

Expressen - 1 timme sedan

Viktigaste frågorna som avgör EU-valet

Frågorna som traditionellt varit viktiga för EU – som jordbruk och frihandel – är som bortblåsta hos väljarna inför det kommande EU-valet. I stället är det migration och asylpolitik samt klimat- och miljö de frågor väljarna bryr sig om, visar en undersökning från Demoskop/Expressen. – En spegel av inrikespolitiken, säger Peter Santesson, analyschef på Demoskop.

Expressen - 1 timme sedan

Bil och cyklist i krock – ambulans på väg

En bil och en cyklist har krockat mitt i Halmstad.Skadeläget är oklart.Polis och ambulans är på väg till platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Ambassaden på plats vid Louises bröllop

Nu närmar sig bröllopet för Louise Johansson, 32 och den malaysiska kronprinsen.Vid fredagens ceremoni väntas omkring 300 gäster – varav en är Sveriges ambassadör till Malaysia, Dag Juhlin-Dannfelt.– Ambassadören har blivit inbjuden till bröllopet i sin roll som representant för Sverige och kommer att närvara, bekräftar Sofia Nahringbauer vid UD:s presstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna sökte kärleken – åtalas för olaga förföljelse

Den 47-åriga kvinnan var förblindad av kärlek och förföljde en jämnårig man på både jobbet och andra platser.Vid något tillfälle frågade hon andra hur man skulle fria. Vid ett annat begav hon sig till en resebyrå och frågade om en bröllopsresa till ett romantiskt ställe.

Expressen - 1 timme sedan

Mopedförare föll – och misshandlade

En person har gripits efter att ha ramlat av en moped och sedan närmast gått bärsärkagång i Åmål.Vittnen lyckades brotta ner mannen innan polis kunde gripa honom..

Expressen - 1 timme sedan

Flera fordon inblandade i olycka – trafiken leds om

Två personbilar har krockat på E6 utanför Ängelholm. Olyckan inträffade vid klockan 16:16 på torsdagen. Ett körfält är avstängt och trafiken leds om.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.