FriaTider > Nyheter

Thursday, 18 April, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: Lamotte, Feminister, försöker, polisanmälamig för att jag , stoppade, sextrakasserier av 14-årig flicka
Dagens Media - 24 sep 13 kl. 16:53

Bingo Rimér söker "mulliga feminister"

Tillsammans med den sexistanklagade skateboardåkaren Kevin Bäckström driver fotografen Bingo Rimér med feminister. Nu söker flickfotografen "slanka heta chicks" och "mulliga feminister"..

Nyheter 24 - 24 sep 13 kl. 12:42

Skandalstjärnan och Bingo går ihop ? söker "mulliga feminister"Bäckströms skandaler

STOCKHOLM. Den skandalomsusade snowboardstjärnan Kevin Bäckström i samarbete med kändis- och flickfotografen Bingo Rimér. Många anade att resultatet kunde bli naket.

SVT Debatt - 24 jan 14 kl. 11:11

Feminister måste enas kring aborträtten

FEMINISM I flera europeiska länder vill man skärpa reglerna för abort. Feminister måste därför enas och mobilisera mot konservatism, kyrka och högerextremism.  Vissa undrar om feminismen spårat ur.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Feminister slår tillbaka mot SDU: "Vi förkastar nationalismen" "Ett bevis på att vi inte lärt oss någonting"

STOCKHOLM. I veckan publicerade Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, en omtalad och kritiserad film i svallvågorna efter EU-valet. Förbundsordföranden Gustav Kasselstrand och flera andra från SDU pratade om hur "Europa blöder" och hyllade nationalismen.

GöteborgsPosten - 03 okt 13 kl. 08:45

Rosaklädda statyer polisanmälda

Krister Maconi (SD) har polisanmält Unga Feminister efter deras klädaktion..

GöteborgsPosten - 19 nov 17 kl. 21:27

Sveriges första surrogatagentur polisanmäld

Nyligen blev Sveriges första surrogatagentur polisanmäld av Sveriges kvinnolobby som anser att de sysslar med människohandel. Den internationella debatten ser annorlunda ut. – Det är bara i Skandinavien som feminister för denna typ av diskussion, säger Sam Everingham, surrogatförespråkare från Australien..

Aftonbladet - 24 sep 13 kl. 15:52

Bingo Rimér söker ?mulliga feminister?

Fotografen upprör i sociala medier när han letar efter ?slanka snygga tjejer? och några ?

YLE - 03 jul 17 kl. 16:45

Matti Nykänen dragplåster under Jakobs dagar - finlandssvenska feminister besvikna

Ett av affischnamnen vid årets upplaga av Jakobs dagar är Matti Nykänen. - I mina ögon känns det fel att en sådan person lyfts fram utan att det ifrågasätts i högre grad, säger Malin Kock Hansen som uppmärksammat detta på finlandssvenska feministers facebooksida. I år går Jakobs dagar i Jakobstad av stapeln mellan 16 och 23 juli.

Nyheter 24 - 09 jun 12 kl. 14:03

Feminister attackerades och sextrakasserades


Vakterna som skulle skydda de kvinnliga demonstranterna överrumplades av arga män som slog och trakasserade kvinnorna sexuellt. KAIRO. Hundratals manliga motdemonstranter gick till attack mot  kvinnor som marscherade i egyptiska Kairo för att få ett slut på sexuella övergrepp och kränkanden.

Expressen - 13 jun 14 kl. 05:59

Feminister är vi allihopa

När politikens mittzon befolkas av två trötta skuggboxande jättar, M och S, är det inte konstigt att svenskarna söker mer spännande alternativ. Ett sådant har de funnit i Feministiskt initiativ..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.