DN > Nyheter

Sunday, 21 April, 06:40

DN - 17 apr 19 kl. 15:00

”SD raderar kritiska inlägg på Facebook”Bryter mot löfte att vanliga människor ska få göra sina röster hörda..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD raderar, kritiska, inlägg, Facebook
DN - 18 dec 12 kl. 23:44

Kritiska inlägg om Instagrams bildpolicy

Fotodelningstjänsten Instagram råkade ut för ett bakslag på tisdagen efter beslutet om en ny policy som ger företaget och dess ägare Facebook rätt att fritt förfoga över användarnas bilder i reklamsyfte på internet utan att betala någon ersättning..

SvD - 18 dec 12 kl. 23:32

Kritiska inlägg om ny bildpolicy

Bildtjänsten Instagram kritiseras efter beslutet om en ny policy som ger företaget och dess ägare Facebook rätt att fritt förfoga över användarnas bilder i reklamsyfte på internet utan att betala ersättning..

DN - 24 sep 18 kl. 05:00

”Migrationsministern raderar kritiker på Facebook”

Många använder migrationsminister Heléne Fritzons Facebook-sida för att peka på oegentligheter i migrationsärenden. Trots att tonen är saklig och lågmäld blockeras nu alla kritiska inlägg, skriver läsaren Ingela Bergström..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Riksdagsledamoten till attack mot polisens inlägg: "Absurd och ignorant syn"

Polisen skriver i ett Facebookinlägg om vilka tecken föräldrar ska ha koll på som kan tyda på att deras barn sysslar med graffiti.De nämner bland annat att barnet har skisser på papper och bilder på graffitimålningar i mobilen.Bildkälla: Faksimil/Facebook
Dinamarca reagerar starkt
Det här fick Vänsterpartiets Rossana Dinamarca att reagera.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 16:00

Nu stoppar Facebook och Twitter övervakningen

Vi rapporterade igår om att Facebook och Twitter gett Geofeedia, ett övervakningsverktyg för inlägg på sociala medier, tillgång till deras databaser. Efter avslöjanden från ACLU (American Civil Liberties Union) att Geofeedia erbjudit sina tjänster till polisen och dessutom varit sponsrat av CIA så avslutar de tre stora sociala nätverken Geofeedias tillgång helt. Läs mer: Så här enkelt är det för stater och företag att hålla koll på oss – via våra inlägg på sociala medier ”Baserat på informationen i ACLU’s rapport så har vi bestämt att stänga av Geofeedias kommersiella tillgång till Twitters data med omedelbar verkan”, skriver Twitter själva i ett inlägg.

Dagensanalys.se - 09 apr 18 kl. 13:55

Facebook vill stoppa fula valkampanjer

Facebook kommer nu att börja märka alla politiska och annonser och åsikter som annonseras och visa vem det är som har betalat för dem, det kommer att kräva alla som vill annonsera om politik eller åsikter måste verifiera deras identitet och plats. Facebook vill troligen få bukt med problem med ”köpta” valkampanjer och falsk propaganda genom att det skall vara tydligt vem som betalar för inlägget. Facebook säger att den nya märkningen kommer att visas på annonser senare under våren.

Dagensanalys.se - 28 feb 19 kl. 12:49

Facebook vill locka tv-annonsörer med Showcase

Facebook vill närma sig tv-annonsörer med förbokning av reklam i upp till ett år. Programmet heter Facebook Showcase. Annonsörer kan förboka annonsplatser i premium-innehåll för video upp till ett år i förväg.

Dagensanalys.se - 13 mar 19 kl. 09:00

Facebook uppdaterar sin annonsplattform med nya mätvärden

Facebook vill förbättra sin annonsplattform och uppdaterar med tre nya mätvärden. Samtidigt passar de på att ta bort mätvärden som inte används så ofta och förändrar hur de beräknar räckvidd. Förbättrar hur de mäter relevans Nuvarande mätvärdet Relevance Score ger annonsörer insikt i hur relevant en annons är för den specifika målgruppen.

Dagensanalys.se - 02 mar 19 kl. 18:49

Facebook flyttar din budget till kampanjnivå

Facebook flyttar budget till kampanjnivån för annonskonton start i september. Den här förändringen är en del av en större plan för att hjälpa annonsörer att mer effektivt spendera sin budget. Här är förändringarna: Du kan ange en huvudkampanjbudget för alla dina Ad Set och Facebook kommer att fördela den budgeten automatiskt och kontinuerligt i realtid till dina bäst fungerande Ad Set.

Dagensanalys.se - 22 feb 19 kl. 17:51

Facebook lägger ned sin research-app Onavo

Redan i augusti förra året valde Facebook att ta bort sin reserach-app Onavo från iOS appbutik. Nu plockas samma app bort även från Google Playbutik för Android. Onavo-appen marknadsfördes som en vanlig VPN-app som används för att omdirigera trafik för att undvika granskning från tredje part.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Målrikaste slutspelet på över tio år

”Vill du se mål, gå på hockey!” Den gamla devisen har varit sann under årets slutspel som hittills varit det målrikaste sedan 2008, visar statistik från SHL. Samtidigt har effektiviteten i numerärt överläge visat sig vara lika avgörande som i grundserien..

DN - 1 timme sedan

”Bygg operahus och Nobel Center på Loudden”

Skrota planerna på bostäder på den förgiftade marken..

DN - 1 timme sedan

Strider i Tripoli – flygplatsen stängs

Raket- och artillerield samt ett flertal explosioner har under tidiga natten mot söndag hörts i Libyens huvudstad Tripoli..

DN - 8 timmar sedan

Kina till nytt angrepp mot svensk aktivist

Kina gick i helgen åter till angrepp mot den svenske människorättsaktivisten Peter Dahlin som 2016 deporterades från Kina efter ett framtvingat ”erkännande” i tv. Enligt Hongkongtidningen South China Morning Post är angreppet ett led i en kampanj mot ”utländsk infiltration”..

DN - 8 timmar sedan

Omar al-Bashir utreds för väskor med pengar

Sudans riksåklagare har inlett en utredning mot den avsatte presidenten Omar al-Bashir. Misstankarna mot honom uppges handla om penningtvätt – då resväskor fyllda med kontanter ska ha hittats i hans hem..

DN - 9 timmar sedan

Person funnen död i vattnet i Stockholm

En person har hittats död i vattnet vid Skanstull i Stockholm. Enligt polisen låg kroppen nära strandlinjen när den upptäcktes..

DN - 11 timmar sedan

”Alla påminns om vad som står på spel”

Katrin Marçal: Konflikten på Nordirland handlar om klass och religion..

DN - 12 timmar sedan

HV71 förstärker offensiven med kanadensare

I dag blev det klart att den kanadensiske forwarden Anthony Camara spelar i HV71 nästa säsong. Han kommer senast från spel i tyska Iserlohn Roosters. – En hårt jobbande forward med näsa för målet, säger HV71:s sportchef Johan Hult i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.