DN > Inrikes

Sunday, 21 April, 07:02

DN - 17 apr 19 kl. 14:52

Högtflygande planer i ny branschDrönare är inte bara en populär hobbyleksak längre, de senaste två åren har de också blivit ett allt viktigare arbetsredskap inom flera branscher. Drönarbolaget är verksamma inom jordbruk och industri och utforskar ständigt nya möjligheter. – Drönare kan göra många jobb både säkrare och effektivare, säger Niclas Bankert, en av grundarna till Drönarbolaget..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Niclas Bankert, Drönarbolaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtflygande, planeri ny , bransch
Sydsvenskan - 13 apr 13 kl. 06:30

Högtflygande planer på ryska Marsresor

Rysslands president Vladimir Putin har presenterat landets ambitiösa planer för rymden. Det handlar om ett helt nytt rymdcenter i ryska Fjärran östern och bemannade månfärder..

SmålandsPosten - 28 dec 18 kl. 08:19

Högtflygande planer slutade med kraschlandning

Växjöbaserade Nobis Air presenterade storslagna planer på flygförbindelser till Oslo och Stockholm Arlanda från Småland Airport. Efter hand uppdagades dock tveksamheter kring bolagets kapital och planerna hann aldrig landa innan de lades ner sedan bolaget synats i sömmarna..

NSD - 27 jan 19 kl. 06:00

Försvaret stoppar alltför högtflygande planer

Försvarets intressen begränsar alltför högt flygande planer för Luleå centrum..

Dagens PS - 17 okt 16 kl. 08:58

IT-jättens oväntade comeback? Satsar allt i hajpad bransch

Kommer du ihåg IBM? Det är klart du gör men det kanske var länge sen du såg företaget som en av spelarna på konsumentmarknaden med en kommersiell produkt som kan slåss med de andra giganterna i Silicon Valley? Det ska det bli ändring på nu.

NSD - 19 okt 17 kl. 21:03

Skisser: Högtflygande byggplaner för Mjölkudden

Högtflygande planer finns för Mjölkuddens centrum..

NSD - 17 jan 13 kl. 05:49

Högtflygande planer

Än vet ingen när Norrbotniabanan byggs. Eller hur den dras. Men Luleå kommun börjar redan nu planera för ett stort resecentrum i anslutning till Luleå flygplats.

Expressen - 03 apr 13 kl. 11:51

Dennis högtflygande planer kraschlandade

Helsingborg. Företagaren Dennis Nörgaard Hansen, 33, i Helsingborg är arg och besviken. Han ville ha en helikopter för sina affärsresor - men skatteverket tyckte flygning var en hobby och taxerade upp honom.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 13 kl. 07:37

Sarah - en tjej med högtflygande planer

Familjen Mårts är välkända handlare i Kristinehamn, men dottern Sarah har siktat högre. Åtminstone altitudmässigt. I fredags tog hon studenten från naturprogrammet med trafikflygförarinriktning..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jul 13 kl. 10:12

Högtflygande planer med Sommarpiloterna

Ingenting händer i Åmål. En vanlig åsikt bland ungdomarna. Men kanske blir det snart ändring på det.

Dagens Media - 13 sep 13 kl. 15:34

Disney i högtflygande planer

Disney och SAS samarbetar i lanseringen av den kommande filmen "Flygplan"..

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Urspårade tåget i Ånge var radiostyrt

Nu förbereds bärgning av loket till det 500 ton tunga godståg som riskerade att rasa ner på de kringliggande bostadshusen efter en olycka i centrala Ånge på långfredagen..

DN - 15 minuter sedan

Attentat mot kyrkor på Sri Lanka

Två kyrkor i Sri Lanka har på söndagen utsatts för bombattentat, rapporterar Reuters och BBC..

DN - 7 timmar sedan

Makthavare i Algeriet under utredning

Algeriets tidigare premiärminister Ahmed Ouyahia och nuvarande finansminister Mohamed Loukal har ombetts att infinna sig i en domstol. De båda ministrarna, som arbetade under den nyligen avsatte presidenten Abdelaziz Bouteflika, utreds för att ha slösat med offentliga medel, enligt statlig tv..

DN - 9 timmar sedan

1.200 fuskare avstängda i ”Fortnite”-VM

Just nu pågår det öppna kvalet till VM i det populära battle royale-spelet ”Fortnite”. Efter den första veckan har över 1.200 spelare fått sina konton avstängda på grund av fusk och företaget Epic games har tagit tillbaka prispengar från över 200 spelare, enligt Polygon..

DN - 12 timmar sedan

Häktade svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den i Ecuador häktade svensken gick på lördagen ut i ett öppet brev till Utrikesdepartementet där man kräver att UD agerar mot myndigheterna i Ecuador. – Det är inte rimligt att en svensk medborgare ska behandlas på det sättet som vår son har blivit behandlad, säger pappan Dag Gustafsson..

DN - 12 timmar sedan

Kort men kärleksfull påskledighet för Dick Axelsson

Djurgårdens Dick Axelsson har firat påsk – i en dag. – Långfredagen är ju inte så kort så det var rätt dag att vara ledig på, säger han med ett skratt. – Jag har haft några kärleksfulla timmar med familjen, så nu är jag redo.

DN - 14 timmar sedan

Flera döda i attack mot departement i Kabul

En kraftig explosion följd av skottlossning har rapporterats från kommunikationsdepartementet i Afghanistans huvudstad Kabul..

DN - 15 timmar sedan

Nya demonstrationer i Paris – minst 120 gripna

Polis har frihetsberövat minst 126 personer i samband med gula västarna-demonstrationer i Paris på lördagen. Myndigheter har varnat för att dagen kunde bli våldsam, då många fransmän upprörts över miljardärers frikostiga donationer till återuppbyggandet av Notre-Dame..

DN - 16 timmar sedan

Hanna Ardéhn från ”Störst av allt”: Det känns obegripligt

Hanna Ardéhns rollprestation som den mordanklagade överklasstjejen Maja i Netflix-serien ”Störst av allt” har beskrivits som årets brakgenombrott. ”Jag dras till det mörka som finns hos människor,” säger hon..

DN - 17 timmar sedan

Kosovo hämtar hem IS-familjer

En grupp på över 100 personer, bland dem fyra män som stridit för terrorgruppen IS, har hämtats hem till Kosovo från Syrien. Alla medborgare i Kosovo ska hämtas hem, lovar landets justitieminister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.