SVT > Ekonomi

Sunday, 19 May, 10:46

SVT - 17 apr 19 kl. 10:19

Starkt kvartal av Ericsson – går bra i Nordamerika och AsienMed draghjälp från Nordamerika hamnade telekomtillverkaren Ericssons vinst för årets första kvartal klart över marknadens förväntningar. Aktien steg omedelbart när börsen öppnade på onsdagen. Samtidigt rucker en miljardsmäll för tidigare korruptionsförsyndelser allt närmare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ericsson, Nordamerika, Asien, Ericssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starkt, kvartalav , Ericsson, går, brai , Nordamerikaoch , Asien
DI - 24 jul 18 kl. 07:00

Intrum: Starkt kvartal – goda möjligheter framöver

Förbättrat rörelseresultat – Rörelseresultatet exklusive engångsposter, jämförelsestörande poster och omvärderingar ökade till 1 195 miljoner kronor; en ökning med 20 % jämfört med förra året Starkt kvartal för portföljinvesteringar – Portföljinvesteringar uppgick till 2,4 miljarder kronor. Det redovisade värdet av portföljinvesteringar har ökat med 29 % sedan föregående år och avkastningen på portföljinvesteringar exklusive omvärderingar uppgick till 15 procent, samma nivå som Q1   Förbättrade kredithanteringsmarginaler – 28 %, en ökning från 25 % vid slutet av Q1 Fortsätter leverera på ökade synergimål – Synergivinster om 380 miljoner kronor per årsbasis har uppnåtts Starkt kassaflöde från den löpande verksamheten – 1,7 miljarder kro

IDG - 15 apr 11 kl. 03:38

Google visar upp starkt kvartal

Trots ökade kostnader visar Google upp ett starkt kvartal vad gäller både omsättning och intäkter..

IDG - 15 apr 11 kl. 03:38

Google visar upp starkt kvartal

Trots ökade kostnader visar Google upp ett starkt kvartal vad gäller både omsättning och intäkter..

E24 - 30 mar 12 kl. 08:08

Asien: avvaktande avslutning av starkt kvartal

Ett starkt kvartal fick en trevande avslutning med små indexrörelser kring nollstrecket. På bolagsfronten hade fastighetsjätten Sun Hung Kai en tung utveckling på fredagen sedan dess ordförande arresterats..

Sydsvenskan - 01 apr 15 kl. 15:20

Starkt kvartal för börsen

Stockholmsbörsen har ett historiskt starkt kvartal bakom sig, vilket fått en del bedömares varningsklockor att börja ringa.
Experter råder spararna att minska andelen aktier och placera i blandfonder för att stå bättre rustade om börsen vänder nedåt..

SvD - 01 apr 15 kl. 15:19

Starkt kvartal för börsen

Stockholmsbörsen har ett historiskt starkt kvartal bakom sig, vilket fått en del bedömares varningsklockor att börja ringa..

UNT - 01 apr 15 kl. 15:19

Starkt kvartal för börsen

Stockholmsbörsen har ett historiskt starkt kvartal bakom sig, vilket fått en del bedömares varningsklockor att börja ringa..

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 15 kl. 15:20

Starkt kvartal för börsen

Stockholmsbörsen har ett historiskt starkt kvartal bakom sig, vilket fått en del bedömares varningsklockor att börja ringa.
Experter råder spararna att minska andelen aktier och placera i blandfonder för att stå bättre rustade om börsen vänder nedåt..

DN - 01 apr 15 kl. 15:32

Starkt kvartal för börsen

Stockholmsbörsen har ett historiskt starkt kvartal bakom sig, vilket fått en del bedömares varningsklockor att börja ringa.Experter råder spararna att minska andelen aktier och placera i blandfonder för att stå bättre rustade om börsen vänder nedåt..

DI - 03 maj 16 kl. 19:32

Hufvudstaden fixade ännu ett starkt kvartal

Fastighetsbolaget Hufvudstaden hade ett nytt mycket starkt kvartal med rekordlåga vakanser och ökande hyresintäkter.Så småningom kommer bolaget även dra nytta av rekordlåga räntor..

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 17 kl. 10:03

HandelsbankdelÅr: ett starkt kvartal

Handelsbankens vd Anders Bouvin är nöjd med bankens kvartalsrapport som visar styrka på i stort sett alla områden. – Ett starkt kvartal med stabil resultatutveckling. De trender vi har sett under en period accentuerades under andra kvartalet.

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 20:49

Skattekonsulten: ”Fler kan flytta till Malta och Frankrike”

I torsdags skrev finansminister Magdalena Andersson (S) på ett nytt avtal med Portugal som sätter stopp för alla svenskar som bosätter sig i landet och tar ut sin tjänstepension skattefritt. – Jag har några kunder som är tveksamma till att fullfölja sina planer att flytta till Portugal, kommenterar skattekonsulten Göran Andersson..

SVT - I förrgår: 20:42

Ny undersökning: Allt fler unga sparar till pensionen

Unga sparar allt mer och lägger ett stort ansvar på sig själva vad gäller pensionen, visar en ny undersökning. – Vi ser att fler och fler unga sparar till pensionen, för att de känner att de behöver spara själva, säger Ulrik Hoffman, vd på Ungdomsbarometern som gjort undersökningen på uppdrag av Alecta..

SVT - 14 maj 19 kl. 08:20

Spionprogram upptäckt i Whatsapp

Användare av applikationen Whatsapp som gör det möjligt att ringa och skicka meddelanden kan ha blivit övervakade via ett spionprogram, skriver Financial Times..

SVT - 13 maj 19 kl. 18:11

Pristak för mobilsamtal mellan EU-länder

Från och med onsdag den 15 maj gäller ett nytt pristak för internationella samtal och sms inom EU. Taket ligger på högst 19 eurocent (2:05 kronor) per minut för samtal och 6 eurocent (0:65 kronor) per sms, skriver EU-kommissionen i ett pressmeddelande. Pristaket gäller avgiften exklusive moms..

SVT - 12 maj 19 kl. 14:23

Experternas spartips till unga

Vad ska unga tänka på när de ska börja spara? Tre experter ger sina bästa råd: Börja i tid, sätt upp ett mål och välj rätt sparform för att nå dit..

SVT - 12 maj 19 kl. 10:49

Börja spara i tid och bli rik – Alexander Norén förklarar ”snöbollseffekten”

Vad har mångmiljardären Warren Buffett och vetenskapsmannen Albert Einstein gemensamt? En förkärlek till ränta-på-ränta-effekten, eller ”snöbollseffekten” som den också kallas. Men hur funkar det?

SVT - 12 maj 19 kl. 10:47

Allt fler unga sparar till pensionen

Flera undersökningar visar på samma trend: Unga känner ett behov av att själva spara till pension och andra längre sparmål som att köpa egen bostad. Men många sparar på fel sätt, varnar experter..

SVT - 10 maj 19 kl. 22:31

Experterna: Så påverkas du av handelskriget

​Handelskriget mellan USA och Kina har redan sänkt Stockholmsbörsen och försvagat kronan. Om konflikten eskalerar hotas även jobb och tillväxt. Dessutom kommer många varor bli dyrare.

SVT - 10 maj 19 kl. 09:03

Stockholmsbörsen steg svagt vid öppnandet

När Stockholmsbörsen öppnade under fredagsmorgonen skedde det med en liten rörelse uppåt..

SVT - 09 maj 19 kl. 14:00

Svenska kronan fortsätter dala

Den svenska kronan fortsätter att sjunka jämfört med euron och dollarn. Det är tio år sedan kronan var så här svag mot euron..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.