DN > Inrikes

Thursday, 18 April, 18:21

Liknande nyheter

Taggar: Greta, Thunberginför , mötetmed , PåvenHan är en , väldigt viktig person
Expressen - 23 timmar sedan

Thunbergs möte med påven: Kort men lyckat

ROM. Kort men lyckat.Det blev mötet mellan påve Franciskus och Greta Thunberg.

Dagen - 15 apr 19 kl. 15:30

Påven och Greta möts i Vatikanen på onsdag

Nu har detaljerna kommit ut på vilket sätt mötet ska ske mellan påve Franciskus och klimataktivisten Greta Thunberg..

Dagen - 15 apr 19 kl. 15:30

Påven och Greta möts i Vatikanen på onsdag

Nu har detaljerna kommit ut på vilket sätt mötet ska ske mellan påve Franciskus och klimataktivisten Greta Thunberg..

Cornucopia - 30 dec 14 kl. 13:39

Den riktige (s)verigedemokraten: Ingvar Carlsson

Sverigedemokraternas invandringspolitik har tillämpats en gång, nämligen via Ingvar Carlsson-regimens sk Luciabeslutet 1989, då man stängde landets gränser. Fast beslutet var hårdare än (sd):s politik, då beslutet även innebar att alla redan anlända asylsökande skulle slängas ut ur landet.

Eftersom vi alla vet att om man vill föra (sd):s invandringspolitik så är man en rasist, så måste alltså Ingvar Carlsson och övriga personer i Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) i december 1989 vara rasister.

Dagens PS - 30 sep 17 kl. 08:46

Vägen till klockrikedom

Den 32-årige svensken vänder upp och ner på urindustrin. En rad unga entreprenörer har dykt upp på de årliga listorna över Sveriges rikaste personer. Här finns välkända namn som Spotifygrundaren Daniel Ek, Minecraftskaparen Markus ”Notch” Persson och Klarnagrundaren Sebastian Siemiatkowski.

YLE - 02 jun 14 kl. 04:53

Delade åsikter om hjärtkirurgin i fullmäktige

Frågan om hjärtkirurgins framtid vid Vasa centralsjukhus delar alltjämt ledamöterna i fullmäktige för Vasa sjukvårdsdistrikt. De som röstat för att bevara verksamheten vill att kampen går vidare och de som röstat för att lägga ner anser att det nu är hög tid att sätta lapp på luckan. I februari röstade fullmäktige för att bevara hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus, och en rundringning bland beslutsfattarna ger vid handen att många tänker likadant nu som då.

YLE - 04 feb 14 kl. 04:35

Hjärtkirurgin ser ut att bli kvar i Vasa

Hjärtkirurgin ser ut att bli kvar i Vasa. Bara två ledamöter i sjukvårdsdistriktets fullmäktige säger rakt ut att de vill lägga ner verksamheten. Det visar den kartläggning som Yle Österbotten har gjort.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 15:00

Filmfeber i Mellanskåne

MELLANSKÅNE Den 19 februari 1994 kunde Skånskan rapportera om något så ovanligt som en världspremiär i Svalöv. Det handlade om långfilmen ”Good Night Irene” som visades för första gången och fick ”smattrande applåder”.Filmen, regisserad av Stellan Olsson, var inspelad i Svalöv och Höganäs, och 14-årige Christian Görtz från Häljarp spelade en av huvudrollerna.

Skånskan - 19 dec 16 kl. 18:00

Tre utställningar avslutar jubileum

recension/litteratur KONST
25%, Aykan Safoglu, Krister Follin
Ystads Konstmuseum
Till och med 5 februari ERWP.fif(0)Den 9 mars fyllde Ystads konstmuseum 80 år och avslutar nu jubileumsåret med att visa tre sinsemellan mycket olika utställningar som alla är förankrade i museets egen konstsamling. På översta våningen visas 25% – en titel som syftar på att endast omkring 25% av de ca 700 konstverk som museet samlat på sig under decennierna skapats av kvinnliga konstnärer.

Skånskan - 08 feb 17 kl. 21:50

Äldre och yngre Barabor möttes

BARA Den yngre och äldre generationen Barabor möttes i Kuben på onsdagskvällen.
– Öppna Kuben på lördagarna någon gång. Ungdomarna vill ha någonstans att vara, föreslog en av mötesdeltagarna.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Just nu: Muellerrapporten har släppts

Den särskilde åklagaren Robert Muellers nära 400 sidor långa utredning om Rysslands inblandning i USA:s presidentval och eventuella kopplingar till Trumps kampanj har nu överlämnats till kongressen, och därmed även offentliggjorts för allmänheten..

DN - 2 timmar sedan

Boksvepet, vecka 16: Premiär för Judiska salongen och olycklig marknadsföring

DN Kultur samlar senaste nytt från litteraturvärlden..

DN - 2 timmar sedan

Malmö värvar danskt för tredje gången

På en vecka har SHL-klubben Malmö förstärkt truppen med tre danskar. Den här gången är det landslagsbacken Jesper Jensen Aabo som ansluter till klubben på ett tvåårskontrakt..

DN - 3 timmar sedan

Ancelotti: ”Vi måste spela med hjärta”

Carlo Ancelotti är en av världens bästa cuptränare med sina tre Champions Leaguetitlar. Nu måste hans Napoli vända ett tvåmålsunderläge mot Arsenal i Europa League för att ha fortsatt chans att ta den första europeiska cuptiteln sedan 1989. – Vi behöver mod, intelligens och hjärta, säger han inför kvällens match..

DN - 5 timmar sedan

Rättegången mot Kindberg skjuts upp

Rättegången mot Östersunds FK:s tidigare klubbordförande Daniel Kindberg och två andra män som misstänks för grov ekonomisk brottslighet skjuts upp, meddelar  Ångermanlands tingsrätt..

DN - 6 timmar sedan

Förutredning inledd om Erik Bengtzboes ersättningar

Åklagarmyndigheten kommer att öppna en förutredning gällande den moderate riksdagsledamoten Erik Bengtzboe. Detta efter att Aftonbladet kunnat avslöja att han, trots att han inte bodde där, varit skriven hos sin mamma och samtidigt plockat ut 158.000 kronor i ersättning från skattebetalarna.

DN - 6 timmar sedan

SD anmäler Strandhäll till KU efter DN:s avslöjande

Sverigedemokraterna anmäler socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) till konstitutionsutskottet.  Det sker efter DN:s avslöjande om att regeringskansliet försökt få Försäkringskassan att inte lämna ut uppgifter till journalister..

DN - 6 timmar sedan

Kursrekord för Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen slog nytt kursrekord på torsdagen när det breda indexet omxspi gick över den tidigare toppnivån..

DN - 6 timmar sedan

Vad vet du om ”den sista gentlemannen” Robert Redford?

Robert Redford Golden Globe-nominerades för sin roll i bioaktuella ”Den sista gentlemannen” där han spelar mot Sissy Spacek. Hur mycket vet du om den 82-åriga Hollywoodlegendaren som spelat i nästan lika många filmer?  .

DN - 6 timmar sedan

Man gripen med 15 liter bensin i katedral

En 37-årig man med bensindunkar, tändvätska och tändare greps på onsdagskvällen vid Saint Patrick-katedralen i New York. Hans avsikter är okända, men polisen gör kopplingar till måndagens brand i parisiska Notre-Dame..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.