DN > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 13:23

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för HandelsbankenHandelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Handelsbanken, Oktogonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slopad, vinstdelningtill , personalen, lyftför , Handelsbanken
SVT - 17 apr 19 kl. 10:22

Slopad vinstdelning lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

GöteborgsPosten - 17 apr 19 kl. 12:06

Slopad vinstdelning lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter mer än väntat..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 14:00

De nya lokalerna ska bli ett lyft för både personal och klienter.

Idag är första gången som allmänheten bjuds in till socialförvaltningens nya lokaler i Hörby. Säkerheten har stått i fokus när lokalerna har byggts, och de nya rummen ska höja kvalitén för både besökare och personal .Själva myndigheten flyttade in i lokalen redan i mars, men ikväll är första gången som allmänheten får en rundtur i de nya lokalerna.

SmålandsPosten - 27 mar 18 kl. 09:02

Länet: Ännu inget beslut om slopad karensdag

Trots tidigare positiva signaler från politiskt håll blev det inget beslut om slopad karensdag för personalen i Tingsryds kommun. Efter omröstning beslutade kommunstyrelsens politiker att återremittera ärendet..

VA - 17 apr 19 kl. 14:00

Kalldusch för Handelsbankens anställda: Årets vinstdelning slopas helt

Handelsbankens vinstandelsprogram Oktogonen har gjort bankens trotjänare till miljonärer. Men i år blir det inte några pengar - "...är en överraskning och kommer inte att uppskattas av SHB-personalen".

Barometern - 10 okt 13 kl. 11:08

Personalen slår bakut på boende

Soporna har inte tömts på en månad. En skrubb tjänar som personalutrymme. Missnöjet är stort bland personalen på korttidsboendet vid Solgläntan.

BT - 22 mar 14 kl. 08:59

Lyft fram hjältarna i sjukvården

Sedan 2006 har Västra Götalandsregionen tillförts sex miljarder kronor i nya intäkter tack vare hög sysselsättning och hög skattekraft i vår region. Ovanpå detta har den S-ledda regionen höjt skatten, men ändå växer vårdköerna medan personalen går på knäna. Politisk ledning och styrning i Västra Götalandsregionen lyser med sin frånvaro.

SVT Debatt - 29 jan 14 kl. 12:06

Personalen glöms bort av ministern

ÄLDREVÅRDEN Att kunna rekrytera och behålla personal är en av äldreomsorgens allra viktigaste frågor. Vänsterpartiet öronmärker miljarder i sin budget för mer personal i äldreomsorgen. ”Vi tittar på behoven” sa äldrevårdsminister Maria Larsson när vi möttes igår kväll i SVT Aktuellt för att debattera den svenska äldrevården.

YLE - 14 mar 14 kl. 13:39

Vård utan lyft revolutionerar långvården

Många som jobbar inom långvården blir utslitna i förtid, men nu kan man förhindra det här. Med hjälp av kinestetik kan vårdarna vid Nykarleby sjukhem helt undvika lyft. Kinestetik har funnits i flera andra europeiska länder i trettio år redan, men först nu har metoden kommit till Finland.

DI - 09 maj 19 kl. 17:34

Sänkta ambitioner ett lyft för Munters

Ett sänkt tillväxtmål och slopad utdelning toppat med en maffig goodwillnedskrivning framstår inte som en given mirakelkur för en havererad aktiekurs. Men det som såg ut som en kapitulation för Munters problemtyngda datacenterverksamhet blev i stället vändningen fukthanteringsbolaget..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Flygexperter: Elplan blir för kortare sträckor – inte för Thailandssemestern

Inom ett decennium kommer det finnas små lätta elflygplan i inrikes trafik i Sverige. – Inte ens på lång sikt kan vi i dag se att vi ska kunna flyga över Atlanten med elflygplan, säger Karin Byman, energiexpert på Ingenjörsvetenskapsakademin, IVA..

DN - 6 timmar sedan

Så funkar EU:s handel med utsläppsrätter

EU:s utsläppshandelsystem, som sjösattes 2005, har fått nytt liv efter en reform förra året. Hur fungerar det?.

DN - Igår: 14:05

Adelns släktvapen hett villebråd hos företag

Vanligt med övertramp när företag skapar logotyper, menar statsheraldikern..

DN - Igår: 15:05

”Fel uppgift att stockholmare kör mest”

Nya beräkningar tillbakavisar tidigare beräkningar. Här kör man mest och minst..

DN - Igår: 15:36

Efter Googles stopp – nu sätter Huawei plan B i verket

När Google begränsar Huaweis användning av operativsystemet Android kommer den kinesiska techjätten i stället att iscensätta sin B-plan. För den senaste utvecklingen kommer inte som en överraskning för Huawei, som redan i början av året avslöjade att ett eget operativsystem ligger redo. .

DN - Igår: 15:58

Ford säger upp 7.000 anställda

Cirka 7.000 medarbetare – en tiondel av alla anställda – får gå från fordonsjätten Ford..

DN - Igår: 16:10

Marianne Björklund: Huaweis försäljning i Europa riskerar att rasa utför

Sprickan mellan USA och Kina blir allt djupare. Senaste beviset är måndagens besked om att Huaweis mobiltelefoner i framtiden kan stängas ute från Googletjänster. Det kan bli slutet för det kinesiska bolagets framgångar i Europa..

DN - Igår: 17:19

Matkedjan slutade med kvitton – sparade tonvis med papper

Matkedjan City Gross har sparat 20 ton papper sedan man började med digitala kvitton för ett år sedan. Det skriver Butikstrender. .

DN - Igår: 23:31

Huawei-affären pressade ned Wall Street

USA-börserna inledde veckan negativt i svallet efter Googles beslut att kapa leveranser av hård- och mjukvara till den kinesiska mobiloperatören Huawei. Oron bland investerarna är stor för att åtgärden ytterligare ska infektera de redan ansträngda handelsrelationerna mellan USA och Kina..

DN - Igår: 06:55

USA skjuter upp förbud för teknikexport till Huawei

USA skjuter upp ett förbud för amerikansk teknikexport till kinesiska Huawei i 90 dagar. Samtidigt säger teknikgigantens grundare att Huawei inte kan isoleras från världen. – Det nuvarande agerandet från amerikanska politiker underskattar vår styrka, säger Ren Zhengfei till kinesiska CCTV..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.