DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 09:29

DI - 17 apr 19 kl. 07:34

Ericssons rapport slår förväntningarnaTelekomjätten Ericsson rapporterar ett rörelseresultat om 4,9 miljarder kronor, vilket kan jämföras med Infront Datas snittestimat på 2,82 miljarder..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericsson, Infront Datas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericssons, rapportslår , förväntningarna
Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

TA - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

BT - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

DI - 17 apr 19 kl. 08:16

Ericssons rapport öppnar vägen för kurs över 100 kronor

Ericssons vd Börje Ekholm levererar en kanonrapport och krossar förväntningarna på punkt efter punkt. Organisk tillväxt och marginalförbättringar låg i förväntningarna, men inte alls på den nivån som Ericsson nu presterar. .

Opinionen.se - 24 okt 13 kl. 09:13

Ericsson störtdyker efter rapport


Ericsson når inte förväntningarna. Varken för vinsten, rörelseresultatet eller omsättningen. ?

BT - 24 okt 13 kl. 09:10

Ericsson störtdyker efter rapport

Ericsson når inte förväntningarna. Varken för vinsten, rörelseresultatet eller omsättningen. - Helt klart en besvikelse, säger Daniel Djurberg på Nordea.

Opinionen.se - 23 apr 14 kl. 10:55

Ericsson under förväntningarna


Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. Aktien föll 4,9 procent direkt när Stockholmsbörsen öppnade. – Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea om resultatet.

BT - 23 apr 14 kl. 11:00

Ericsson under förväntningarna

Ericsson missar snittförväntningarna rejält för första kvartalet, och det gäller såväl vinsten som omsättning och rörelseresultat. Aktien föll 4,9 procent direkt när Stockholmsbörsen öppnade.- Klart sämre än väntat, säger Jonas Olavi, chefsaktiestrateg på Nordea om resultatet.

DI - 18 apr 19 kl. 08:36

SEB: Ericssons positiva trend kommer mattas av

Förväntningarna på Ericssons bruttovinst ligger nu nära toppnivåer som inte synts på fyra år. Men storbanken SEB:s analytiker spår att telekombolaget kommer att få det svårare att bräda förväntningarna..

DI - 18 jul 13 kl. 08:08

Aktiefall väntas efter Ericssons rapportmiss

Ericssons kvartalsvinst var väsentligt sämre än väntat och marknaden gör sig redo för ett ras för telekomjättens aktie på torsdagsmorgonen. Framför allt är det affärsområdet Networks som bommar förväntningarna..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven: SD:s ledamöter röstar protektionistiskt i EU

DEBATT. SD sätter en protektionistisk dagordning före svenska ekonomiska intressen på EU-nivå. Partiets ledamöter har bland annat röstat nej till förslag som skulle göra det lättare för svenska företag att handla med länder i EU:s närområde, skriver Statsminister Stefan Löfven..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker spår prisras: ”Bostadskarriärerna går åt skogen”

Nya prisfall väntar där bostadsmarknaden står som högst – det vill säga Stockholm. Vissa områden hotas av prisras på 10 procent eller mer, enligt en ny dyster rapport. ”Frågan är var köparna ska komma ifrån”, säger bostadsanalytikern Lars Strömqvist.

DI - 1 timme sedan

Kärleken till rock'n'roll räddade hans företag

Han är den höjdrädde juristen som sadlade om och blev höghöjdsfixare på slott, herrgårdar och gamla kyrkor. Men utan kärleken till rock’n’roll hade Magnus Hedegård inte kunnat driva företaget i dag..

DI - 1 timme sedan

”Grönländska barn bjöd mig på fredagsmys – valhud”

Victoria Dyring, tv-producent och programledare, berättar om sitt andra hem i världen och varför hon aldrig återvänder till Ulan Bator. .

DI - 2 timmar sedan

Analytiker: Huawei leveranser kommer rasa

Flera experter förväntar sig att Huaweis leveranser av mobiler kommer att rasa det kommande halvåret. Nedgången kan hamna mellan 4 och 24 procent, enligt Fubon Research och Strategy Analytics..

DI - 2 timmar sedan

Skop: SD största vinnarna i EU-valet

Sverigedemokraterna är åter största vinnare i Skops opinionsundersökning inför EU-valet på söndag. Enligt den senaste mätningen får partiet 17,1 procent, det är 7,4 procentenheter upp sedan valet 2014..

DI - 2 timmar sedan

Ny fas i handelskriget

Handelsbråket trappades upp rejält i veckan – vilket gav börsen skrämselhicka. På bolagsfronten drämde Sandvik till med ett nytt kaxigt marginalmål, medan pressade Veoneer fyller på kassan med närmare 6 miljarder kronor. Di:s experter guidar dig genom veckans viktigaste ekonominyheter.

DI - 10 timmar sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 11 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 11 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.