Expressen > Opinion

Monday, 27 May, 16:06

Expressen - 17 apr 19 kl. 06:10

Låt barnen komma hem – med sina IS-föräldrarOskyldiga barn ska inte dö och straffas för sina föräldrars vidriga brott. Låt dem omedelbart komma hem.Sverige tog individerna som blev IS-terrorister i båten – nu äger vi tyvärr problemet, skriver Zinat Pirzadeh..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IS, Zinat Pirzadeh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låt, barnen, komma, hemmed sina , IS-föräldrar
Nya Wermlands Tidningen - 12 okt 13 kl. 06:00

Tre av barnen får komma hem

Den holländska familj som splittrades vid ett akut omhändertagande i somras kommer delvis att återförenas. Förvaltningsrätten har bestämt att tre av barnen får komma hem. De två yngsta ska även i fortsättningen vårdas enligt LVU ?

Barometern - 24 aug 13 kl. 09:29

Liten har blivit stor och får nu komma hem

I somras hittades en liten övergiven sälkut vid Gåsesten på södra Öland. Nu har ungen vuxit till sig och får komma hem till Öland igen. ?

DN - 29 jan 17 kl. 14:52

Löparstjärnan Mo Farah: ”Jag kanske inte får komma hem till USA”

Superstjärnan Mo Farah är född i Somalia men brittisk medborgare. Vid årsskiftet blev han efter sin makalösa karriär adlad av drottning Elizabeth, och kan titulera sig ”sir”. ”Men nu har Donald Trump gjort mig till en icke önskvärd (alien)”, skriver han på sin Facebook-sida.

YLE - 28 feb 17 kl. 13:01

Janina fick över 20 000 euro i donationer för att komma hem från Filippinerna

I går spred sig en pengainsamling snabbt på sociala medier. Det var Elina Ruuhunen som bad om hjälp för att få hem sin cancersjuka kompis från Filippinerna. På bara en natt fick de in mycket mer än de bad om, och nu kan de åka hem.

Skånskan - 16 mar 19 kl. 15:00

Offren för IS måste också få komma hem

I en kommentar på sajten trust.org, som drivs av Thomson Reuters-stiftelsen, skriver IS-överlevaren och Nobelpristagaren Nadia Murad om hur det känns att följa debatten om IS-anhängares återfärd till väst efter att ”kalifatet” fallit. Murad vädrar sin förtvivlan över att man fokuserar på gärningsmännen och till synes har glömt offren.

Dagens PS - 27 jan 18 kl. 07:14

Stjärnkockens nya krog: ”Som att komma hem”

”När jag såg den fina lokalen kände jag direkt att det var som att komma hem.” Melker Anderssons öppnar ny krog, Heart & Bones som den heter, i det gamla anrika Stadshotellet mitt i Uppsala. ”Det ska bli en krog och ett vardagsrum som man vill komma tillbaka till många gånger”, säger stjärnkrögaren i ett pressmeddelande.

DN - 24 feb 18 kl. 13:05

Stina Nilsson: ”Ska inte bli skönt att komma hem”

PYEONGCHANG. Efter VM i Lahtis i fjol vände Stina Nilsson hem som en förlorare. Nu lämnar hon OS med minst ett guld och två silver.

Sydsvenskan - 28 okt 15 kl. 04:00

De ensamkommande borde få komma hem

Antalet flyktingbarn har ökat dramatiskt den senaste tiden. Det är pojkar i ungdomsåren och unga män som kommer hit. Men en pojke i ett afrikanskt eller asiatiskt land vet knappt var Sverige ligger.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 14:21

"När jag kom hit var det lite som att komma hem"

Jag kan inte citera en enda filosof och jag vet väldigt lite om litteratur. Den enda dikten jag kan recitera är ”Dagen svalnar” av Edith Södergran för att Agnes pappa läser den i ”Fucking Åmål”. Ofta försöker jag mörka mina kunskapsluckor.

SmålandsPosten - 09 dec 13 kl. 22:42

"Det känns som att komma hem"

Efter sex matcher fick den finske huvudtränaren gå. Ett par omgångar senare var det Teemu Lassilas tur.
– Varje match måste vinnas.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Ett massexperiment pågår med våra barn

Varför denna brådska att sätta barnen framför skärmar i unga år? Oftast grundar den sig i en önskan att hålla barnen tysta och fogliga – vilket ju egentligen inte är så mycket bättre än att droga dem, skriver terapeuten Patrik Wincent..

Expressen - Igår: 07:15

Låt inte extremisternas röster väga dubbelt i dag

Europas framtid avgörs nu. Varje demokrat som väljer att stanna hemma från valet låter de extrema krafternas röster väga dubbelt, skriver statsminister Stefan Löfven..

Expressen - 24 maj 19 kl. 13:01

Oseriöst att skylla på Kina i klimatdebatten

Sara Skyttedals tilltro till morgondagens klimatinnovationer är verklighetsfrånvänd. Oavsett om det gäller kärnkraft eller elflyg tror Kristdemokraternas toppkandidat att den nya tekniken finns runt hörnet inom ett par år. Så är tyvärr inte fallet, skriver Alice Bah Kuhnke..

Expressen - 24 maj 19 kl. 06:15

Du är chanslös när F-kassan säger nej

I stället för att skapa ett sundare arbetsliv har medicinen blivit att strypa det ekonomiska stödet för människor som slås ut.Konsekvensen har blivit OECD:s hårdaste kvalifikationskrav, vidgade klassklyftor och en skenande otrygghet, skriver Daniel Suhonen och Mats Wingborg – som i dag släpper Katalys-rapporten ”Fattigdom gör inte människor friskare”..

Expressen - 23 maj 19 kl. 18:04

Tänk på kommunismens offer innan du röstar på V

Om man nu vill bekämpa högerextremismen i Europa, varför välja Vänsterpartiet med dess mörka förflutna? skriver tidigare partimedlemmen och författaren Magnus Utvik..

Expressen - 23 maj 19 kl. 12:32

Vi klarar oss inte utan kärnkraften

Häromveckan kom nyheten att de svenska utsläppen ökade 2018. En nyhet som borde leda till ett sänkt tonläge från miljöpartister.Ska vi klara av att rädda klimatet kommer vi behöva såväl förnybart som kärnkraft.

Expressen - 22 maj 19 kl. 14:29

Why did you lock me up, Mr President?

Swedish Ola Bini, a friend of Julian Assange, is imprisoned in Ecuador. Here he appeals to President Lenín Moreno:
I have never done anything to attack or destabilize your country. Let me go and then we can forget this whole embarassing incident happened..

Expressen - 22 maj 19 kl. 13:36

Varför håller ni mig inlåst, herr president?

Svensken Ola Bini, vän till Julian Assange, sitter frihetsberövad i Ecuador. Nu vädjar han till landets president: Jag har aldrig gjort någonting som syftar till att attackera eller destabilisera ditt land. Släpp mig fri, så glömmer vi att denna pinsamma händelse har ägt rum..

Expressen - 21 maj 19 kl. 18:06

Ungas klimatkamp lindrar hopplösheten

182 psykologer och psykoterapeuter skriver slutreplik om skolstrejkerna – och hur de påverkar barnens mående:”Oro för klimatet hanterar vi inte bäst i enskilda terapirum, utan tillsammans i kollektiv handling.” .

Expressen - 20 maj 19 kl. 15:06

Miljöpartiets flygskam räddar aldrig klimatet

Det är inte mycket Sverige kan göra för att påverka flygandet. Det beror framför allt på en växande medelklass i Asien.Däremot kan vi ta ledningen i EU när det gäller att göra flyget grönt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.