DN > Utrikes

Sunday, 21 April, 05:02

DN - 16 apr 19 kl. 08:12

Dramatens styrelseordförande om interna rapporten: ”Det var ett fruktansvärt resultat”Dramatens styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström beskriver resultaten i den medarbetarundersökning som DN avslöjade i söndags som ”förfärliga”.  – Hela anledningen till att styrelsen fattade ett så drastiskt beslut att byta ut vd handlar om att man anser att det behövs göras mer för att förbättra arbetsmiljön, säger hon..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ulrika Årehed Kågström, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dramatens, styrelseordförandeom , interna, rapportenDet var ett , fruktansvärt, resultat
DN - 13 sep 18 kl. 19:05

Dramatens styrelseordförande: Olyckligt med flera vakanser

Dramatens styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström menar att det är ”olyckligt” med flera vakanser på nyckelpositioner på teatern, säger hon i en intervju med DN. – Vi är fullt medvetna om att det finns stora utmaningar, säger hon..

Sydsvenskan - I förrgår: 10:12

Dramatens styrelseordförande om kritiken

I turbulensen kring Dramaten har även styrelsens agerande kritiserats. Men i slutändan är det regeringen som tillsätter och avsätter den, inskärper teaterns styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström. Sedan innehållet i tre interna rapporter om Dramatens.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 10:12

Dramatens styrelseordförande om kritiken

I turbulensen kring Dramaten har även styrelsens agerande kritiserats. Men i slutändan är det regeringen som tillsätter och avsätter den, inskärper teaterns styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström. Sedan innehållet i tre interna rapporter om Dramatens.

SVT - 16 apr 19 kl. 08:23

Dramatens styrelseordförande: Problemen på Dramaten kan inte läggas på en person

Det var inte en enskild händelse som ledde fram till att Dramatens vd Eirik Stubø fick lämna sin post förra veckan. Det säger Ulrika Årehed Kågström, styrelseordförande på Dramaten, i en intervju i Morgonstudion..

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 19 kl. 16:01

Dramatens ordförande: Fruktansvärt resultat

Dramatens styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström kommenterar nu den interna rapport som 2017 slog larm om den dåliga arbetsmiljön på teatern. – Det var ett fruktansvärt resultat. Det var också därför vi vidtog alla de kraftfulla åtgärder som vi gjord.

GöteborgsPosten - 16 apr 19 kl. 16:01

Dramatens ordförande: Fruktansvärt resultat

Dramatens styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström kommenterar nu den interna rapport som 2017 slog larm om den dåliga arbetsmiljön på teatern..

Expressen - 31 mar 19 kl. 18:31

Dramatens ordförande: ”Inte rimligt”

Dramatens styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström reagerar starkt på hur man hanterat skådespelaren Julia Dufvenius rädsla för en annan skådespelare, säger hon till DN..

YLE - 29 maj 17 kl. 18:38

Yles styrelseordförande om Jääskeläinens sorti: "Ingen skulle klara av ledarskapet under ett sådant förstoringsglas"

Yles vd Lauri Kivinen säger att Jääskeläinens förmåga att framgångsrikt utföra sitt jobb blev omöjligt och att det därför är nödvändigt att hitta en ny chef för Yles finskspråkiga nyheter. - Det handlar om förutsättningarna. Om allt som chefen gör ifrågasätts och kritiseras starkt så blir det svårare och svårare för varje dag som går att framgångsrikt utföra sitt jobb.

Regeringen - 21 mar 17 kl. 15:22

Kulturdepartementet nominerar Ulrika Årehed Kågström som styrelseordförande i Kungliga Dramatiska Teatern AB

Kulturdepartementet har beslutat att nominera Ulrika Årehed Kågström som ny styrelseordförande i Kungliga Dramatiska Teatern AB. Vidare nomineras två nya ledamöter till Dramatens styrelse, och två nya ledamöter till Kungliga Operans styrelse..

DN - 03 mar 17 kl. 11:23

Dramatens ordförande avgår

De stora förändringarna på Dramaten fortsätter. Nu bekräftar styrelseordförande Daniel Sachs att han lämnar sitt uppdrag..

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Polis söker flera personer efter våldsamt bråk i Skåne

Mellan fem och tio personer var med i ett stort slagsmål med tillhyggen i Borrby i sydöstra Skåne på lördagskvällen. Två män fick föras till sjukhus med sårskador..

DN - 6 timmar sedan

Länkar till Itunes kan peka ut mördaren

En kvinnlig författare som misstänks för att ha mördat sin make hade sparat en länk till en artikel med rubriken ”10 sätt att dölja ett mord” på sin dator. Hon hade dessutom skrivit en egen artikel döpt till: ”Hur du mördar din man”..

DN - 6 timmar sedan

En gripen efter skottlossning i Malmö

En man greps på lördagskvällen efter en skottlossning i en trappuppgång på Nobelvägen i centrala Malmö..

DN - 6 timmar sedan

AKP fortsätter överklaga resultat i Istanbul

Regeringspartiet Rättvise- och utvecklingspartiet (AKP) gör ett till försök att få till ett nyval i Istanbul, efter ett nederlag för tre veckor sedan..

DN - 6 timmar sedan

Tiger gick till attack mot zoo-anställd inför besökare

En tiger attackerade en kvinnlig djurskötare på ett zoo i Kansas på lördagsmorgonen. Inför vittnen lyckades den skadade kvinnan undkomma rovdjuret med livet i behåll..

DN - 7 timmar sedan

AIK har sagt upp alla handbollskontrakt

AIK:s styrelse säger upp alla avtal med spelare och ledare med omedelbar verkan.  – Jag blev chockad. Det är ju avtalsbrott, säger spelaren Adam Tumba till tidningen Aftonbladet.

DN - 7 timmar sedan

Många jobbår ger tidigare pension i Italien

ROM. Är du 60 år och har jobbat i 40 år? Som italienare skulle du kunna gå i pension nu.

DN - 7 timmar sedan

Striderna utanför Tripoli har krävt minst 220 liv

Omfattande strider pågick under lördagen i utkanten av Libyens huvudstad Tripoli. De två senaste veckornas strider mellan den libyska armén och krigsherren Khalifa Haftars styrkor har hittills krävt minst 220 människors liv..

DN - 9 timmar sedan

Halla-aho tar inte avstånd från blogginlägg

Sannfinländarnas ledare Jussi Halla-aho backar inte från tidigare uttalanden på sin blogg, där han bland annat ventilerat främlingsfientliga åsikter. När Finland ska få en ny regering på plats väljer Halla-aho att ge den kontroversiella bloggen nytt liv..

DN - 9 timmar sedan

Sonen omkom i flygolycka - nu vill familjen stämma Boeing

Britt-Marie Seex son Jonathan dog i flygkraschen i Etiopien i mars. Nu är familjen en av flera som tänker dra flygplanstillverkaren Boeing inför rätta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.