YLE > Finland

Monday, 22 April, 14:36

YLE - 16 apr 19 kl. 07:13

Stefan Wallins nya jobb: Blir vdStefan Wallin har fått nytt jobb. Den tidigare SFP-ordföranden blir vd för Miltton Networks, som inriktar sig på påverkanskommunikation..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Wallins, Wallin, SFP, Miltton Networks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Wallinsnya , jobbBlir vd
YLE - 16 apr 19 kl. 07:13

Stefan Wallins nya jobb: Blir vd vid kommunikationsbyrå

Stefan Wallin har fått nytt jobb. Den tidigare SFP-ordföranden och riksdagsledamoten blir vd för Miltton Networks, som inriktar sig på påverkanskommunikation..

Kristianstadsbladet - 05 feb 18 kl. 00:01

Ett skitviktigt jobb

Det är inte alltid som Stefan Olssons jobb ses som så särskilt tjusigt, då det är skitigt och luktar illa. Men om inte han och kollegorna på Renhållningen gjorde sitt jobb, hade hela samhället lidit..

Alingsås tidning - 15 mar 17 kl. 16:20

Wallins Grill växer runt knuten

Wallins grill på Lilla Torget växer – nu tar de över hela torgkiosken och utökar sortimentet med glass. Gatuköket på Lilla Torget, Wallins grill, är ett företag som varit i samma familj i tre generationer. – Morfar Nisse startade gatuköket 1969, säger syskonen Jesper Wallin och Sofia Hansson, som nu drivit företaget tillsammans i drygt tio år.

Nyhetskanalen - 22 mar 12 kl. 17:39

Finlands försvarsminister Stefan Wallin sitter kvar - vann förtroendeomröstning

Finlands försvarsminister Stefan Wallin vann torsdagens förtroendeomröstning i riksdagen.
Oppositionen hade föreslagit ett misstroendevotum mot Wallin sedan det visat sig att han agerat bakom kulisserna för att påverka ett försvarsbeslut om Nylands brigad, landets enda svenskspråkigt värnpliktsutbildande truppförband. Wallin bad i onsdags om ursäkt för att han inte hade underrättat regeringens utrikes- och säkerhetspolitiska utskott om att han aktivt verkat för att bevara brigaden i nuvarande form.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

YLE - 31 jul 14 kl. 04:00

Stefan Wallin ordförande för Kulturfonden

Den 1 augusti tar Stefan Wallin (SFP) över som ordförande för Svenska Kulturfondens styrelse. Kulturfondens utdelning har under de senaste 14 åren vuxit från 8 miljoner till 34 miljoner euro. Man stöder särskilt kultur på svenska i Finland.

YLE - 09 feb 15 kl. 12:36

Wallin kan inte lova en bro till Nagu - men lovar hårt jobb

Under måndagen presenterade Svenska folkpartiet i Åboland sitt valprogram för Egentliga Finland inför riksdagsvalet den 19 april. Valprogrammet presenterades av SFP:s riksdagsvalskandidater i regionens valkrets, Svensk Ungdoms förbundsordförande Ida Schauman och riksdagsledamot Stefan Wallin. - Jag är taggad att fortsätta i riksdagen och ger fyra års garanti för hårt jobb.

YLE - 11 aug 17 kl. 11:02

Rekryteraren Stefan Heinrichs: Det är jätteviktigt att jobba vid sidan av studierna – viktigare än att ta examen

Borde vi jobba under studietiden eller inte? Rekryteraren säger ja medan rektorn säger nej. Ponera att du studerat i nio år, och redan jobbat på samma företag i cirka fyra av de åren.

YA - 05 sep 14 kl. 03:55

S vill flytta unga från jobb till åtgärder

Det var en enkel och rak fråga till S-ledaren Stefan Löfven: ”Varför vill du Stefan, göra mig arbetslös och placera mig i en ungdomsgaranti med AMS-åtgärder?”
Frågan kom från 22-årige Victor Svanesohn och förmedlades av Centerns partiledare Annie Lööf under Expressens partiledardebatt på onsdagen. Victor är ungdomstränare i IFK Helsingborg och har kunnat anställas just för att det är billigare att anställa unga människor.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

I Billnäs bruksbostäder sorteras plast på egen gård - ingen hyresgäst har längre än 120 meter till plastkärlet

I höstas fick invånarna i Billnäs bruksbostäder i Raseborg sina efterlängtade kärl för plastinsamling vid husen. Redan nu har mängden blandavfall minskat betydligt då plasten sorteras separat..

YLE - 5 timmar sedan

Quiz: Känner du igen Finlands invasiva arter?

Invasiva främmande arter är växter och djur som människan har fört in till områden där arten inte naturligt är utbredd, och som utgör ett hot mot den biologiska mångfalden. Känner du igen de här invasiva arterna som förekommer i Finland?.

YLE - 16 timmar sedan

Brandrök i Salo spred på söndag farlig rök i luften - faran är nu över och ingen skadades i branden

Räddningsverket i Egentliga Finland gav på söndag ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanades att hålla sig inomhus..

YLE - 16 timmar sedan

Varningsmeddelande: Brandrök i Salo - invånarna uppmanas att hålla sig inomhus och stänga av ventilationen

Räddningsverket i Egentliga Finland har gett ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanas att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 11:11

Ishockey en allvarlig hobby för finska mästaren i Ingå - men studier är viktigare med tanke på framtiden

Ingå har en färsk finländsk mästare i ishockey. Siru Lehtopelto drog en lättnadens suck då slutsignalen ljöd: Esbolaget Blues fick kämpa i den avgörande finalmatchen ända till de sista sekunderna mot Ilves från Tammerfors innan laget vågade tro på seger..

YLE - Igår: 09:42

Pilgrimsvandrare från Portugal först ut på S:t Olofs sjöled – en ny unik led kryddad med kultur som ska locka fler till skärgården

Om en månad invigs Finlands första europeiska kulturväg. Den nya pilgrimsvandringen S:t Olofs sjöled innebär att även Åboland och Åland blir en del av Olofslederna..

YLE - Igår: 06:57

Ammoniakläcka vid Yaras gödselfabrik i Nystad

En ammoniakläcka upptäcktes vid industrikoncernen Yaras fabrik i Nystad i natt..

YLE - Igår: 06:32

Finländsk surfare omkom på Bali

En finländsk man omkom i en surfolycka på den indonesiska ön Bali i torsdags..

YLE - Igår: 05:00

"Vi är illa tvungna att betala" - filippinska sjukskötare har krävts på olagliga avgifter för att komma till Finland

Stora finländska vårdföretag har i drygt tio års tid rekryterat filippinska sjukskötare till vårdhem för äldre. En del av de här sjukskötarna arbetar i åratal med enklare hjälpsysslor trots att de har en ansedd universitetsutbildning från Filippinerna. Alla får inte betalt som de borde, och några har krävts på olagliga avgifter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.