Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 19 April, 19:12

Dagensanalys.se - 16 apr 19 kl. 03:58

Telia börjar sända Strive Sport TVTelia har skrivit avtal med Strive Sport TV för sändningar av den nylanserade kanalen i Sverige, Norge och Danmark. Kanalen kommer visa upp till 10 matcher per vecka från Spanska, Italienska och Nordamerikanska högsta ligorna i fotboll. Majoriteten av matcherna kommer att kommenteras av lokala kommentatorer och dessutom visas exklusivt innehåll och magasinprogram varje vecka. Strive Sport tillhandahåller efterfrågat innehåll i form av världsklassfotboll från La Liga, Serie A och MLS. Något som vi tror kommer göra en redan populär [. ] Inlägget Telia börjar sända Strive Sport TV dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Strive Sport TV, Sverige, Danmark, Spanska, Nordamerikanska, Sport, La Liga, MLS, Telia, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teliabörjar , sända, Strive, SportTV
Dagensanalys.se - 01 aug 18 kl. 22:04

Statliga Telia sponsrar svensk e-sport

Sverige har länge varit ledande inom E-sport. Vem kommer ihåg Nine som ägde i Quake II eller Sveriges konstanta kross i CS. Nu ska svenska spelare få ännu ett lyft när Telia kliver in som sponsor inför VM.

DN - 31 mar 14 kl. 08:50

Så ska Telia vända missnöjet bland bredbandskunderna

Telia ska, igen, ta itu med konsumenternas missnöje med sina teleoperatörer. I den nya organisationen, där Malin Frenning blir Sverigechef, ska kundernas önskemål sättas först..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här räddar Telia eleven från en utskällning från läraren

VISBY. I veckan har teleoperatören Telia stora problem då de vid flera tillfällen utsatts för överbelastningsattacker från hackare. På flera håll i Sverige har Teliakunder fått klara sig utan internet stundvis.

Cornucopia - 15 okt 15 kl. 14:48

Telia klipper bredband och telefoni för ca 30 000 personer - hela listan

Telia klipper nu bredband och telefoni för ca 30 000 personer på landsbygden och ursäktar det med att fast xDSL och telefoni inte är lika driftssäkert som mobilt bredband (som inte har täckning på landet ändå). Kunderna tvingas därmed betala 1000-tals kronor i månaden om de ska nyttja samma bandbredd som via xDSL. Nedan följer hela listan på berörda kommuner och orter.

HBL - 06 jun 13 kl. 18:05

Telia Sonera sponsrar Karimovas "välgörenhet"

Telia Sonera sponsrar evenemang som leds av Uzbekistans största välgörenhetsorganisation. Den anklagas för att gynna diktatorns dotter på fattiga uzbekers bekostnad.Telia Soneras vd Per-Arne Blomquist sade nyligen i SVT:s Uppdrag granskning att "vi har varit med och sponsrat den här Fund Forum, absolut".

Cornucopia - 12 apr 15 kl. 11:59

Telia river bredband i Dalarna, Jämtland och Värmland

Vid halvårsskiftet förlorar tusentals kunder i Dalarna, Jämtland och Värmland sitt bredband när Telia helt prompt skrotar bredbandet utan ersättningsteknik. Man tar alltså steget från att tidigare riva kopparledningar på stationer utan bredband, till att nu också avveckla xDSL från telestationerna utan att erbjuda något alternativ. Tydligen är xDSL mer ålderdomligt än inget bredband alls.

Barometern - 16 jun 14 kl. 07:33

Ingen väljer Telia internet frivilligt

I går damp ett brev från Telia ner i postlådan. Den 31 dec 2014 avvecklas Telia internet för alla, en tjänst som har funnits sedan 1995.
Citat 1: ”om du brukar använda Telia Internet för alla behöver du hitta en ny lösning för att i fortsättningen koppla upp dig mot internet.

BT - 10 dec 14 kl. 13:26

Damberg: Fler problem väntar Telia

Stöd till tvångsarbete i Uzbekistan kommer inte att vara det sista exemplet på Telia Soneras problem i regionen, tror näringsminister Mikael Damberg. Men han tycker att bolaget försöker ta ansvar för verksamheten i de diktatoriska länderna.- Som representant för staten anser vi att alla de bolag som vi är ägare i ska följa de FN-deklarationer och principer som finns för företag om de mänskliga rättigheterna, säger Damberg (S), apropå att Telia Sonera stöder den ökända bomullsskörden i den korrupta diktaturen.

TA - 12 dec 12 kl. 15:21

Telia kan ha brutit mot börsregler

Telia kan ha brutit mot börsens regler genom att inte ha berättat att personer i ledande befattning delgivits misstanke om brott."Vi kan inte uttala oss om enskilda ärenden", skriver Annika Poutiainen, chef för börsens marknadsövervakning, i en kommentar till TT.
"Generellt kan man säga att beroende på omständigheterna kan brottsmisstankar mot enskilda personer i bolagsledningen vara fråga om sådan kurspåverkande information som börsbolagen ska informera marknaden om enligt börsens regelverk", fortsätter hon.

BT - 17 okt 14 kl. 22:58

Banker lämnar samarbete med Telia

Flera kända näringslivsprofiler har fått sina konton länsade med stulna e-legitimationer. Nu bromsar Telia sättet som legitimationerna lämnas ut på men två banker väljer att ändå bryta samarbetet med bolaget.Mångmiljonbelopp har försvunnit från konton hos Skatteverket, Avanza Bank och SBAB.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Glad Påsk och lite påskläsning

Vi på Dagens Analys önskar Glad Påsk till alla våra läsare. Vi hoppas att ni får en härlig påskhelg! Eftersom vi inte kan dela ut några påskägg tänkte vi istället lista några av våra härliga guider.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Här förklarar han varför Elon Musk är vår tids viktigaste person

Elon Musk är mer känd som visionären som tog fram Tesla och skjutit upp några raketer till rymden. Här förklarar Neil deGrasse Tyson varför han anser att Elon Musk är vår tids viktigaste person. Det finns mer än Tesla bakom Elon.

Dagensanalys.se - Igår: 16:58

”För mig är UX-design affärskritiskt och en vital del av den digitala upplevelsen”

UX-designbyrån Osynlig tar in grundaren av Head Agent-gruppen, Susanna Liljestam Heigard, till sin styrelse. Här växlar vi några ord om visionen och satsningen. Susanna är grundare av Executive Search-koncernen Head Agent gruppen, som grundades 2010 och som idag omsätter 65 miljoner.

Dagensanalys.se - Igår: 16:24

Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa

Stripe, som levererar infrastruktur för onlinebetalningar, tillkännager idag en serie uppdateringar av sitt produktutbud för företag som är verksamma i Europa. Den 14 september 2019 träder SCA i kraft i Europa och förändrar då radikalt hur människor köper och säljer online. Mer än 300 miljoner europeiska konsumenter måste snart bekräfta sin identitet för flertalet av de inköp de gör online genom att använda minst två av följande: något de vet (som ett lösenord), äger (som en mobil) eller är (som […] Inlägget Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 16:18

Stripe förvärvar – Touchtech Payments – med fokus på SCA

Stripe har förvärvat Dublinbaserade Touchtech Payments – ett mjukvaruföretag som levererar avancerad SCA-färdig autentiseringsteknik för några av Europas ledande fintech-företag, som N26, Transferwise och många andra. Genom att tillhandahålla avancerad autentiseringsteknik för kreditkortsutgivare erbjuder Touchtech Payments bättre betalningsupplevelser för sina kunder utan att behöva välja mellan säkerhet och användarupplevelse. “På det moderna internet borde betalningar vara allt det man kan förvänta sig: enkla, säkra och fullt ut anpassade till det senaste regelverket.

Dagensanalys.se - Igår: 03:18

Salesforce köper MapAnything

Salesforce har köpt företaget MapAnything för att hjälpa företag att skapa ”location-based workflows”. Och när behöver man ett ”location-based workflow”. Jo, när du exempelvis ska planera och organisera hur dina säljare ska hantera ett geografiskt område.

Dagensanalys.se - Igår: 03:04

Dela citat eller utvalda texter på Twitter

Att dela ett citat eller en välskriven text på Twitter fångar fler ögon än att dela en länk. Det tror Twitter som nyligen köpt Highly. We are excited to welcome the Highly team to Twitter.

Dagensanalys.se - Igår: 02:36

Netflix som står för 30 procent av alla streaming-tv är ändå lillebror

Netflix har idag 148 miljoner betalande användare runt om i världen. Tillväxten är fenomenal men trots dessa siffror är tjänsten en lillebror i sammanhanget. Netflix har ökat med 26 procent jämfört med föregående kvartal och om du lägger till gratis-tittare (testabonnemang) till antalet betalande är de nu uppe i 155 miljoner användare världen över.

Dagensanalys.se - Igår: 02:21

Google ändrar om i AMP och börjar leverera vanliga URLer

För att göra internetsidor snabbare uppfann Google en standard som de kallar för AMP. Men ingen har gillat att Google ändrade URLen från originalet. Det är nu fixat.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:08

Videoappen TikTok förbjuds in Indien

Den populära kinesiska videoappen TikTok går inte längre att ladda ned i Indien, detta efter ett domstolsbeslut från den indiska regeringen. Apple och Google tvingas nu ta bort appen från sina appbutiker i Indien. De indiska politikerna menar att videoappen har opassande innehåll och uppmanar till barnpornografi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.