DN > Kultur

Thursday, 18 April, 19:06

Liknande nyheter

Taggar: Jag har tänktatt nu är det , nog, snart slut
Dagens PS - 29 sep 17 kl. 09:40

DI: Galen börsraket har snart ”slut på bränsle”

Inte ens dubblad omsättning kan rädda bolagets aktiekurs, skriver tidningen i en analys. Teknikbolaget Anoto har rusat på börsen de senaste månaderna men raketbränslet bör snart vara på väg att ta slut, skriver Dagens industri i fredagens utgåva. I somras flaggade Anotos nya vd Joonhee Won om att tiden av ständiga kapitaltillskott är förbi efter 17 år.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 12 kl. 11:37

Hollande ser snart slut på eurokris

Frankrikes president Francois Hollande ser ett snart slut på eurokrisen. ? Vi är väldig, väldigt nära ett slut på krisen i eurozonen, sade Hollande i en intervju med Le Monde och fem andra större tidningar.

Dagens PS - 23 aug 17 kl. 11:17

Experter: Snart slut på bankfesten

Då väntas bolånemarginalen sjunka. Finansinspektionen räknar med att bankernas bolånemarginal når ännu en ny rekordnivå i tredje kvartalet. För årets andra kvartal låg bolånemarginalen, som DagensPS berättade om då, på 1,73 procent, vilket redan var en historisk nivå men som nu väntas stiga ytterligare alltså.

Nyhetsverket - 07 apr 12 kl. 08:39

Etiopiensvenskars pengar snart slut

Mer än en miljon kronor har hittills samlats in till förmån för de båda svenska journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye som är fängslade i Etiopien. Pengarna har till 80 procent gått till advokatkostnader, men även till mat och hygienprodukter. Nu är pengarna snart slut och av det skälet arrangeras en stödfest den 12:e april i Göteborg, uppger P4 Väst..

Expressen - 22 okt 13 kl. 18:37

AF har snart slut på pengar till fas 3

Arbetsförmedlingen har snart slut på pengar för utbildning för dem som varit arbetslösa längst. Regeringen vill i dag inte lova mer pengar..

Dagens PS - 12 dec 17 kl. 11:07

Expert: Börsrallyt snart slut på Nasdaq

Är inne ”i en avslutande bubbelfas”, säger analytikerproffset. Sedan bottennivån i november 2008 är tekniktunga Nasdaq 100 upp med hela 525 procent. Bara sedan botten i februari i fjol är uppgången 60 procent, konstaterar Privata Affrer där Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie Private Banking, tror att festen för teknikaktier nu närmar sig slutet.

Dagens PS - 27 jan 18 kl. 07:40

Eran snart slut för luftens drottning

Den lyxiga jumbojeten fasas ut i en allt hårdare konkurrens. Ny Teknik tar upp lite flyghistoria i en artikel och konstaterar att Boeing 747 en gång var ”luftens drottning”. Från början var planet avsett för godstransport, ”men i stället fick jumbojeten stå för lyx och överdådig ingenjörskonst”, skriver tidningen.

Expressen - 21 dec 18 kl. 21:34

”Ketchupen är snart slut – är kul så länge det varar”

Mora knep bonuspoängen hemma mot Djurgården efter straffar.Och för andra matchen i rad återfanns även Dick Axelsson i målprotokollet för stockholmarna.– En tillfällighet.

Nyheter 24 - 19 dec 13 kl. 07:45

Alger – vägen till nyttig choklad?Snart slut?

Inte nog med att chokladen tycks vara på väg att ta slut – det är inte speciellt nyttigt heller. Men nu kanske åtminstone det senare problemet kan få en lösning. Normalt innehåller choklad omkring 30 procent fett, och tidigare försök att minska fetthalten har misslyckats då varken konsistens eller smak varit densamma, skriver Daily Mail.

DN - 30 aug 18 kl. 18:12

Premien för elcyklar snart slut

För den som har tänkt köpa en elcykel med hjälp av den så kallade elcykelpremien gäller det kanske att skynda sig. De pengar som regeringen har avsatt för bidrag till elcyklar beräknas ta slut inom fem veckor. Om det kommer mer pengar beror på valresultatet..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Filmsvepet vecka 16: Jennifer Lawrence samarbete, Tarantinoserie och ett herrans påskliv

DN Kulturs filmredaktion om det senaste inom filmvärlden..

DN - 3 timmar sedan

DN:s kritiker väljer fem favoriter just nu

En film, en bok, en skiva, en tv-serie och en bilderbok. DN:s kulturredaktion har plockat ut fem aktuella verk som är värda din tid. Veckans tips kommer från Kristofer Ahlström, Lotta Olsson, Noa Söderberg, Greta Thurfjell och Malin Ullgren..

DN - 6 timmar sedan

Filmrecension: Robert Redford tar farväl med ett leende i ”Den siste gentlemannen”

Robert Redford, en av Hollywoods mest slitstarka och älskade stjärnor, avslutar sin skådespelarkarriär med en charmerande skälmhistoria om en gentlemannatjuv – förklädd till osannolik och otidsenlig brottskrönika. Det är både vemodigt och på sin plats, skriver Eva af Geijerstam. .

DN - 7 timmar sedan

Skivrecension: Beyoncés konsertfilm är både oerhört stor och oerhört nära

Beyoncés Coachellakonsert, där svart frihetskamp tog plats på egna villkor, var en festivalhistorisk milstolpe. Nu släpps den som liveskiva och dokumentärfilm. DN:s Sara Martinsson ser en artist som är både politisk ledare och intim berättare..

DN - 8 timmar sedan

Filmrecension: ”Transnistra” ett konstfärdigt vykort från en okänd tonårsvärld

Anna Eborns dokumentär ”Transnistra” skildrar tonårsliv i en före detta sovjetisk utbrytarreplik i Europas fattigaste hörn. Man kan bli lite rastlös av de okommenterade bilderna men de är vackra som konstverk, skriver Mårten Blomkvist..

DN - 11 timmar sedan

Självhjälp live är dagens vinnande melodi

Niklas Wahllöf: Den svenska medelklassen får se upp med hälsan. .

DN - 22 timmar sedan

Skivrecension: Erik Söderlind tolkar en sökande Paul McCartney

När gitarristen Erik Söderlind tolkar Paul McCartney låter det som att Beatlen själv prövar sig fram. Omfamnande, fritt och enkelt..

DN - Igår: 16:08

Sex kungliga akademier: ”Digitalisera det svenska kulturarvet”

Sverige behöver en offentligt finansierad digitalisering av böcker och tidningar, för att inte komma efter internationellt. Det inskärper Svenska Vitterhetsakademien i en skrivelse till regeringen..

DN - Igår: 15:15

Konstrecension: Möten på en global marknad

Fem nordiska fotografer är aktuella på Hasselblad center i Göteborg med skildringar av möten; kulturella, miljömässiga, politiska. Frida Sandström ser starka individuella insatser men saknar en tydlig dialog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.